Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 30, 2011

Γιατί προφυλακίσθηκε ο ηγούμενος Εφραίμ;

 


 Γραφείο Τύπου της πολιτικής παράταξης  " ΚΟΙΝΩΝΙΑ"
Γιατί προφυλακίσθηκε ο ηγούμενος Εφραίμ;
Η εφέτης ειδική ανακρίτρια Ειρήνη Καλού επικαλέσθηκε ως επιχείρημα προς το Συμβούλιο Εφετών, προκειμένου να τεκμηριώσει την πρότασή της για προφυλάκιση του ηγουμένου της Μονής Βατοπεδίου Γέροντος π. Εφραίμ, ότι ο τελευταίος εκμεταλλεύτηκε της ιδιότητά του ως Καθηγούμενου Αγιορείτικης Μονής παγκόσμιας ακτινοβολίας προς επηρεασμό πολιτικών προσώπων, υπουργών και υφυπουργών, καθώς και ανωτέρων κρατικών λειτουργών και υπαλλήλων.
Δηλαδή τι θέλει να μας πει η ανακρίτρια; Ότι ένας «πανούργος» μοναχός κατάφερε να ξεγελάσει τόσους υπουργούς και υφυπουργούς, τόσα πολιτικά πρόσωπα σαν αυτοί να ήσαν άβουλοι, χωρίς κρίση, χωρίς προσωπική τους ευθύνη; Γιατί δεν προφυλακίζονται όλοι οι εμπλεκόμενοι έως ότου αποφανθεί η δικαιοσύνη;

Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν όλοι, (ή σχεδόν όλοι για να μην αδικήσουμε κανέναν!) οι Υπουργοί και οι βουλευτές θα πρέπει να κριθούν προφυλακιστέοι καθώς εκμεταλλεύονται χρόνια τώρα την πολιτική τους θέση προς ίδιον και οικογενειακό τους όφελος!
Ο γέρων Εφραίμ είναι «επικίνδυνος» κατά την Ελληνική Δικαιοσύνη και δεν είναι επικίνδυνοι όλοι αυτοί οι υποκριτές πολιτικοί που ξέρουν να κρύβονται καλά πίσω από νομικά τερτίπια για να βρίσκονται στο απυρόβλητο;
Και δεν ντρέπεται ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, να εμπαίζει τον Ελληνικό λαό λέγοντας ότι ουδέποτε επενέβη σε υπόθεση αποκλειστικής αρμοδιότητας της «ανεξάρτητης» Ελληνικής Δικαιοσύνης και γι’ αυτό δεν θα παρέμβει και τώρα;. Για ποια ανεξάρτητη Ελληνική δικαιοσύνη ομιλεί; Ανέκαθεν οι δικαστικοί λειτουργοί δεν είναι όργανα στα χέρια των πολιτικών;
Κοιμάται ο Ελληνικός λαός και δεν καταλαβαίνει πού οδηγείται η Ελλάδα;
Θα τα βάλει τώρα η πολιτική ηγεσία και με τη Ρωσία! Το μόνο Ορθόδοξο κράτος, στο οποίο θα έπρεπε να είχαμε στραφεί για να ζητήσουμε βοήθεια, και τώρα θα της πούμε να μην ανακατεύεται στο έργο της Ελληνικής δικαιοσύνης! Βέβαια!! Μόνο η Ευρώπη έχει δικαίωμα να ανακατεύεται στα θέματα της Ελλάδος!!
Ντροπή στην πολιτική ηγεσία του τόπου μας! Ντροπή και σε μας όλους που δεν έχουμε ξεχυθεί στους δρόμους να τους στείλουμε όλους στα σπίτια τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...