Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 09, 2011

Ποιόν φοβάται η σατανοκινούμενη νέα τάξη;

 

Η κακή μέρα από το πρωί φαίνεται...
Από τη σύστασή του το νεοελληνικό κράτος ήταν παραδομένο στις σκοτεινές δυνάμεις και προγόνους της σημερινής νέας τάξης.
Ποτέ δεν απελευθερωθήκαμε πραγματικά, απλά περάσαμε από μια σκλαβιά σε μια άλλη.
Όλοι εκείνοι που ανέστησαν ή προσπάθησαν να αναστήσουν τη χαμένη μας αυτοκρατορία φυλακίστηκαν, δολοφονήθηκαν και διώχθηκαν.
Μόλις η μασονία πήρε τον έλεγχο της εξουσίας στα χέρια της, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να κλείσει και να εξαφανίσει 412 από τα 546 μοναστήρια της ελληνικής επικράτειας (1834 Όθωνας).
Οι σκοτεινές δυνάμεις που αποκαλούμε "συμμάχους" φοβούμενοι μια αναβίωση του Βυζαντίου χτύπησαν την εκκλησία, το μοναχισμό, τους ηρωικούς στρατηγούς που μας απελευθέρωσαν φυλακίζοντάς τους και δολοφονώντας τους.



Η νέα τάξη εκείνης της εποχής και οι εγχώριοι υπηρέτες της φυλάκισαν τον Μέγα Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, δολοφόνησαν τον Ιωάννη Καποδίστρια, χρησιμοποίησαν και πρόδωσαν τον Μέγα Ελευθέριο Βενιζέλο και μέχρι σήμερα βρίσκονται σε εγρήγορση για να προλάβουν να χτυπήσουν και να εξαφανίσουν τον οποιοδήποτε προσπαθήσει να φέρει την ελπίδα και ένα νέο Βυζάντιο.
Η νέα τάξη και οι υπηρέτες της τρέμουν στην ιδέα ότι ένας νέος πατρο-Κοσμάς μπορεί να εμφανιστεί και να ξυπνήσει τους νεοέλληνες μεταμορφώνοντάς τους σε Έλληνες.
Έχοντας διεισδύσει από την πρώτη στιγμή και ολοκληρωτικά στο χώρο της πολιτικής ξέρουν καλά οι δυνάμεις του κακού ότι από το χώρο αυτό δεν κινδυνεύει να εκθρονιστεί η κυριαρχία τους.
Αντιθέτως, από το χώρο της εκκλησίας και συγκεκριμένα από την καρδιά της ορθοδοξίας, το Άγιον Όρος, ξέρουν καλά οι σατανοκινούμενες δυνάμεις ότι η ελπίδα για έναν ορθόδοξο κόσμο παραμένει ζωντανή.
Δώδεκα άνθρωποι κάποτε άλλαξαν όλον τον κόσμο (οι Άγιοι Απόστολοι).
Ένας άνθρωπος κάποτε συγκράτησε από τον εξισλαμισμό όλο το έθνος (ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός).
Και ένας Έλληνας να μείνει μόνο, φτάνει...
Ό,τι και να κάνει η νέα τάξη και τα εγχώρια τσιράκια της δεν θα νικήσουνε το Θεό και την Εκκλησία Του.
Απαλλαχθήκανε από τον μακαριστό αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, αλλά τώρα έχουν απέναντί τους πέντε σαν και αυτόν (Αιγιαλείας Αμβρόσιος, Μεσογαίας Νικόλαος, Κονίτσης Ανδρέας, Σιατίστης Παύλος και φυσικά Πειραιώς Σεραφείμ).
Στο Άγιον Όρος, στο Βυζάντιο που συνεχίζεται ακόμα, έβαλαν στο στόχαστρο τα τελευταία χρόνια το γέροντα Εφραίμ τον Βατοπεδινό συνδυάζοντας έτσι την απομάκρυνση του απείθαρχου Καραμανλή, που τόλμησε να ανοιχτεί στη μεγάλη Ρωσία, και κυρίως ένα χτύπημα στο μοναστήρι με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από όλες τις μονές του Αγίου Όρους και το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό έργο.
Το πρώτο, την απομάκρυνση του Καραμανλή, το πέτυχαν φέρνοντας στη θέση του τον εκλεκτό τους. Το δεύτερο, το προσπαθούν ακόμα.
Με λύσσα, μίσος και αλαζονική ειρωνία τα βοθροκάναλα της νέας τάξης και οι καλοπληρωμένοι δημοσιογραφικοί υπηρέτες τους προσπαθούν τα τελευταία χρόνια να πείσουν και να επηρεάσουν κάνοντας κανονική πλύση εγκεφάλου ότι ο πατέρας Εφραίμ είναι ένας πονηρός απατεώνας.
Τον μισούν τον πατέρα Εφραίμ, όπως μισούν και την εκκλησία, αλλά πιο πολύ τον φοβούνται.
Προσπαθούν να τον τιμωρήσουν, προσπαθούν να τον φυλακίσουν όπως κάποτε τον Άγιο Νεκτάριο, θέλουν να τον φιμώσουν να μη μιλάει για Χριστό και Ελλάδα, ποτέ δεν θα του συγχωρήσουν τις καλές σχέσεις και το άνοιγμα με την ορθόδοξη Ρωσία και τον Βλαντιμίρ Πούτιν προσωπικά.
Το παράδειγμα με τον μακαριστό αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο δεν τους δίδαξε. Περάσαν αιώνες και δεν λένε να το καταλάβουν ακόμα τα σκοτεινά μυαλά τους, ότι ποτέ και με κανένα τρόπο δεν θα μας νικήσουν. Όλους και αν μας συκοφαντήσουν, όλους και αν μας σκοτώσουν, η εκκλησία θα μείνει ζωντανή και όπως έλεγε ο γέροντας Παϊσιος, ακόμα και αν κανένας Έλληνας δεν μείνει, ο Θεός θα αναστήσει Έλληνες.
Αυτή την Ανάσταση φοβούνται οι σατανοκινούμενοι, γιατί μόνο οι ορθόδοξοι μπορούν να τους χαλάσουν τα σχέδια και να φέρουν την ελπίδα στον κόσμο.
Όσο χτυπάνε το Χριστό και την εκκλησία Του καθώς και τους λειτουργούς Του, όπως ο πατέρας Εφραίμ, εμείς θα τους αγαπάμε πιο πολύ και θα προσευχόμαστε πιο δυνατά.
Η αγάπη μας θα νικήσει το μίσος τους.

Γ.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...