Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Κυριακή, Ιανουαρίου 08, 2012

Ελευθερώστε τον Κίμωνα Κουλούρη. Κίνημα συμπαράστασης στον αθώο Κουλούρη ο οποίος απλώς πέρασε αλλεπάλληλα κόκκινα, έβρυσε, γελοιοποίησε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ και στο τέλος τους έλιωσε τα πόδια για να διαφύγει!! Σε αντάλαγμα βάλτε και άλλους ηγουμένους φυλακή!




Το τι σημαίνει "ανθρώπινη δικαιοσύνη", "δικαιοσύνη" και τι σημαίνει "μυστική" συμφωνία και των 300 στην Βουλή για να καλύπτουν και να ξεπλένουν τις αήθεις πράξεις τους, το βλέπουμε από την χτεσινή εγκληματική συμπεριφορά του Κουλούρη.
Το υπόδειγμα αυτό αντανακλά την φασιστική αντιμετώπιση των συντεχνιών που ονομάζονται βο(υ)λευτές του ελληνικού έθνους, καθώς επίσης δείχνει τι μπορούμε να περιμένουμε από την "Δικαιοσύνη". Η ελληνική δικαιοσύνη εξαντλήθηκε στο να βάλει φυλακή αθώους ηγουμένους.
Διαβάστε ...  και συγκατηθήτε! Το «αφέθηκε ελεύθερος» είναι και όλο το ζουμί της ιστορίας.
Ενώ αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος θα βρισκόταν πίσω από τα σίδερα της φυλακής, αυτός/αυτοί γελούν με τους ηλίθιους που τον/τους ψηφίζουν, και αυτούς που τους λιώνουν τα πόδια, πάνω στην εκτέλεση της υπηρεσίας τους!
Επίσης το ότι δεν κατατέθηκε μήνυση είναι κατάντια που δείχνει την τρομοκράτηση των παθόντων αστυνομικών. Που είναι οι "ευαίσθητοι αυτεπάγγελτοι εισαγγελείς";
Η κατάσταση φτάνει στο αδιαχώρητο, αλλά δυστυχώς για όλους αυτούς, «τά ἀδύνατα παρά ἀνθρώποις δυνατά παρά τῷ Θεῶ ἐστίν»
____________________

Επεισόδιο με άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ είχε σύμφωνα με την αστυνομία τη νύχτα ο πρώην υπουργός Κίμωνας Κουλούρης ο οποίος αφού παραβίασε αλλεπάλληλες φορές φωτεινούς σηματοδότες ...

αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο και μάλιστα στην προσπάθεια του να φύγει τραυμάτισε στα πόδια με το αυτοκίνητό του έναν αστυνομικό.
Σύμφωνα με την αστυνομία όλα έγιναν λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Καλλιρόης και Βουλιαγμένης.
Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ βλέποντας μία μαύρη Μερσεντές να παραβιάζει το ένα κόκκινο φανάρι μετά το άλλο  έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, όπως και έγινε.

Οι αστυνομικοί αν και είδαν τον πρώην υπουργό, του ζήτησαν τα στοιχεία του. Εκείνος, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν εκτός ελέγχου και άρχισε να υβρίζει και να ειρωνεύεται τους αστυνομικούς λέγοντάς τους οτι είναι αδύνατο να εργάζονται με το ευτελές ποσό των 500 ευρώ μηνιαίως.
Τότε ένας απο τους αστυνομικούς του ζήτησε τα στοιχεία του «όπως οφείλει ο κάθε πολίτης», όπως του είπε χαρακτηριστικά.
Εκείνος έκανε προσπάθεια να φύγει και ο αστυνομικός μπήκε μπροστά απο το αυτοκίνητο και του είπε οτι αν επιχειρούσε να φύγει θα έπρεπε να περάσει απο πάνω του. Ο Κίμωνας Κουλούρης σε έξαλλη κατάσταση σύμφωνα με τους αστυνομικούς έβαλε πρώτηπαρασέρνοντας τον αστυνομικό που τον τραυμάτισε στα πόδια.

Η Ομάδα ΔΙΑΣ αφού ακινητοποίησε το αυτοκίνητο του πρώην υπουργού κάλεσε περιπολικό της Τροχαίας και ο κ. Κουλούρης μεταφέρθηκε στην Τροχαία Κασαριανής. Πάντως ο πρώην υπουργός αργότερα αφέθηκε ελεύθερος καθώς μέχρι στιγμής δεν εχει υποβληθεί εναντίων του μήνυσ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...