Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Σάββατο, Ιανουαρίου 14, 2012

Συνεχίζει να Θαυματουργεί καθημερινά ακόμη και μέσα από τον τάφο ο Άγ. Νεκτάριος




 

Πλήθος πιστών προσκυνητών προστρέχουν στην χάρη του Αγίου που ακόμα και τώρα χρόνια μετά την κοίμησή του συνεχίζει και θαυματουργεί μέσα από τον τάφο, δυναμώνοντας την πίστη των ανθρώπων.

  • Στο βίντεο θα δείτε απλούς ανθρώπους που κάνουν τονσταυρό τους και γονατίζουν βάζοντας το αυτί τους στον Τάφο του Αγίου γεμάτοι ελπίδα να τους αξιώσει ο Θεός να πάρουν σημείο σαν έμπρακτη απόδειξη τελέσεως επιθυμίας ή τάματος (ακούγοντας τον Άγιο να χτυπά από μέσα με το μπαστουνάκι του).

bloger(ixnilatis): Αυτό το συνταρακτικό σημείο αξιώθηκα να το ζήσω κι εγώ προσωπικά ο έσχατος όλων σε προσκυνηματική μου εκδρομή στην Χάρη του στην Αίγινα. Δόξα τον Θεό. Είναι ζωντανός ο Άγιος.

πηγή video: http://www.youtube.com/watch?v=bJD5StlHR0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...