Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Πέμπτη, Ιανουαρίου 26, 2012

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO: Ηλικιωμένοι μαζί με τα ζώα, ψάχνουν στα σκουπίδια φαγηγό!

Ηλικιωμένοι μαζί με τα ζώα, ψάχνουν στα σκουπίδια φαγηγόΗλικιωμένοι άνθρωποι ψάχνουν για φαγητό στα σκουπίδια. Ελλάδα ώρα μηδέν...

Στο βίντεο που θα δείτε, μια γυναίκα ηλικιωμένη να ψάχνει στα σκουπίδια για φαγητό. Έβγαζε μία – μία τις σακούλες και έψαχνε εξονυχιστικά για ένα κομμάτι ψωμί, λίγο πεταμένο κρέας, σάπια φρούτα.
Το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι ότι είχε μαζί της μια σακούλα και την γέμιζε με τα αποφάγια των συμπολιτών μας, ενώ ότι δεν της «έκανε» το έδινε σε ένα σκύλο, που επίσης έψαχνε τα σκουπίδια.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το σοκαριστικό στιγμιότυπο. Δυστυχώς, δεν είναι το μόνο. Χιλιάδες συμπολίτες μας ψάχνουν καθημερινά στους κάδους, για ένα κομμάτι ψωμί. Ηλικιωμένοι άνθρωποι, αλλά και μεσήλικες να ψάχνουν στα σκουπίδια μαζί με τα ζώα.

Πριν λίγο καιρό οι Financial Times υποστήριζαν ότι αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει, οι Έλληνες θα ψάχνουν για φαγητό στα σκουπίδια. Τελικά δεν χρειάστηκε να… χρεοκοπήσουμε για να φτάσουμε εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...