Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Κυριακή, Απριλίου 29, 2012

ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: Ο...ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ!



πηγή

Ο υποψήφιος που θα συζητηθεί περισσότερο από όλους στην Αιτωλοακαρνανία και όχι μόνο...

Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης ίσως αποτελέσει το πρόσωπο αυτών των εκλογών στην Αιτωλοακαρνανία και όχι μόνο. Τα χαρακτηριστικά της εξωτερικής του εμφάνισης σε συνδυασμό με το κόμμα στο οποίο πολιτεύεται έχει ήδη καταστήσει εξαιρετικά δημοφιλή τον Ξηρομερίτη υποψήφιο από τις πρώτες ημέρες των περιοδειών του στο νομό. Η φυσιογνωμία του Χρυσαυγίτη δημιουργεί ιδιαίτερη αίσθηση όπου πάει καιφυσικά σχολιάζεται! Ο κ. Μπαρμπαρούσης θυμίζει σίγουρα μορφή Έλληνα της Επανάστασης και αρκετοί είναι όσοι τον γνώρισαν και τον παρομοιάζουν με τον ήρωα της Επανάστασης του '21 Γεώργιο Καραϊσκάκη! 
Ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στην Αιτωλοακαρνανία είναι από την Μπαμπίνη Ξηρομέρου και είναι άνεργος ηλεκτρολόγος που ασχολείται με κτηνοτροφικές εργασίες, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνει σε εκλογές, αφού στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 ήταν πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, πάλι βέβαια με τον συνδυασμό που υποστήριζε η Χρυσή Αυγή!
Ελπίζουμε να μην θεωρηθεί...διαφήμιση αυτή η ανάρτηση, αφού τον άνθρωπο ούτε τον ξέρουμε ούτε μας ξέρει. Είναι πάντως χαρακτηριστική η φυσιογνωμία του και μια καλή απάντηση σε όσους φαντασιώνονται "κακούς νεοναζί", "δολοφόνους" κλπ στην Χ.Α! Ουσιαστικά, πρόκειται για απλούς, λαικούς Έλληνες όπως ο υποψήφιος στην Αιτωλοακαρνανία!
ΟΛΟΙ ΨΗΦΟ λοιπόν στον Μπαρμπαρούση, για να τον δούμε...και στη Βουλή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...