Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Σάββατο, Μαΐου 05, 2012

ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΣΤΟ ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ




 Στις 6 Μαΐου καλούμαστε όλοι στις κάλπες προκειμένου να ψηφίσουμε για το μέλλον της Πατρίδος μας,που τελευταία την είδαμε ταπεινωμένη και ρακένδυτη , να περιφέρεται σαν επαίτης στις "αυλές"της Ευρώπης και της Αμερικής ,ζητώντας οβολό επιβιώσεως.
Σε αυτές τις εκλογές η ευθύνη μας είναι τεράστια γιατί από τις δικές μας αποφάσεις και επιλογές κρίνεται η πορεία αλλά και η αξιοπρέπεια αυτού του Τόπου.Γιαυτό και η ψήφος μας πρέπει να είναι ψήφος ευθύνης απέναντι στην Ιστορία αλλά και στα παιδιά μας που δεν φταίνε σε τίποτα για τις μέχρι σήμερα δικές μας λανθασμένες επιλογές
Σκοπός αυτής της προσωπικής παρέμβασης δεν είναι η υπόδειξη "τι να ψηφίσουμε",αλλά " ΝΑ ΨΗΦΊΣΟΥΜΕ ". Και αυτό γιατί πολλοί είναι αυτοί που μιλούν για ΑΠΌΧΗ,ΆΚΥΡΟ η ΛΕΥΚΌΚαι οι τρεις αυτές περιπτώσεις δείχνουν πλήρη ανευθυνότητα και λειτουργούν σε βάρος του κοινωνικού συνόλου αλλά και υπέρ του πρώτου σε ψήφους κόμματος,που άθελά τους, όσοι τις επιλέξουν στηρίζουν.
Μπορεί πολλοί να έχουν, και δικαιολογημένα ,αγανακτήσει από το σημερινό πολιτικό σκηνικό της Χώρας που έχει τεράστιες ευθύνες για την κατάντια της Πατρίδος μας και να θέλουν να το τιμωρήσουν με την αποχή ,το άκυρο η το λευκό τους ψηφοδέλτιο,όμως αυτό είναι μεγάλο λάθος και,όπως είπαμε λειτουργεί υπέρ του πολιτικού κατεστημένου.Η αποχή το λευκό και το άκυρο είναι ΦΥΓΉ και όποιος φεύγει την ώρα της μάχης.,δυστυχώς.είναι προδότης.Βαριά κουβέντα αλλά αληθινή .
Γιαυτό στις 6 Μαΐου ψηφίζουμε όλοι με το χέρι στην καρδιά και το βλέμμα στην Ελλάδα.Ψηφίζουμε για την αξιοπρέπεια της Πατρίδας μας ,την Ορθοδοξία και τις παραδόσεις μας.
Προτού ρίξουμε την ψήφο μας στην κάλπη καλό είναι να περάσουν από τα μάτια μας κάποιες εικόνες από όσα τελευταία ζήσαμε κι αυτό γιατί ΑΛΊΜΟΝΟ ΣΕ ΌΣΟΥΣ ΞΕΧΝΆΝΕ !  
π .Τιμόθεος Ηλιάκης


πηγή
    
    
  
  
   
  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...