Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Σάββατο, Μαΐου 05, 2012

Μνήσθητι, Έλληνα Ορθόδοξε αύριο μπροστά στην κάλπη...


πηγή








 Μνήσθητι, Έλληνα Ορθόδοξε, ότι η διαδικασία της προσυνεννόησης για τη φρικτή υποταγή μας στο ΔΝΤ και την τρόικα ξεκίνησε πολύ πριν τις τελευταίες εκλογές, δηλαδή εν κρυπτώ, ερήμην του ελληνικού λαού, με παραχαραγμένα στατιστικά στοιχεία και με ευθεία ψεύδη στην ατζέντα των τότε εκλογών.


Μνήσθητι, Έλληνα Ορθόδοξε, ότι αμέσως μετά τις εκλογές, και μέχρι σήμερα, η Ελλάδα δεν έδειξε να κυβερνάται από πολιτικούς με ηθικά διλήμματα, αλλά από αποφασισμένους εντόπιους εντολοδόχους-εκτελεστές, με ατζέντα και συγκεκριμένα βήματα, ωσάν επεισόδια και πράξεις ενός φρικτού θεατρικού έργου.

Μνήσθητι, Έλληνα Ορθόδοξε, ότι κάθε νέο επεισόδιο στο έργο, κάθε βήμα περισσότερης υποτέλειας και ξεπουλήματος, γινόταν πάντα με τον ψυχαναγκασμό του φόβου και της προπαγάνδας των Μέσων Μαζικής Εκτυφλώσεως. Χωρίς συζήτηση για δικαιοσύνη ή για απόδοση των εσχάτων ποινικών ευθυνών στις πρώτες υπογραφές της υποτέλειας. Μόνο με τη γλώσσα της καταστροφολογίας για την αμέσως επόμενη δόση. 

Ναι, η συνείδησή μου τοποθετεί τη στάση μου ξεκάθαρα εχθρική απέναντι στο μνημόνιο της υποτέλειας. Αρκεί αυτό

Στις λίγες ημέρες πριν την τελική μας ψήφο, αναρωτιέμαι αν αυτό αρκεί. Αν το να καταψηφίσει κανείς τις δυνάμεις κατοχής που επέβαλαν το ταπεινωτικό μνημόνιο, είναι μία πράξη ικανή να ζωογονήσει τις ελπίδες μας και την πατρίδα μας. 

Η διαίσθηση πολλών βλέπει ότι, οι πράξεις του θεατρικού έργου των ντόπιων εντολοδόχων-εκτελεστών δεν πρόκειται να τελειώσουν απλά με την εξόφληση ενός επικερδούς δανείου για τα αφεντικά τους. 

Ούτε πρόκειται να τελειώσουν με μία απείρως επικερδέστερη διαδικασία, όπου τα αφεντικά των εδώ εντολοδόχων εξαγοράζουν για ψίχουλα τον εθνικό μας πλούτο, καρπωνόμενοι κέρδη για τα δισέγγονά τους. 

Οι πράξεις και οι εκδηλωμένες προθέσεις των εκτελεστών–εντολοδόχων δείχνουν ότι ο στόχος όλου του θεατρικού έργου είναι απείρως χειρότερος:


Αφορά στην πλήρη ποδηγέτηση και τον τελικό βιολογικό και συνειδησιακό ενταφιασμό των Ελλήνων Ορθοδόξων. Μέ ή χωρίς μνημόνια. Και εξηγούμαι: 

Μνήσθητι, Έλληνα Ορθόδοξε,
πώς (ή αν) τοποθετούνται οι διάφορες αντιμνημονιακές δυνάμεις, για το μεταναστευτικό. Περίεργη η κρατική επιβολή της διαρκούς εισροής εκατομμυρίων αλλοφύλων και αλλοθρήσκων στην Ελλάδα, εξίσου περίεργες κατά καιρούς και οι πανηγυρικές δηλώσεις κορυφαίων πολιτικών για αύξηση των μεικτών γάμων στην Ελλάδα. 

Μνήσθητι, Έλληνα Ορθόδοξε, πώς (ή αν) τοποθετούνται οι διάφορες αντιμνημονιακές δυνάμεις, για την αντιστροφή της υπογεννητικότητας. Άραγε ενοχλούνται με την αποστέρηση ουσιαστικών κινήτρων για την πολυτεκνία ή για τη στήριξη των αγάμων μητέρων; Άραγε ενοχλούνται με τη διαμόρφωση κλίματος, νομικού και πολιτισμικού, που προωθεί το έγκλημα της έκτρωσης; 

Μνήσθητι, Έλληνα Ορθόδοξε, πώς (ή αν) τοποθετούνται οι διάφορες αντιμνημονιακές δυνάμεις, για την παιδεία των παιδιών μας. Θέλουν την ιστορική αλήθεια, που αρνείται να βλέπει συνωστισμούς αντί σφαγών; Θέλουν το μάθημα των θρησκευτικών να έχει ομολογιακό χαρακτήρα, δηλαδή να καλλιεργεί την συνείδηση της πίστης των πατέρων μας, όπως εξάλλου προβλέπει το Σύνταγμα; 

Μνήσθητι, Έλληνα Ορθόδοξε, πώς (ή αν) τοποθετούνται οι διάφορες αντιμνημονιακές δυνάμεις, ως προς τη βουβή και απαθή στάση πολιτείας και ΜΜΕ απέναντι στην επί δεκαετίες διογκούμενη γάγγραινα των ναρκωτικών. 

Μνήσθητι, Έλληνα Ορθόδοξε, πώς (ή αν) τοποθετούνται οι διάφορες αντιμνημονιακές δυνάμεις, απέναντι σε όσους περιγελούν και κατηγορούν, συστηματικά και ανενόχλητα (αν και στη γκρίζα πλευρά του νόμου), την Ορθόδοξη Εκκλησία, την Ιερωσύνη, την Παράδοσή της. 

Μνήσθητι, Έλληνα Ορθόδοξε, πώς (ή αν) τοποθετούνται οι διάφορες αντιμνημονιακές δυνάμεις, αναφορικά με τη συστηματική κρατική αδιαφορία για την παράνομη δραστηριοποίηση εκατοντάδων παραθρησκευτικών οργανώσεων. 

Μνήσθητι, Έλληνα Ορθόδοξε, πώς (ή αν) τοποθετούνται οι διάφορες αντιμνημονιακές δυνάμεις, αναφορικά με τη μασωνία. Αγαπούν διάφοροι εκπρόσωποί τους να τρέχουν στις πρώτες αράδες στην Εκκλησία κάθε Πάσχα και προεκλογικά, για να τους δουν κάμερες και ψηφοφόροι, αλλά κάνουν δημόσια «γαργάρα» το γεγονός ότι αυτή η επίσημη Εκκλησία έχει τοποθετηθεί πολλαπλώς για το ασυμβίβαστο ορθοδόξου και μασώνου. 

Μνήσθητι, Έλληνα Ορθόδοξε, πώς (ή αν) τοποθετούνται οι διάφορες αντιμνημονιακές δυνάμεις, αναφορικά με τις διαρκείς και ακατάπαυστες προσπάθειες ορισμένων να διαμορφώσουν ένα νοσηρό ηθικό κλίμα στη νεολαία και σε όλη την κοινωνία, ώστε να θεωρεί το βδέλυγμα της ομοφυλοφιλίας ως …προτίμηση και όχι ως σοβαρή ανωμαλία. 

Μνήσθητι, Έλληνα Ορθόδοξε,
πώς (ή αν) τοποθετούνται οι διάφορες αντιμνημονιακές δυνάμεις, αναφορικά με την Κάρτα του Πολίτη και με κάθε παρεμφερές μέσο φακελώματος. Σε αρκετούς αρέσει η «ηλεκτρονική διακυβέρνηση», χωρίς να διευκρινίζουν πού αυτή σταματά -ενώ ταυτόχρονα πρώτοι χασκογελάνε με τους «θρησκόληπτους που βλέπουν εφιάλτες».

Μνήσθητι, Έλληνα Ορθόδοξε, ότι αυτό το Σύνταγμα που έχουμε, το έγραψαν με τα μπαρουτοκαπνισμένα χέρια τους οι Ορθόδοξοι ιδρυτές της Ελεύθερης Ελλάδας του Εικοσιένα. Στην αρχή του γράφει: «Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος». Όποιος τραπεζίτης της πολιτικής νομίζει ότι μπορεί να το σβήσει αυτό, θα πρέπει πρώτα να αποδείξει ότι είναι διατεθειμένος να μπαρουτοκαπνισθεί για την πατρίδα περισσότερο από τον Κολοκοτρώνη και το Μακρυγιάννη. Αυτούς τους πολιτικούς τους συγχωρούμε ως ανθρώπους, προσευχόμαστε να φωτισθούν και να μετανοήσουν απέναντι στον Δικαιοκρίτη Χριστό, αλλά δεν έχουμε κανένα, κανένα απολύτως, δικαίωμα ή δικαιολογία, ώστε να παραδώσουμε τα ηνία της πατρίδας μας στις περίεργες προθέσεις τους. 

Μνήσθητι και προσεύχου, Έλληνα Ορθόδοξε, για ευθυκρισία μπροστά στην κάλπη. Υπάρχουν πολιτικές προτάσεις, που πουλάνε παγκοσμιοποίηση αν και με αντιμνημονιακή συσκευασία. Η ορθόδοξη πατρίδα μας δεν αντέχει άλλη ανεμελιά. Για τον συνειδητό Έλληνα Ορθόδοξο, έχουμε ήδη περάσει σε ανοικτό πόλεμο.
Ένας Έλληνας Ορθόδοξος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...