Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τετάρτη, Ιουνίου 06, 2012

Θύματα και δράστες της πορνείας. του αρχιμ. Δανιήλ Αεράκη


 
Θύματα 
 
και δράστες της πορνείας.
 
 
 
του αρχιμ. Δανιήλ Αεράκη
 
 
 
Κανένα από τα κόμματα, που διαγωνίστηκαν στις δυο αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις (6 Μαϊου και 17 Ιουν.), δεν αναφέρθηκαν στονεθνικό κίνδυνο από την εξάπλωσι της πορνείας! Για μισθούς και συντάξεις όλοι μιλάνε.
Ο λόγος του Θεού σαφώς μιλάει και για τίμια εργασία και για δίκαιηαμοιβή (Α΄Τιμ.ε΄18. Κολοσ.δ΄1).
 
 
● Η μοναδική αξία της ανθρώπινης υπάρξεως δεν είναι η οικονομική. Απείρως ανώτερες είναι οι αξίες, που αναφέρονται στην ελευθερία, στη δικαιοσύνη, προπαντός στην Αλήθεια και στην Ηθική.  
Αν ίσχυαν οι αξίες αυτές, αυτομάτως θα λυνόταν και το οικονομικό.
 
 
Χωρίς Χριστό κανένα μνημόνιο και κανένα αντιμνημόνιο, καμμιά αναδιαπραγμάτευσις δεν θα ικανοποιήση το κοινωνικό σύνολο.
 
 
Με τον Χριστό οι άνθρωποι δεν ικανοποιούν υλικές ανάγκες μόνο, αλλά διασώζουν την ιερότητα του σώματος και την ελευθερία της ψυχήςτους.
 
 
 
● Οι πολιτικοί μας δεν ανησύχησαν από τα φρικτά στοιχεία, που ήρθαν στο φως με την εξάπλωσι της πορνείας,
Πάντα υπήρχε η πορνεία και η μοιχεία και πάσα άλλη ακαθαρσία. Αλλ’ ο Παύλος λέει (Γαλ.ε΄10. Εφεσ.ε΄3. Κολοσ.γ΄5),  ότι ούτε ν’ ακούγωνται ανάμεσα στους χριστιανούς τέτοιες πράξεις.
 
 
● Σήμερα, στη λεγόμενη Χριστιανική Ελλάδα, ακούγονται και παραακούγονται. Οργιάζουν σε έκτασι και με φρικιαστικές συνέπειες. Και όχι μόνο, αλλά και νομιμοποιούνται!
 
 
● Έτσι μιλάμε για επίσημη και ανεπίσημη πορνεία. Μιλάμε για «οίκους ανοχής» νόμιμους, και για «οίκους ανοχής» παράνομους. Σαν να μιλάμε για νόμιμη ή μη διανομή δηλητηρίου!
 
Τα «σπίτια ανοχής» είναι σπίτια ενοχής και συνενοχής. Μέσα σ’ αυτά είναι σκλαβωμένα κορίτσια από τον τόπο μας και από άλλες χώρες. Τα έχουν σπρώξει οι εκμαυλιστές, που εκμεταλλεύονται δυο πείνες: Τηνπείνα για ψωμί, που επιζητούν ταλαίπωρες κοπέλλες, και την πείνα για αισχρό σεξ, που λαίμαργα επιζητεί ο χωρίς ηθικό φραγμό άντρας.
 
 
● Τρία στοιχεία, που ήρθαν στη δημοσιότητα, δείχνουν, ότι οι Σοδομίτεςείναι … ενάρετοι σε σύγκρισι με μας!
 
 
● Το ένα: Αυξήθηκε την τελευταία διετία η πορνεία στην Ελλάδα, σε «νόμιμους» και «παράνομους» «οίκους ανοχής» σε ποσοστό 1.500%!Δηλαδή, αν οι πελάτες της αμαρτωλής ηδονής ήσαν π.χ. 1.000, τώρα έγιναν 1.500.000!
 
 
● Το δεύτερο: Μαζί με την αύξησι των θυμάτων και των δραστών της πορνείας, αυξήθηκε και ο … τζίρος! Υπολογίζονται σε δυο δισεκατομμύρια ευρώ οι εισπράξεις από την πορνεία! Και στο νούμερο αυτό δεν φαίνονται οι εισπράξεις από ακολασίες σε … ανώτερα κλιμάκια!
 
 
● Το τρίτον: Οι γυναίκες των «οίκων ανοχής» μαζί με τον ιό της αμαρτίας, μεταδίδουν και τον ιό του έητζ! Τρέχουν αγωνιωδώς χιλιάδες άντρες στα ειδικά κέντρα να εξεταστούν, μετά την αποκάλυψι, ότι είκοσι μέχρι τώρα «πόρνες» ήσαν φορείς και μεταφορείς του έητζ! Πλήρωσαν για την πορνεία και η πορνεία τους πλήρωσε. «Τά γάρ ὀψώνια τῆς ἁμαρτίας θάνατος» (Ρωμ.στ΄23).
 
 
● Στη φυλακή ωδηγήθηκαν τα κορίτσια, που από θύματα κατάντησαν δράστες! Τα αφεντικά τους όμως, που κάνουν χρυσές δουλειές, παραμένουν έξω.
 
 
● Σαπίζουμε και κανένας δεν λέει να κλείση τα διαβολομάγαζα αυτά και τα τόσα άλλα, όπως παρόμοια διαβολομάγαζα έκλεισε ο απόστολος Παύλος (Πράξ.ιστ΄16-19. Πράξ.ιθ΄19. Πράξ.ιθ΄25).
 
 
● Θα πούμε κάτι, κι ας φανή υπερβολικό: Και αν όλη η Ελλάδα γεμίση από έητζ, και αν όλα τα παιδιά και οι νέοι στιγματιστούν με το έητζ, δεν θα προταθή ως λύσις η εγκράτεια προ του γάμου και η τιμιότητα μέσα στο γάμο.
Οι αρμόδιοι για τη δημόσια υγεία θα προτείνουν ως λύσι τα … προφυλακτικά!

Φανταστήτε δρόμο γεμάτο νάρκες και οι αρμόδιοι, αντί να γίνωνται ναρκοσυλλέκτες, να συνιστούν στους οδηγούς να φρενάρουν μπροστά σε κάθε νάρκη!πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...