Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Πέμπτη, Ιουλίου 19, 2012

ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΙΣΧΥΝΗΣ





Γιατί ρε παιδιά, αρνείσθε να προσευχηθείτε στον Αλάχ; 
Ασχημα είναι; 
Οπως λέει και το τραγούδι: 
Τι Χριστος, τι Βούδας, τι Μωάμεθ; 
Ολόκληρος ...οικουμενικός...πατριάρχης των του Χριστού ....Πενήτων, τούνομα Βαρθολομαίος, μοιράζει ....αγια Κοράνια και ....συμπροσεύχεται με Μουσουλμάνους και διάφορους αλλους  Αιρετικούς, γράφοντας στα παληά του τα παπούτσια τους Ιερούς Κανόνες της Ορθοδοξίας.
Γιατί εσείς αντιδράτε και δεν τον μιμείσθε;

Πού είσαι ρε ΠΑΛΗΚΑΡΙ που γιορτάζεις σήμερα, προφήτα του Χριστού ΗΛΙΑ, νά ξανάρθης με την σπάθα σου για μία ακόμα φορά για να πετσοκόψης τα ασεβή και ανόητα κεφάλια των σημερινών Αρχιερέων και Πατριαρχών της ΑΙΣΧΥΝΗΣ, που μοιράζουν Κοράνια αντί γιά το Αγιο Ευαγγέλιο;


  Στη Βρετανία τιμωρούν τους μαθητές γιατί αρνούνται να προσευχηθούν στον Αλλάχ!

Σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η “Ισλαμοφοβια” γίνεται στα παιδιά των βρετανικών σχολείων , « πλύση εγκέφαλου για το Ισλάμ » και επίσης  τιμωρούν εκείνους τους μαθητές που αρνούνται να προσευχηθούν στον Αλλάχ. 
Πρόσφατα στο ίδρυμα GATESTONE στη Σκωτία, απαιτήθηκε από 30 παιδιά μη-μουσουλμανακια , του σχολείου της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Parkview  , να επισκεφτούν το μουσουλμανικό τέμενος Rehman  Ahmadiyya στην περιοχή Yorkhill της Γλασκώβης.
Στο μουσουλμανικό τέμενος, τα παιδιά διατάθηκαν να απαγγείλουν την shahada, την μουσουλμανική δήλωση της πίστης που δηλώνει: “Δεν υπάρχει κανένας Θεός αλλά ο Αλλάχ και ο Mohammed είναι ο αγγελιοφόρος του.”
Οι Μουσουλμάνοι του Ην. Βασιλείου απαιτούν επίσης , να σταλούν ισλαμιστές ιεροκήρυκες σε κάθε σχολείο της Σκωτίας , ώστε να διδάξουν τα παιδιά για το Ισλάμ , υποτίθεται …. για να τελειώσουν οι αρνητικές προδιαθέσεις προς τους μουσουλμάνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...