Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Πέμπτη, Αυγούστου 30, 2012

Ο Διάβολος μεταμορφούμενος σε Άγγελο Κυρίου, μόλις του δώσεις δικαίωμα, σε δένει ποικιλοτρόπως χειροπόδαρα...



η φωτογραφία από εδώ
Σε συνέχεια του χθεσινού θέματος "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δώρα από την Προτεσταντική Οργάνωση στους ιερείς μας!!!", προβήκαμε σε τηλεφωνική επικοινωνία με ιερείς των Ιερών Μητροπόλεων Ξάνθης-Περιθωρίου και Μαρωνείας-Κομοτηνής. Έτσι μάθαμε και παραθέτουμε το περιεχόμενο της επιστολής της αιρετικής Προτεσταντικής οργάνωσης "Ελληνική Ιεραποστολική ένωση", προς τους ιερείς αυτών των Μητροπόλεων για την "συνεργασία" τους. Σημειώνουμε πως αύριο, πρώτα ο Θεός, θα έχουμε στα χέρια μας την επιστολή, θα την αναρτήσουμε αυτούσια, αν παρ' ελπίδα υπάρχουν διαφορές με το κείμενο που ακολουθεί.(Επισημαίνουμε πως την συγκεκριμένη οργάνωση έχει καταδικάσει με απόφασή της η Δ.Ι.Σ.


Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση
8 Αυγούστου 2012

Σεβασμιώτατε (σ.σ. κατάνυξις: ο τίτλος αρμόζει μόνον σε Μητροπολίτη)θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για όσα κάνετε για την ενορία σας. Καθώς οδηγείτε τους ανθρώπους στο Θεό και τους διδάσκετε τις αλήθειες Του.  Ως ένδειξη της εκτίμησης μας για το έργο που κάνετε, παρακαλούμε δεχθείτε αυτή την Καινή Διαθήκη με το πρωτότυπο (αρχαίο) κείμενο και την παράλληλη μετάφραση στη δημοτική γλώσσα. Επιθυμία είναι το Ευαγγέλιο, ο λόγος του Θεού, να τεθεί στα χέρια του κάθε συμπατριώτη μας ώστε να κατανοήσει την ελπίδα που ο Θεός μας δίνει, το δώρο της αιώνιας ζωής που μας χαρίζει , και τις οδηγίες που μας παραθέτει για να ζούμε ως γνήσιοι Χριστιανοί

Γι' αυτό το λόγο επισκεφτήκαμε την περιοχή σας αυτό το καλοκαίρι και προσφέραμε ως δώρο στους κατοίκους μια Καινή Διαθήκη, μεταφρασμένη στην δημοτική γλώσσα από τους τέσσερις καθηγητές της Ορθόδοξης Εκκλησίας και εγκεκριμένη από τα Πατριαρχεία Κωνσταντινουπόλεως , Αλεξανδρείας και Ιεροσολύμων. Με αυτή την προσφορά ευελπιστούμε να ενισχύσουμε το δικό σας έργο στην περιοχήΩς Ιεραποστολή έχουμε επανειλημμένα χαρεί την συνεργασία και με άλλους Ιερωμένους της πατρίδας μας στο έργο της μετάβασης του Ευαγγελίου στους συμπατριώτες μας.
Σας ευχόμαστε η Χάρις του Κυρίου Ιησού Χριστού, η αγάπη του Θεού και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος να είναι μαζί σας , με την οικογένεια σας και με όλη την ενορία σας.(Β' προς Κορινθίους 13-13)
Με εκτίμηση
Ιωνάς Μακρής
Πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού σωματείου Ελληνική Ιεραποστολική ένωση.
<όπως αναφέρεται και στον πρόλογο η μετάφραση αυτή του Ιερού κειμένου της Καινής Διαθήκης έρχεται στο φως της δημοσιότητας με τις ευλογίες του σεπτού Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως και της Εκκλησίας της Ελλάδος καθώς και των Πατριαρχείων Αλεξανδρείας και Ιεροσολύμων>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

Μνήμη των αναιρεθέντων υπό του Ηρώδου αγίων νηπίων: Ο Ιερός Χρυσόστομος για την σφαγή των νηπίων

    Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ  [:Ματθ.2,13-23]     « Τότε Ἡρῴδης ἰδὼν ὅτι ἐνεπαίχθη ὑπὸ τῶν μάγων, ἐθυμώθη λίαν, καὶ ἀποσ...