Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Παρασκευή, Αυγούστου 17, 2012

γιατί «πλανήθηκαν και επίσημες ιστοσελίδες της Ελληνικής Εκκλησίας»σχόλιο .στο άρθρο "Εκοιμήθη" ο πατριάρχης Παύλος,


Η ερώτησή σου γιατί  «πλανήθηκαν και επίσημες ιστοσελίδες της Ελληνικής Εκκλησίας» δημιουργεί μια άλλη ερώτηση: Πλανήθηκαν  ή  πιστεύουν αυτά που τους κατηχούν οι «Ποιμένες» τους οι Οικουμενιστές; Θα γνωρίζεις ότι το Οικουμενικό Πατριαρχείο με την Εγκύκλιο του 1920 αναγνωρίζει όλες τις Προτεσταντικές αιρετικές εκκλησίες ως τμήματα της Εκκλησίας του Χριστού, όπως τμήμα της Εκκλησίας του Χριστού είναι και η Ορθόδοξη Εκκλησία, κατά την πίστη των Οικουμενιστών. Κατηργήθη το άρθρο του Συμβόλου της Πίστεως : εις Μίαν Αγίαν Καθολικήν και Αποστολικήν Εκκλησίαν...  Φοβερό, αλλά έχει και συνέχεια. Το 1948 η Οικουμενιστές εντάσσουν την «Ορθόδοξη Εκκλησία» ως ένα των ιδρυτικών μελών στο ΠΣΕ μαζί με τις άλλες αιρετικές εκκλησίες των Προτεσταντών (οι αιρετικοί Παπικοί δεν συμμετέχουν διότι λέγουν ότι  μία είναι η Εκκλησία με ένα Ποιμένα τον Πάπα ).  Το 1965 ο Οικουμενιστής  Πατριάρχης Αθηναγόρας, άρει επισήμως τα αναθέματα και επαναφέρει το όνομα του αιρετικού Πάπα στα δίπτυχα (ένωση της «Ορθοδόξου Εκκλησίας» με την Παπική). Το 1990 υπογράφεται  στο Σαμπεζύ  η ένωση των «Ορθοδόξων» με τους Μονοφυσίτες αφού οι Οικουμενιστές ανακάλυψαν ότι έχουμε την ιδία Χριστολογία με τους Μονοφυσίτες !!! Οι Άγιοι Πατέρες των Οικουμενικών Συνόδων έκανα λάθος…  Έτσι τώρα οι «ορθόδοξοι» του Πατριαρχείου της Αντιοχείας προσκυνούν την εικό να του «Αγίου» Διοσκόρου φονέα του Αγίου Φλαβιανού Πατριάρχου Κων/πόλεως, και οι Μονοφυσίτες (Αρμένιοι, Κόπτες, Αιθίοπες κλπ) είναι πλέον… Ορθόδοξοι !!! Το 1993 μία άλλη προδοσία των Οικουμενιστών στο Μπαλαμάντ του Λιβάνου.  Υπογράφουν επίσημη συμφωνία κατά την οποία οι Παπικοί έχουν Μυστήρια και ιερωσύνη, με άλλα λόγια η Ορθόδοξος Εκκλησία του Χριστού επί 1000 χρόνια ήταν σε πλάνη με την ομολογία Της ότι οι Παπικοί είναι αιρετικοί !!! Εκτός των άλλων –για να μη γράφω όλες τις προδοσίες και σε κουράζω—το 2006 στην Κων/πολη ήρθε ο αιρεσιάρχης Πάπας και συλλειτούργησε  με τον Οικουμενιστή κ. Βαρθολομαίο στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου !!! Το Άγιο Όρος και οι Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος υποδέχονται τον αρχιαιρεσιάρχη κ. Βαρθολομαίο μετά βαΐων και κλάδων… Αυτή είναι η σημερινή αθλία κατάσταση, όπως την έχουν προφητεύσει οι Άγιοι Πατέρες μας.
Είμαι μέλος της Μίας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας του Χριστού μας, Εν Χριστώ, 
Ιστολόγιο :  http://orthodox-voice.blogspot.ca/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...