Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Πέμπτη, Αυγούστου 23, 2012

Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από την "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" αλλά από τους "δημοκράτες"


πηγή

Το παπαγαλάκι της Ρηγίλλης Βλάχος σε μία «δημοκρατική» στάση 
Διαβάζω στο "OnAlert" (ΕΔΩ) για τον κίνδυνο που ελλοχεύει από την παρουσία της "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" στο πολιτικό και κοινωνικό σκηνικό της χώρας και νομίζω ότι εθελοτυφλούμε όταν υποστηρίζουμε τέτοιες απόψεις, εάν δεν είμαστε ενταγμένοι σε μηχανισμούς προπαγάνδας... 
Θα το ξαναγράψω :
η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" είναι η αντίδραση στην βία - γι' αυτό είναι και βιαίη η συμπεριφορά της... - που έχει υποστεί η ελληνική κοινωνία από την ανεξέλεγκτη εισβολή λαθρομεταναστών, συνέπεια του ενδοτικού και ανθελληνικού πολιτικού συστήματος, το οποίο στην προσπάθειά του να ενταχθεί στην διεθνοποιημένη Ευρώπη παρέδωσε τα κλειδιά του μαγαζιού καικατέστησε την χώρα ξέφραγο αμπέλι, με κάθε τρόπο. Μια σοβαρή και αποτελεσματική αντιμετώπιση του θέματος από κάποια τυχούσα κυβέρνηση θα αναδείκνυε το γεγονός ότι η δύναμη της "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" έγκειται ακριβώς στην προαναφερθείσα αντίδραση και μόνο. 
Το να την κρίνουμε και να την αναλύσουμε, με πολιτικούς όρους, είναι ένα άλλο θέμα που απαιτεί ένα άλλο κείμενο. 
Το μείζον όμως θέμα θεωρώ ότι είναι να καταλάβουμε όλοι οι Έλληνες για το πόσο επικίνδυνοι υπήρξαν και είναι ακόμη, τα «δημοκρατικά» και ενταγμένα στο πολιτικό σύστημα κόμματα (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ κ.λπ.).
Αυτοί κατέστρεψαν την χώρα!
Αυτοί παρέδωσαν την κυριαρχία στους ξένους!
Αυτοί φέρανε τους Έλληνες σε απόγνωση! 
Θεωρώ ότι είναι αστεία η υπέρμετρη ευαισθησία απέναντι στην "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" την ώρα που προσπερνάμε την εγκληματική πολιτική των «αποδεκτών» «πολιτικών» «δημοκρατικών» σχηματισμών που είναι ο πυρήνας του συστήματος στην χώρα. Τους κρίνουμε με πολιτικούς όρους όταν πρόκειται για κοινούς εγκληματίες, δοσίλογους και συμμορίες εγκαθέτων κομματανθρώπων που λυμαίνονται ακόμη και τώρα που επικαλούνται την δυσκολία των στιγμών, το κουφάρι της Ελλάδας και τους απλούς Έλληνες. 
Εκεί σε θέλω "OnAlert" να μιλήσεις! Όχι στον Παναγιωτόπουλο να απευθείνεσαι με το "σεις και με το σας" και να κάνεις σάκκο του μποξ τον εύκολο στόχο, την "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" γιατί αυτό αποφάσισαν για μια ακόμη φορά τα μαφιόζικα ιερατεία που βγάζουν διαταγές προπαγάνδας στους υπαλλήλους τους...

Μέχρι να βρούμε τον τρίτο δρόμο ανάμεσα στα ψεύτικα πολιτικά δίπολα, προβλέπω να χάνουμε τον χρόνο μας και τις δυνάμεις μας καθώς θα εντείνονται οι αντιθέσεις όσο θα μεγαλώνουν τα επίμαχα προβλήματα.
Ο Θεός να βάλει το χέρι Του να μην ξαναδιχασθούμε όπως παλιότερα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...