Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 27, 2012

ΑΠΛΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


πηγή

-

Μετά τις διάφορες εκδοχές για την ελληνική επανάσταση του 1821, τον συνωστισμό στη Σμύρνη κ.λ.π., τώρα έχουμε και τα τούρκικα σίριαλ.

Σε συζήτηση χθες το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΟΝΤΡΑ με τους κ.κ. Κουρή και Ταλαμάγκα και φιλοξενούμενους τον καθηγητή κ. Κοντογιώργη, τον κ. Καραμπελιά κ.λ.π., ακούστηκαν φοβερά πράγματασχετικά με... τα τούρκικα σίριαλ τα οποία ξαφνικά πέφτουν πάνω στο κεφάλι του απελπισμένου πολιτικού ραγιά Έλληνα.
Συγκεκριμένα:
1) Ενώ κάθε παραγόμενο επεισόδιο κοστίζει 200.000 ευρώ περίπου, διατίθεται στα ελληνικά κανάλια μόνο προς 1.500 ευρώ το επεισόδιοExclamation mark με τον όρο όμως να μην γίνεται μεταγλώττιση, αλλά να ακούγεται στον ελληνικό λαό η τουρκική γλώσσα.

2) Έχει υπολογιστεί ότι παίζονται στην ελληνική τηλεόραση συνολικά 8 ώρες το 24ωρο τούρκικα σίριαλ!   Δηλαδή το 1/3 του 24ώρου καλύπτεται από τούρκικη προπαγάνδα.

3) Παίζονται στις ώρες μεγάλης τηλεθέασης.

4) Υπολογίστηκε ότι τα παρακολουθούν επί καθημερινής βάσεως 4.500.000 Έλληνες.

Οι παριστάμενοι στην πιο πάνω τηλεοπτική συζήτηση αναρωτήθηκαν για το τι κάνει το ΕΣΡ και το Υπουργείο Πολιτισμού (στο οποίο υπενθυμίζουμε ότι υπηρέτησε και ο κ. Σαμαράς) σχετικά με το θέμα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...