Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 19, 2012

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ «ΑΓΓΕΛΟΥΣ» ΤΟΥ ΚΕΛΙΟΥ ΤΩΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ ΣΤΟ «ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΒΗΜΑ»


Οι επτά ασκητές από το κελί των Σαββαίων στη Καψάλα του Αγίου Όρους ευχαριστούν τους αναγνώστες του«Αγιορείτικου Βήματος» για την ανταπόκρισή τους...

Η αδελφότητα στην επιστολή της αναφέρει:

Σεβαστοί μας πατριώτες και Ορθόδοξοι Χριστιανοί χαίρετε.Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και την συμπαράσταση για το πολύπλευρο έργο που επιτελεί το Άγιον Όρος και οι Αγιορείτες Πατέρες που είναι διάσπαρτοι στ' αμέτρητα καθιδρύματα, μικρά και μεγάλα απότα οποία ο καθένας συμβάλει σ' αυτό ανάλογα με το χάρισμα που έχει λάβει από το Θεό.

Εμείς οι ευτελείς εδώ στο Ιερό Κελλίον των Αγίων Αρχαγγέλων Σαββαίων στην Άνω Καψάλα προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια Ορθόδοξη έπαλξη από την οποία να πολεμούμε με κάθε τρόπο τουςεχθρούς ορατούς και αόρατους που έχουν περικυκλώσει την γλυκιά μας πατρίδα και την Αγία μας Ορθοδοξία. Αναφορικά επισημαίνουμε ορισμένους από δαύτους: Παγκοσμιοποίηση = υποδούλωση λαών σε μια κυβέρνηση με πολλούς τρόπους όπως.

1) Συγχώνευση κρατών με ένωση όπως ΝΑΤΟ, ΕΕ δηλαδή τα μεγάλα κράτη όπως Αμερική, Γερμανία, επιβάλλονται στα μικρότερα όπως Σερβία, Ιράκ, Ελλάδα.

2) Χρεωκοπία κρατών μέσω δανείων με καταστροφικούς όρους.

3) Διαμελισμό κρατών με τις μειονότητες που επίτηδες επιβάλουν στα κράτη που θέλουν να εξοντώσουν.

4) Αλλοτρίωση των λαών με την ισοπέδωση όλων των ηθών και των αξιών.

5) Αναγκαστική παράδοση των λαών δια της εξαθλίωσης και της πείνας.

6) Απόλυτη αιχμαλωσία των λαών εφαρμόζοντας την συμφωνία Σένγκενμε την κάρτα του πολίτη και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Για την παγκοσμιοποίηση εργάζονται μυστικά σκοτεινές δυνάμεις όπως, λέσχη Μπίλντεμπεργκ και Μασωνία που υποκινούνται από τους χριστοκτόνους εβραίους τους σιωνιστές που θέλουν να επιβάλουν τον μεσσία τους δηλαδή τον αντίχριστο ως παγκόσμιο κυβερνήτη καισυμβάλουν φανερά όλοι σχεδόν οι αδιάντροποι κυβερνήτες των κρατών, ειδικά της Ελλάδος.

Άλλος εχθρός που αφορά την Εκκλησία είναι η ένωση των θρησκειών που λέγεται Οικουμενισμός. Όπως με την ένωση των κρατών το αποτέλεσμα θα είναι η παγκόσμια κυβέρνηση του αντίχριστου, έτσι και στη ένωση των εκκλησιών θα είναι η προσκύνηση του αντίχριστου. Κι εδώ οι εβραίοι με το χρήμα υποκινούν τις σκοτεινές δυνάμεις στις οποίες υπακούουν όλοι οι αρχηγοί των εκκλησιών και θρησκειών μηδενόςεξαιρουμένου, ούτε των ορθοδόξων πλην των γνωστών εξαιρέσεων Π.Χ. Μητροπολίτης Πειραιώς.

Εμείς εδώ στο Ιερό κελλί των Αγίων Αρχαγγέλων, του Οσίου Σάββα του Ηγιασμένου αποφασίσαμε να στερηθούμε βασικά πράγματα της καθημερινότητας μας και να μην αγγίξουμε τα αχαρακτήριστα χρήματα της Ε.Ε. Να στηριχτούμε δηλαδή στις δίκες μας δυνάμεις και στη βοήθεια των αδελφών και φίλων του Ιερού κελλιού μας.

Η ανταπόκρισή σας για λιβανάκι, κομποσκοινάκια, ακόμα και για αγνό Αγιορείτικο μέλι ήταν συγκινητική.

Γι' αυτό το μικρό θαύμα που συντελέστηκε ευχαριστούμε μέσα από το Αγιορείτικο Βήμα όλους εσάς τους αδελφούς μας που παρ' όλες τις δύσκολες ώρες που περνάμε όλοι μας,ανταποκριθήκατε με διακριτικότητα στο κάλεσμά μας για Βοήθεια.

Ευχόμαστε ο Θεός, η Μεγαλόχαρη Παναγία μας η Ηγουμένη του Αγίου Όρους, και οι Άγιοι Αρχάγγελοι να σώσουν τον ευλογημένο ποίμνιό τους να ανταποδώσουν πολλαπλάσια την προσπάθεια σας και να σκεπάσουνμε ελεημοσύνη όλους τους Έλληνες ορθοδόξους που αγωνίζονται για τον άγιο τόπο μας και την αγία εκκλησία μας, αμήν.

Συνοδεία Ιερού Κελλιού Αγίων Αρχαγγέλων Σαββαίων
Τηλεφ.: 23770 23512 Πατέρας Παίσιος.
Ιερό Κελλί Αγίων Αρχαγγέλων Σαββαίων
Πατέρας Παίσιος
ΤΘ 19
63086 Καρυές
Άγιον Όρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...