Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τρίτη, Οκτωβρίου 30, 2012

Αποκάλυψη τώρα: Χρησιμοποιούν όπλα ψυχολογικής βίας σε βάρος του λαού!!!

Αποκάλυψη τώρα: Χρησιμοποιούν όπλα ψυχολογικής βίας σε βάρος του λαού!!!

του Σπύρου Γιωτάκη

Σκηνοθετούν τον τρόμο!!!
Σε όλες τις χολιγουντιανές καταστροφολογικές υπερπαραγωγές υπάρχει από την αρχή της ταινίας η αίσθηση του έσχατου κινδύνου, του αναπόδραστου που πλησιάζει.

Έτσι ο θεατής εθίζεται με το μοιραίο που κάποια στιγμή θα έλθει και θα σαρώσει τη ζωή των ηρώων.

Πρόκειται για ψυχολογικό πόλεμο και όχι πολιτιστικό προϊόν, το οποίο χρησιμοποιήθηκε ευρέως στις ΗΠΑ για να «κατασκευάσουν» μία ολόκληρη καθυποταγμένη γενιά στα κελεύσματα του πολιτικο-οικονομικού κατεστημένου.

Το τελευταίo τρίμηνο ένα ανάλογο έργο εκτυλίσσεται στην Ελλάδα  όχι όμως στο σελιλόιντ αλλά στην πραγματική ζωή των πολιτών της.     

Οι τμηματικές διαρροές των επικείμενων σκληρών μέτρων από συγκυβέρνηση και τρόικα, που θα τσακίσουν τη ζωή των ελλήνων, αποσκοπούν στην καλλιέργεια κλίματος ΤΡΟΜΟΥ!!! 

Όπως λένε και οι ψυχολόγοι ο ΤΡΟΜΟΣ φέρνει ΠΑΘΗΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, πόσο μάλλον σε έναν ούτως ή άλλως σοκαρισμένο λαό. Η ΠΑΘΗΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ είναι το ύστατο όπλο μαζικής καταστροφής μίας εξουσίας σε αμηχανία.

Σύμμαχος της συγκυβέρνησης στο αποκαλούμενο μαρτύριο της σταγόνας είναι σημαντικό τμήμα των ΜΜΕ, που βλέπουν τη δική τους επόμενη μέρα με μεγάλη αγωνία.

Πέρα από τις τεκτονικές αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό, επίκεινται σαρωτικές ανακατατάξεις και στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο ενώ φωνές, που αντιδρούν στον κοινωνικό όλεθρο διώκονται ή κόβονται!!

Επομένως οι επιχειρηματίες και οι νέοι παίκτες, που θα εισέλθουν στο χώρο, επιδιώκουν να συνταχθούν και να στηρίξουν τη σημερινή ηγεσία της χώρας εγχώρια και εξωχώρια.
ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!

«Η ιδεολογική “επιβάρυνση” των μέσων ενημέρωσης -για την οποία δέχονται συχνά επικρίσεις-, άλλοτε ως δηλωμένη προγραμματική πρόθεση των πιο μαχητικών απ’ αυτά και άλλοτε ως διατυμπανιζόμενη ειδησεογραφική αμεροληψία (στην πραγματικότητα ως απόκρυψη ιδεολογίας) εκείνων που απευθύνονται σ’ ένα αδιαφοροποίητο κοινό, είναι απόρροια της πρόσδεσής τους σε οικονομικούς και πολιτικούς παράγοντες, που τα χρησιμοποιούν ως εργαλεία για την αύξηση της δύναμής τους», σημειώνει ο Περικλής Πολίτης γλωσσολόγος και επιστημονικός συνεργάτης του Kέντρου Eλληνικής Γλώσσας.

Το σκηνικό τρόμου, που έχει εμπεδωθεί και η ψυχολογική απονεύρωση των ελλήνων, έρχεται να ολοκληρωθεί με την εντεινόμενη κρατική καταστολή η οποία μάλιστα κλιμακώνεται επικίνδυνα.

Η αλόγιστη χρήση βίας των δυνάμεων ασφαλείας στις πορείες της Αθήνας και τις κινητοποιήσεις των κατοίκων της Χαλκιδικής αλλά και η εμφάνιση των «χακί ΜΑΤ» και η φύλαξη της παρέλασης της Θεσσαλονίκης από στρατιωτικούς αποσκοπεί σε ένα ζητούμενο: Να αισθανθεί ο ελληνικός λαός πέρα από φοβισμένος και αδύναμος να διεκδικήσει το δίκαιό του.  

Υπάρχει αντίδοτο σε αυτή την καλοστημένη υπερπαραγωγή σε βάρος των πολιτών;  Υπάρχει και σε συλλογικό και σε ατομικό επίπεδο. Είναι η συνειδητοποίηση της κατάστασης και η γνώση.  Η ενημέρωση είναι δημόσιο αγαθό αλλά ο Έλληνας θα πρέπει να είναι υποψιασμένος για τις ειδήσεις και την αρθρογραφία στον Τύπο. 
πηγη
 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

Μνήμη των αναιρεθέντων υπό του Ηρώδου αγίων νηπίων: Ο Ιερός Χρυσόστομος για την σφαγή των νηπίων

    Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ  [:Ματθ.2,13-23]     « Τότε Ἡρῴδης ἰδὼν ὅτι ἐνεπαίχθη ὑπὸ τῶν μάγων, ἐθυμώθη λίαν, καὶ ἀποσ...