Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Δευτέρα, Νοεμβρίου 05, 2012

Ποιος είναι ο Μασόνος Μητροπολίτης; (2ο)



Ποιος είναι ο μητροπολίτης της Στοάς...;;


Γράφηκε στο "Secret" στην εφημερίδα "Παραπολιτικά" το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012:

«Στοιχεία που αποδεικνύουν την σχέση μητροπολίτη με τη μασονική στοά των Αθηνών άρχισαν να καταφθάνουν τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται για ιεράρχη που προσφάτως εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής. Όπως λένε, υπάρχουν ακόμη και βιντεοσκοπημένες «διαλέξεις» σε υψηλόβαθμα στελέχη της Μασονίας στην Αθηναϊκή Λέσχη. Σύντομα, τα βιντεάκια θ’ αρχίσουν να κυκλοφορούν στην πιάτσα…»

Αυτά έγραψε η εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» την περασμένη Κυριακή. Εμείς θα θέσουμε και ένα άλλο ερώτημα: Ποιος από τους κατηγόρους της Χρυσής Αυγής είχε στενές προσωπικές σχέσεις και συνεργασία με τον μέγα διδάσκαλο της μεγάλης στοάς της Ανατολής της Γαλλίας; Ο οποίος μάλιστα "μέγας διδάσκαλος", υπήρξε και γνωστός ιατρός με πλούσια δράση υπέρ των λαθρομεταναστών;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...