Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τετάρτη, Νοεμβρίου 07, 2012

ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΣ»… ΚΑΙ… ΜΑΣΟΝΙΑ – ΦΡΑΓΚΟCΥΝΗ←«ΜΝΗΜΟΝΙΟ»→ΡΩΜΗΟCΥΝΗ











http://www.britannica.com/EBchecked/media/3041/The-Olympic-flame-lit-at-the-1988-Summer-Games-in
Ο Frédéric Auguste Bartholdi προβάλει μια «αινιγματική» χειρονομία-χαιρετισμό…
Ο φημισμένος σχεδιαστής μυήθηκε στην πασίγνωστη μασονική στοά “Alcace-Loraine”, Paris το 1874.
Ρωμανού  Ξενοφάνουc  Ανδρούτσου
«(…) Και διατί δεν ήφερεν ο Θεός άλλον βασιλέα, που ήταν τόσα ρηγάτα έδώ κοντά νά τους το δώσει,μόνον ήφερε τον Τούρκον, μέσαθεν από την Κόκκινην Μηλιάν καί του το εχάρισε; Ηξερεν ο Θεός, πως τα άλλα ρηγάτα μας βλάπτουν εις την πίστιν, και (=ενώ) ο Τούρκος δέν μας βλάπτει. Άσπρα (=χρήματα) δώσ’ του και καβαλλίκευσέ τον από το κεφάλι. Και διά να μη κολασθούμεν, το έδωσε του Τούρκου, και τον έχει o Θεός τον Τούρκον ωσάν σκύλον να μας φυλάει (…)».Άγιος Κοσμάς Αιτωλός
(Ι. Μενούνου, Κοσμά του Αιτωλού «ΔΙΔΑΧΕΣ», Αθήνα 1979, σ. 269-70).                                         
Οι εμπνευστές της εγωπαθούς μασονικής κουλτούρας των αντιμαχομένων “masters” – φεουδαρχών και των “subjects” – εργατών. Αυτού του διπόλου της κεκρυμμένης εωσφορολατρείας, όπως εκφράστηκε μέσα από τα θεϊστικά και αθεϊστικά έκγονα της Μασονίας.

H «Νέα Γη», «δια-φωτίζει» τον αμύητο επισκέπτη, διά του «Ακτινωτού Ηλίου» και του «Πυρσού» του «Μασονικού Διαφωτισμού», συμβόλων, που παραπέμπουν στο βαβυλωνιακό «πυρ του Νεμρώδ»
Το  «Άγαλμα της Ελευθερίας» – για την κατασκευή του οποίου ο Μπαρτόλντι συνεργάστηκε με τον επίσης  μασόνο πολιτικό μηχανικό και αρχιτέκτονα του παρισινού «Πύργου του Άιφελ», Γουσταύο Άϊφελ – στήθηκε  προς ανάμνηση της συνεργασίας των Γάλλων και των Αμερικανών μασόνων «διαφωτιστών»  κατά την Γαλλική και Αμερικανική Επανάσταση.
Αναπαριστά την απόκρυφη μασονική… «αγία», την «απελευθερώτρια του Κόσμου» από «το σκότος του Χριστιανισμού!», την  βαβυλωνική θεά Σεμίραμις ή Νταϊάνα, την «θεά Λογική» ή “Libertas” των Φράγκων, η οποία, αντικατέστησε! την Παρθένο Μαρία στους γαλλικούς ναούς μετά την αντικληρικαλιστική Γαλλική Επανάσταση.
            Ακόμα και για τον μέσο Δυτικό άνθρωπο, ο λεγόμενος Ελευθερομασονισμός (Free-masonry), ανέκαθεν αποτελούσε μια ελκυστική “terra incognita”… Πάμπολλοι επιχείρησαν να ιχνηλατήσουν στα μυστικά μονοπάτια αυτού του “cult”, δίχως όμως εντυπωσιακά ευρήματα κι αυτό, επειδή οι μπάρες των τεκτονικών στοών είχαν τον τρόπο να κρατούν καλά κρυμμένα τα μυστικά τους, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι ερευνητές να καταντούν από αμφιλεγόμενοι έως γραφικοί «κυνηγοί φαντασμάτων». Όμως, στην «Εποχή της Υπέρ-πληροφόρησης που διανύουμε, το Διαδίκτυο απλόχερα προσφέρει ικανά δεδομένα, των οποίων, η προσεκτική συνδυαστική ανάλυση επιβεβαιώνει την απ’ αιώνων επιρροή των «Μυστικών Εταιρειών» στην διαμόρφωση του παγκοσμίου γίγνεσθαι.
   Ως αποτέλεσμα, η ανθρωπότητα στην εποχή των σημερινών ανεπανάληπτων γεωπολιτικών ανακατατάξεων, έχει – έστω – και την πενιχρή δυνατότητα να ερευνήσει και να τεκμηριώσει την χροιά και τον σκοποθεσία αυτών των «μυητικών ταγμάτων», τα οποία μέχρι πρότινος, ηχούσαν σαν μύθοι, συνωμοσία ή θρύλοι στ’ αυτιά των «αμυήτων»!
   Συγκεκριμένα, οι παρακάτω μαικήνες του πολιτικοθρησκευτικού κινήματος του «Διαφωτισμού» των προηγουμένων αιώνων, επιδεικνύουν έναν εκ των χαρακτηριστικότερων και ευδιάγνωστων «συνθηματικών» μασονικών «χαιρετισμών», αυτόν του «κρυφού χεριού» – “hidden hand” – του 13ου  βαθμού στο Σκωτικό και του 7ου βαθμού στο Υορκέζικο μασονικό δόγμα!
  Σύμφωνα με βιβλιογραφημένες εγκυκλοπαιδικές, αντινεοταξικές και έγκριτες μασονικές ηλεκτρονικές ιστοσελίδες, που βασίζονται σε αποσπάσματα έργων διασήμων Μασόνων, πρώην Μασόνων, συγγραφέων, ιστορικών ερευνητών και καθηγητών πανεπιστημίων, όπως, οι Τ. Marrs, S.S. Zain, Α. Μackey, Μ. Halls, M. Duncan, J. Richardson, F. King, A. de Hoyos, W. Hanna, J. Ankerberg, J. Weldon, J. Lina, W.L Wilmhurst, A.E. Roberts,  I. Donnely, B. McCarty, H. Makow, W. Schnoebelen, J. Spencer, O. Platonov, V. Krasny, A. Berberova, V. Kuznetsov, G. Bostunich, της αντιμασονικής μουσουλμανικής ομάδας “Μission Islam”, στο έργο της “The Freemason Invasion”, κ.α., η Μασονία αποτελεί την μήτρα του «Διαφωτισμού» και την κρυφή Παγανιστική Υπερθρησκεία, η οποία, αποτελεί τον παρασκηνιακό πολιτικοθρησκευτικό παράγοντα που καθορίζει τις τύχες του Πλανήτη τους τρεις τελευταίους αιώνες.
    Αν και οι εκτιμήσεις περί του ονόματος του θεού της Μασονίας ποικίλουν ακόμη και στους κόλπους του ιδίου του Παγκοσμίου Μασονισμού, βάση εγκρίτων διεθνών μασονικών ιστοσελίδων αλλά και ιστορικών ντοκουμέντων που συνέλεξε ο καθηγητής Πανεπιστημίου και διάσημος ιστορικός ερευνητής, Τέξ Μαρρς κ.α.: “Jah-bul-on” ή Ιah-bul-on (σημ. γράφ.: «Διά-βολ-ον»;;;) είναι το απόκρυφο «παντοδύναμο» όνομα του θεού της Μασονίας – «Μ.Α.Τ.Σ» – το ακρωνύμιο που παράγεται από την  σύντμηση  της αρχαίας παγανιστικής σημιτοαιγυπτιακής τριάδας, Ya-wheh, Baal, Osiris (Oν) που αντιστοιχεί στον τριαδικό θεό Αούμ του Ινδουισμού Μπράχμα – Βισνού – Σίβα! Μια θεότητα που παραπέμπει στην Αποκάλυψη του Ιωάννου αλλά και στις Προφητείες των Ορθοδόξων Αγίων…
   Ενδεικτικά είναι τα πορτρέτα των παρακάτω «Διαφωτιστών» που ακολουθούν: Tου Ιακωβίνου τυρράνου, Ροβεσπιέρρου (1758 – 1794), του δικτάτορα Ναπολέoντα Ά (1769 – 1821), (μασόνοι ήταν και οι αδελφοί του, Λουίς, Ζερόμ, Ζοσέφ και Λουσιέν!), τού γαμπρού και στρατηγού του ιππικού του, δούκα Mυράτ (1767 – 1815), του Γενικού Αρχιστρατήγου του και ιδρυτή της «Λεγεώνας των Ξένων», δούκα ντε Σουλτ (1769 – 1851), των κομμουνιστών, Τρότσκυ, Λένιν και Στάλιν, του επίδοξου δολοφόνου του μαρτυρικού Τσάρου Νικολάου ΙΙ και μετέπειτα Υπουργού Δικαιοσύνης, Κερένσκυ, του «συντρόφου» του, Λεβαντόφσκυ, του φιλοσόφου και δραματουργού Λέσσινγκ, του φιλολόγου και συγγραφέα Γκαίτε, του φιλέλληνα αποκρυφιστή θεατρικού συγγραφέα, Ουγκώ, του Βαυαρού «Iλλουμινάτου», βαρώνου Βον Κνίγκε (1752 – 1796), των απελευθερωτών της Νοτίου Αμερικής από τους Ισπανούς, Μπολιβάρ και ντε Μιράντα, του Ιταλού μεγαλομασόνου επαναστάτη και ιδρυτή της σικελικής Μ.A.F.I.A., Μαζζίνι (1805 -1872), (Mazzini Autorizza Furti Incendi Avvelenamenti), δύο αξιωματικών των μπολσεβικικών γκούλαγκς, των αρχιστρατήγων του αμερικανικού εμφυλίου, Άντερσον και Μακλέλαν, των Χέηζ και Τζόνσον, δύο εκ των δεκαπέντε μασόνων Προέδρων των Η.Π.Α., του μεγαλοιδιοκτήτη σκλάβων, Ριβιέρα, του σαιξπηρικού ηθοποιού και δολοφόνου του Προέδρου Λίνκολν, Γουίλκς Μπούθ, του πρώτου καγκελάριου της ενωμένης Γερμανίας, φον Μπίσμαρκ (1815 – 1898), των μεγιστάνων του χρήματος και δανειστών του μετεπαναστατικού ελλαδικού κρατιδίου, Νέιθαν (1777 – 1836) και Σάλομον Ρόθστσαϊλντ (1774 – 1855), του Πίμποντυ, του συνεργάτη τους και «αγαπημένου Αμερικανού» της βασίλισσας Βικτωρίας, το άγαλμα του οποίου δεσπόζει απέναντι από την Τράπεζα της Αγγλίας, του αντισημίτη συνθέτη Ρίτσαρντ Βάγκνερ τον οποίο λάτρευε ο Αδόλφος Χίτλερ και τoυ iδρυτή των Μορμόνων, Τζόζεφ Σμίθ (άλλοι επιφανείς μορμόνοι μασόνοι ηγέτες ήσαν οι: Μπρίγκαμ Γιάνγκ, Χέμπερ Κίμπαλ, Τζών Μπέννετ, Χάϊρουμ Σμίθ, Τζόζεφ Σμίθ o πρεσβύτερος, Σάμουελ Μπράνναν!). Ο ίδιος «χαιρετισμός» απεικονίζεται και στον Φαραώ Νετσεριχέτ (2650 – 2575 π. Χ.) αλλά και στον Άντον Σζάντορ Λα Βέυ, στον ιδρυτή της… Εκκλησίας του Σατανά!

«(…) Ο βολταιρισμός – η ιδεολογική πλάνη της Γαλλικής Επανάστασης -  είναι “απώλεια                        ψυχής και πλάνη υπέρ πάσαν πλάνην” και “ανατροπή του Ευαγγελίου” (…). (…)
Ας φεύγει – ο χριστιανός – όσον δύναται, μακράν από τους λεγομένους πεφωτισμένους Βολτεράνους (…)». Άγιος Αθανάσιος ο Πάριος 
Πηγές φωτό: http://kpwmason.com/blog/ http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/codex_magica/codex_magica06.htm               http://12tribes.blog-pad.com/jehovah-and-yahweh-are-baal



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...