Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Κυριακή, Δεκεμβρίου 02, 2012

Το θαύμα της πίστης



Το θαύμα της πίστης

Πολλά είναι τα θαύματα που γίνονται στις μέρες μας, σε απλούς καθημερινούς ανθρώπους. Αυτό που διαθέτουν είναι πίστη και υπομονή.

«Είμαστε παντρεμένοι από το 1999. Κάναμε προσπάθειες να μείνω έγκυος αλλά μας είπαν ότι φυσιολογικά ήταν αδύνατο. Από το 2001 έως το 2005 κάναμε τρεις εξωσωματικές. Δεν πέτυχε καμιά. Επειδή είναι μια ψυχοφθόρα και επώδυνη διαδικασία αποφασίσαμε να σταματήσουμε και κάναμε τις απαραίτητες κινήσεις για να υιοθετήσομε ένα παιδάκι. Ούτε και από εκεί έγινε κάτι.

Είπαμε ότι αφού κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν απ’ εδώ και πέρα ας γίνει ότι θέλει ο Θεός που ξέρει περισσότερα και θέλει το καλό μας. Όλα αυτά μέχρι το Φεβρουάριο του 2006. Οι προσευχές σας μαζί με τις δικές μας εισακούστηκαν. Είμαι έγκυος, 7 μηνών, ένα αγοράκι και σύμφωνα με τις εξετάσεις όλα πάνε μια χαρά. Δική μας πίστη είναι ότι όλα θα πάνε καλά μέχρι τέλους, γιατί πιστεύουμε ότι κάθε θαύμα της Παναγίας και του Χριστού είναι τέλειο.

Ευχαριστώ το Θεό και την Παναγία μας για το θαύμα που έκαναν στη ζωή μας.

Σας ευχαριστούμε

Γιώργος και Ελένη Παπαλαμπρόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...