Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Κυριακή, Δεκεμβρίου 09, 2012

Γέροντας Παΐσιος:«Θα μεγαλώνει η Ελλάδα χωρίς να ματώσει ελληνικό ρουθούνι»


Για μια ακόμη φορά, τα λόγια του γέροντα Παΐσιου είναι πιο σημαντικά από ποτέ. 
"Δεν ήθελα τίποτα άλλο . Να με κρατούσε ο Θεός ακόμα λίγα χρόνια στη ζωή, για να έβλεπα την πατρίδα μου μεγαλωμένη. Θα μεγαλώσει , αλλά μην περιμένεις πόλεμο. Θα μεγαλώσει χωρίς να ματώση ελληνικό ρουθούνι !"

Ότι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην περιοχή μας με πολύ αίμα θα φέρει ανακατατάξεις που άλλους θα "ρίξουν" και άλλους θα "ανεβάσουν", συνήθως οι κερδισμένοι είναι αυτοί που δεν εμπλέκονται.

Βέβαια ο Γέροντας αναφέρονταν προφανώς σε έναν μελλοντικό πόλεμο με την Τουρκία και τα γνωστά προβλεφθέντα γεγονότα. Όμως με αυτή την"καθήλωση" και καθίζηση της χώρας όπου σε λίγο δεν θα έχουμε ούτε νεροπίστολο για να ρίξουμε, αρχίζει να έχει ενδιαφέρον η προρήση του Γέροντα, γιατί όντως δεν θα μπορεί να ματώσει ρουθούνι ελληνικό, αφού δεν θα είμαστε σε θέση ούτε υποβρύχια να έχουμε αν διαβάσατε το σημερινό ρεπορτάζ του defencnet.gr.

Βλέπετε ο Γέροντας είχε πει και κάτι άλλο "να μην έχουμε εμπιστοσύνη στους πολιτικούς", όπως έλεγε και ο Πατροκοσμάς "Θα έρθει το ψευτορωμαίκο να μην το πιστέψετε, αυτό που θα γίνει μετά αυτό θα είναι ρωμαίικο", συνεπώς μην ελπίζετε στο υπάρχον πολιτικό σύστημα, απλά αυτά που συμβαίνουν σήμερα είναι απαραίτητα για ναδιαλυθεί, να εξαφανιστεί, και να σβήσει από την μνήμη μας δια παντώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...