Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Σάββατο, Δεκεμβρίου 15, 2012

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΓΙΑ DVD ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ

.Η ημερήσια εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ» που ιδρύθηκε από τον Άρη και τη Λίλιαν Βουδούρη, το Σάββατο 8/12/2012 φ. 202, μάλλον για να ενδυναμώσει ως εφημερίδα του συντηρητικού χώρου, το θρησκευτικό συναίσθημα του Ορθοδόξου λαού μας με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων προσφέρει σειρά DVD με θέμα «Η άγνωστη ιστορία του Ιησού» την οποία διαφημίζει ότι έχει το κύρος της γνωστής εβραικών συμφερόντων εταιρίας της Αμερικής Discovey World σε 6 συνεχόμενα DVD με επί μέρους ενότητες...

1. Η άγνωστη ιστορία του Ιησού,
2. Τα χαμένα χρόνια του Ιησού,
3. Τα παιδικά χρόνια του Ιησού,
4. Ο ρόλος της Μαρίας της Μαγδαληνής,
5. Η αποστολή του Ιησού,
6. Οι τελευταίες μέρες του Ιησού.

Κοινή αποκαλυπτική συνισταμένη όλων αυτών των δήθεν αγνώστων στοιχείων που γίνονται γνωστά είναι ότι πουθενά δεν αποκαλείται ο Ιησούς, Χριστός ή Μεσσίας αλλά αναμασώνται ως εκ της θεματολογίας αποδεικνύεται, τα γνωστά εμετικά ψεύδη και οι κατασκευασμένες γελοιότητες που χαλκεύει μετά μανίας, εμπαθείας και ατελευτήτου κακίας το εωσφορικό Σιωνιστικό τέρας.

Θα ήταν προτιμώτερο για την εκλεκτή συντηρητική εφημερίδα η οποία στις ακροτελεύτιες σελίδες της διαφημίζει τα αίσχη του σοδομιτισμού και της αστρολογίας να προσέφερε την Καμπάλα και το Ταλμούδ, θα ήτο πιο ειλικρινές εκ μέρους της και πιο τίμιο.

Το να διαδίδει τα χιλιοειπωμένα και ανύπαρκτα και ευτελή παραμύθια του εβραικού σιωνισμού συμβάλουσα έτσι στην αδιάπτωτη εκστρατεία του Σιωνισμού για την αποδόμηση του Παναγίου Θεανδρικού Προσώπου του ενσαρκωθέντος Υιού και Λόγου του Θεού, την κατατάσσει δυστυχώς στην εγνωσμένη χορεία των εκκλησιομάχων και διωκτών της αμωμήτου πίστεως του αποκαλυφθέντος αιωνίου Θεού και είναι εγνωσμένη η τύχη όλων αυτών οι οποίοι «λακτίζουν προς κέντρα» και αποβαίνουν οι τραγικότεροι δήμιοι για τους εαυτούς των.

Προκαλούμε την καλή Εφημερίδα να ενημερώση δημοσία ποιά είναι η εθνικότης και η θρησκευτική παραδοχή των εμφανιζομένων ως δήθεν Experts στα DVD
 που προσφέρει των κ.κ. Assad Saleh Matib, Assad Tayyadh Amarah, Dr Brian Schultz, Dr Danny Syon, Dr Ehud Netzer, Dr Marvin Meyer, Dr Nadav Kashtan, Dr Rami Arav, Dr Refat Meshal, Dr Salima Ikram, Dr Shelley Wachsmann, Jerome Murrhy, Samir Hawa, Yuval & Mose Lufan, γιατί μόνο από τα ονόματα αυτών αποκαλύπτεται η Εβραική ή μουσουλμανική τους καταγωγή και πίστη.

Απάντηση βέβαια στην καλή Εφημερίδα και στην εβραικών συμφερόντων εταιρεία Discovery World θα δώσει ο ευσεβής λαός μας τις άγιες ημέρες που έρχονται γεμίζοντας όπως πάντα ασφυκτικά κατά χιλιάδες τους Ι. Ναούς σε όλα τα μήκη και πλάτη της πατρίδος μας.

Ο  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ὁ Πειραιῶς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...