Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τρίτη, Φεβρουαρίου 12, 2013

Πρόσθες Αυτοίς Κακά ΚΥΡΙΕ, Πρόσθες Αυτοίς Κακά Τοις Ενδόξοις Της Γής


TOY ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟYΒΑΡΔΑΚΑ
((Τα πάντα ρει  μηδέποτε κατά  τ αυτό μένειν))αλλά και αυτός ο μεγάλος φιλόσοφος  Ηράκλειτος θα έθετε εξαίρεση από τον κανόνα του  αν άκουγε το παρακάτω διάγγελμα που σηματοδότησε πορεία εθνικής δυστυχίας …Ούτε και αυτός θα μπορούσε να ξεχάσει την κατραπακιά που δέχθηκε η πεφιλημένη πατρίδα του… (Με διάγγελμά του προ ολίγου από το Καστελόριζο ο Πρωθυπουργός  δήλωσε: 

«Ανάγκη εθνική να ζητήσουμε και επισήμως την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης που από κοινού αποφασίσαμε με τους εταίρους μας. Έχω ήδη δώσει εντολή στον υπουργό οικονομικών για τις αναγκαίες ενέργειες». 
Έτσι ανακοινώθηκε η κατάργηση της  de jure κυβέρνησης της χώρας. Η de facto διακυβέρνηση θα ασκείται πλέον από το ΔΝΤ. 
Από factorx στις 23/04/2010 www.antinews.gr/)

<!--[if !vml]--><!--[endif]-->

Αξέχαστος ο Απρίλης του 2010, η Πλάση με το ((ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ)) ακούει απροκάλυπτα και το ((Σταυρώστε, Σταυρώστε τους Έλληνες)) και ξαφνικά η πατρίδα μας γιόμισε Σταυρούς κάθε μεγέθους και φορτίου, κάθε σπίτι και ένας η περισσότεροι Σταυροί, κάθε γωνιά και ένα ακάνθινο στεφάνι. Κάθε μπαλκόνι υποψήφιο για απενενοημένο διάβημα!!
Να πως μας κατάντησαν !! εδώ και τρία χρόνια η ζωή μέσα στην Ελλάδα να  καταστεί μια επώδυνα  συνεχόμενη  πρόκληση για  επιβίωση ανάμεσα σε ψεύτες και απατεώνες. Όμως το κακό δεν ξεκίνησε  το 2010, έχει γεωπολιτική αφετηρία πολύ πριν, εδώ κοντά στα σύνορα μας. Και κατά μια σύμπτωση  όλα τα μεγάλα γεγονότα πυροδοτήθηκαν  στην Ορθόδοξη γειτονιά μας σε μια συγκεκριμένη  χρονική περίοδο.  Βλέπουμε λοιπόν τους  Εξουσιαστές αυτού του αιώνος του απατεώνος να έχουν μια κοινή συνήθεια  και να επιθυμούν διακαώς να  κτυπήσουν την Ορθοδοξία  στην ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ περίοδο της.  Αντικρίσαμε στην δεκαετία του 90  και στην  Πασχάλια περίοδο να γεμίζουν την Σερβία με βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου δίχως σπλάχνα οικτιρμών.   Στην συνέχεια άφησαν  κάποια χρόνια να περάσουν και προετοίμασαν τις συνθήκες  για  το επόμενο γειτονικό (κτύπημα) τους. Μέσα στην προετοιμασία τους αυτή  φαίνεται να εντάσσεται  και ο οικονομικός εφιάλτης του 2010  με έναρξη εισαγωγής στο ΔΝΤ και Τρόικα για την Ελλάδα την Πασχάλια Αναστάσιμη περίοδο του αυτού έτους. Και φυσικά  σήμερα συνεχίζουν απτόητοι  εν έτη 2013 να θέλουν δέσουν και την πολύπαθη Κύπρο  κατά τον ίδιο τρόπο που να συμπίπτει χρονικά μέσα στην ίδια  Σταυρό - Αναστάσιμη περίοδο. Λες και είναι συνεννοημένοι!! Σίγουρα όμως κάποιος ήξερε από παλιά τα ύπουλα  σχέδια τους και αυτός ήταν ένας απλοικός αλλά πνευματοκίνητος  Αγιορείτης που έλεγε χρόνια πριν ((η φωτιά που ξεκίνησε στην Σερβία θα επεκταθεί  και στα Βαλκάνια)) ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣ. Τελικά αυτός  ο Γέροντας όσο περνάν τα χρόνια φαίνεται να γίνεται και περισσότερο δημοφιλής στις διάφορες γνωστές και μυστικές υπηρεσίες  που μένουν πλέον με το στόμα ανοικτό. Είναι γνωστό αυτό που έλεγε  ο μακρόθυμος Γέροντας για τους κακούς κοσμικούς άρχοντες ((ότι καλόν είναι ο ΘΕΟΣ να τους  δίνει μετάνοια και μετά να τους παίρνει και να εύχεσθε να βγουν νέοι Μακκαβαίοι)).
Ακολουθία Όρθρου ΜΕΓ. ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ με το που μπαίνουμε στην κατανυκτική ατμόσφαιρα των Ιερών Ναών μας τα ψαλμικά ακούσματα είναι συνταρακτικά ((Δικαιοσύνη μάθετε οι ενοικούντες επί της γης)), όμως τι να το κάνεις, τόσα χρόνια ισχύει το λαικό ρητό (στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα) για αυτό φθάσαμε εδώ που φθάσαμε όλοι ανεξαιρέτως. Ο καθένας με το αντίστοιχο ποσοστό ευθύνης του.   Συγκεκριμένα όμως για μία ιδιαίτερη κατηγορία, αυτών που κινούνται μέσα στους διαδρόμους της κοσμικής και πολιτικής δόξας ψέλνεται  κάτι πολύ πιο βαρύ  και επίκαιρο και αυτό είναι ο δ΄ στίχος του ψαλμού ((Πρόσθες αυτοίς κακά ΚΥΡΙΕ, Πρόσθες αυτοίς κακά τοις ενδόξοις της γης))
Οι αθεόφοβοι εξουσιαστές μπορεί να έχουν άγνοια των εγκληματικών επιπτώσεων των τεκταινομένων τους, όμως ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ έχει γνώση αυτών των σχεδίων. Τον παραπάνω ψαλμό τον απαγγέλουν  κάθε στιγμή στον ουρανό τα απανταχού της γης αθώα θύματα αυτών των εγκληματιών και έτσι εξουδετερώνουν την επερχόμενη  παγκόσμια κακία τους. 

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές της εγκατάλειψης και της προδοσίας  και σε όσες  πιθανώς ακολουθήσουν  οφείλουμε και εμείς  σαν υποψήφια θύματα της παγκόσμιας ασυδοσίας  να σφραγίσουμε τα χείλη μας με την ΕΥΧΗ (( Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ και Λόγε του Θεού ελέησον με)) και τα χέρια μας με την άδολη αγάπη στην πατρίδα  και να προσθέτουμε τα παραπάνω ψαλμικά συμμετέχοντας στις ουράνιες ψαλμωδίες που επιβεβαιώνουν  και επιφέρουν την νίκη του ΑΡΝΙΟΥ επί των αρχόντων του σκότους που βιάζονται στις μέρες μας πολύ,αλλά στο τέλος θα καταπωθούν  από το ΦΩΣ της ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ  γιατί τολμούν  να  ΤΟ  προσβάλουν τέτοιες Άγιες ημέρες που έρχονται.

ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...