Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τρίτη, Φεβρουαρίου 05, 2013

Χωρίς περίθαλψη οι μοναχοί, όλα τζάμπα για τους λαθρομετανάστες!



Ιδού μια φοβερή είδηση που έθαψε όλος ο Τύπος για να μην συνειδητοποιήσουν οι Έλληνες σε τι ύψη μαζοχισμού έχει οδηγηθεί η Ελλαδική Εκκλησία από τους Συριζαίους Δεσποτάδες και Θεολόγους που την λυμαίνονται.


Στην Συνεδρίαση της 3ης Οκτωβρίου 2012, η Ιερά Σύνοδος αποφάσισε ότι σταματά την ασφαλιστική κάλυψη των μοναχών και μοναζουσών της Ελλαδικής Εκκλησίας λόγω ελλείψεως πόρων!


Αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει πως στην σημερινή πρωταθλήτρια του Μαζοχισμού Ελλάδα, οι Λαθρομετανάστες πλήρους νοσοκομειακής περιθάλψεως εντελώς δωρεάν, ακόμη κι αν πάσχουν από πανάκριβες αρρώστιες, όπως η Χολέρα και το Έητζ, την ίδια στιγμή που οι μοναχοί και οι μοναχές πρέπει να πληρώνουν από την τσέπη τους και την ασπιρίνη!

ΕΠΙΣΗΣ: Μετά από εντολή του Υπουργείου Παιδείας, οι ...Μητροπόλεις της Ελλαδικής Εκκλησίας έχουν ξεκινήσει την αξιολόγηση των κληρικών που πληρώνονται από το Κράτος. Βασικό κριτήριο για την ευμενή αξιολόγηση των παπάδων είναι αν δίνουν φαϊ στους Λαθρομετανάστες!

ΤΕΛΟΣ:Τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο «Κόντρα», η Βίκυ Μιχαλονάκου έστησε90λεπτη εκπομπή για το συνέδριο «Εκκλησία και Αριστερά», που διοργάνωσε στις 22και 23 Ιανουαρίου η Θεολογική Σχολή της Θεσσαλονίκης.

Η είδησις είναι ότι βγήκε στο τηλέφωνο ο ιθύνων νους του εν λόγω Συνεδρίου, Συριζαίος θεολόγος Χρυσόστομος Σταμούλης και αποκάλυψε πως Αριστεροί και Χριστιανοί Σύνεδροι συμφώνησαν σε κάτι: Ότι η Εκκλησία και η Αριστερά έχουν ταυτόσημες απόψεις στο θέμα της περιθάλψεως των Ξένων(Λαθρο)Μεταναστών!

Η παραπάνω είδηση είναι του κ. Χατζηγώγου και δημοσιεύτηκε στην στήλη του «Κοινός Νούς» στην εφημερίδα «ΣΤΟΧΟΣ» στις 31 Ιανουαρίου 2013








Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...