Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Δευτέρα, Μαρτίου 25, 2013

Τα έψαλε στους Ούνους ο Παπά Ανδρέας των Ανωγείων !!!

Αναφερόμενος στην επέτειο απο την επανάσταση της 25ης Μαρτίου 1821, ο παπα Ανδρέας, αφού τόνισε πως το μήνυμα της 25ης Μαρτίου «Ελευθερία ή σκλαβιά» είναι επίκαιρο όσο ποτέ, επεσήμανε πως «οι Κολοκοτρώνηδες,οι Παπαφλέσσηδες,οι Καραισκάκηδες και οι Μπουμπουλίνες, δεν μπήκαν
σε διαπραγματεύσεις και συναλλαγές, αλλά μπηκαν στην μάχη της φωτιάς για την λευτεριά…»
....

Παράλληλα έκανε λόγο για επίθεση του Δ’Ράιχ κατα του ελληνισμού και για τρίτο Αττίλα στην Κύπρο.

Διαβάστε το κήρυγμα του παπα-Ανδρέα Κεφαλογιάννη την Κυριακή 24 Μαρτίου:

«Αγαπητοί ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΟΙ

25η ΜΑΡΤΙΟΥ, Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΥΠΟΛΗΤΟΙ, πεινασμένοι, καταπιεσμένοι από τους Τούρκους και τους συνεργάτες τους αποφάσισαν να ξεσηκωθούν, αποφάσισαν να πουν το μεγάλο ΟΧΙ στη σκλαβιά και το ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ στη λευτεριά.

Στην Αγία Λαύρα ύψωσαν την σημαία της αντίστασης, τη σημαία της αξιοπρέπειας απέναντι στους καταχτητές, απέναντι σε όλους εκείνους που τους έπιναν το αίμα και τους ρουφούσαν τη ζωή για 400 χρόνια.

Οι Κολοκοτρώνηδες, οι Παπαφλέσσηδες, οι Καραϊσκάκηδες και οι Μπουμπουλίνες δεν μπήκαν σε διαπραγματεύσεις, δεν κιότεψαν, δεν μπήκαν σε διαδικασία συναλλαγών, μπήκαν στη μάχη της ΦΩΤΙΑΣ για τη λευτεριά και άνοιξαν το δρόμο για τη ανεξαρτησία της χώρας.

Σήμερα, όσο ποτέ το μήνυμα της 25ης Μαρτίου είναι επίκαιρο και μας δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε απέναντι στα νέα δεινά που έχουν βρει τον ελληνισμό. Και σήμερα το σύνθημα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΣΚΛΑΒΙΑ έχει τη δική του τεράστια σημασία, από τη στιγμή που η πατρίδας μας εδώ και τρία χρόνια είναι υπόδουλη, χωρίς εθνική κυριαρχία, χωρίς κανένα δικαίωμα να αποφασίζει ελεύθερα και μόνη της.

Είναι υπόδουλη στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ πραγμάτων, στο αδηφάγο ΔΝΤ, στην αλλοτριωμένη Ε.Ε. Η χώρα μας είναι αλυσοδεμένη. Οι πολίτες της στενάζουν, η φτώχεια εξαπλώνεται, η ανεργία μεγαλώνει, κι όμως όλοι αυτοί οι Βρυξελλιώτες και οι Βερολινέζοι του Δ΄ΡΑΙΧ μας λένε κάθε μέρα, ότι μας σώζουν και πως ότι γίνεται, γίνεται για το καλό της Ελλάδας.

Για πιο καλό όμως μιλάνε, από τη στιγμή που η κοινωνία βουλιάζει, οι νέοι κατά χιλιάδες μένουν άνεργοι και φεύγουν πάλι μετανάστες στη Γερμανία και την Αυστραλία. Αυτό είναι το καλό που μας επιφυλάσσουν; Αν είναι αυτό, τότε τους το επιστρέφουμε..

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί

Η επίθεση του Δ΄ ΡΑΙΧ κατά του ελληνισμού δεν σταματάει στη χώρα μας. Όπως βλέπουμε αυτές τις μέρες έχουν πέσει σαν τα κοράκια πάνω στην πληγωμένη Κύπρο, να τις φάνε τα σωθικά, να τις φάνε το αέριο και το πετρέλαιο.

Η Κύπρος ζει έναν ΤΡΙΤΟ ΑΤΤΙΛΑ, με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά ο ΑΤΤΙΛΑΣ ΦΟΡΑΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΤΟΛΗ. Ολοι αυτοί που βάλθηκαν να μας σώσουν, θέλουν τώρα να σώσουν και την Κύπρο. Δεν τη φτάνουν οι πληγές που κουβαλάει από το 1974, τώρα επιχειρούν να τις ανοίξουν κι άλλες. Μια χώρα, που η οικονομία της ήταν παράδειγμα, τώρα καταστρέφεται γιατί το ΝΕΟ ΡΑΙΧ θέλει να παίξει και πάλι τα βρώμικα παιγνίδια του.

Όμως, αυτή τη φορά ξεπέρασαν κάθε όριο, ΟΙ ΟΥΝΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ. Μέχρι σήμερα μας έπαιρναν τα λεφτά με περικοπές μισθών και συντάξεων, τώρα αποφάσισαν ως άλλοι ληστές να βάλουν χέρι απευθείας στις καταθέσεις των πολιτών. Κλέβουν με λίγα λόγια τον κόπο των ανθρώπων γιατί μόνο έτσι θα σωθεί-τρομάρα τους- η Κύπρος από τη χρεοκοπία.

Μπορεί η Κύπρος να έχει κάνει ένα βήμα πίσω απέναντι στο θηρίο που λέγεται Ε.Ε- ΔΝΤ, όμως, κρατάμε το ΠΡΩΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ που είπε ο κυπριακός λαός και η κυπριακή ΒΟΥΛΗ στο Δ΄ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΡΑΙΧ. Αυτό το ΟΧΙ θα το κρατήσουμε για να ανοίξει ο δρόμος και να απελευθερωθεί ολόκληρος ο ελληνισμός από τη ΝΕΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΉ.

Για μια ακόμα φορά δηλώνουμε ότι όλοι είμαστε στο πλευρό της Κύπρου, στο πλευρό του κυπριακού λαού. Ο αγώνας τώρα ξεκινάει για να στείλουμε από κει που ήρθαν όλοι αυτοί που ήρθαν να ισοπεδώσουν τον ελληνισμό, να εξαφανίσουν το ΕΘΝΟΣ, να αλώσουν τη ζωές μας.

ΟΧΙ, δεν το δεχτούμε όχι δεν θα το ανεχτούμε, ΟΧΙ δεν το αφήσουμε να περάσει. ΕΔΩ και τώρα πρέπει από κοινού με τους Κύπριους, τους Ιταλούς, τους Ισπανούς, τους Πορτογάλους, κι όλους τους λαούς της Ευρώπης που νιώθουν στο πετσί τους τη βία της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ να στείλουμε το μήνυμα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, και την απελευθέρωσης, γιατί εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα δεν υπάρχουν παρά μόνο δυο επιλογές: Ή ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ Ή ΛΕΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ.

Το μήνυμα της 25ης Μαρτίου είναι ξεκάθαρο, αρκεί να το διαβάσουμε σωστά και στις μέρες μας. Γιατί δεν μπορώ να βλέπω έναν ολόκληρο λαό τον ελληνικό, και από χθες τον κυπριακό να τους υποχρεώνουν να χορεύουν το νέο χορό του Ζαλόγγου.

ΟΧΙ, δεν πρέπει να τους αφήσουμε, ΕΜΕΙΣ ΘΑ πρέπει να σύρουμε το ΧΟΡΟ της ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ και της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, διαφορετικά οι επόμενες γενιές θα ζήσουν σκλαβωμένες, συγκροτώντας μια νέα τάξη, αυτή των ΝΕΟΔΟΥΛΩΝ.

ΟΧΙ, αυτό δεν θα το ανεχτούμε. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ, κι αυτό θα γίνει μόνο όταν είμαστε όλοι ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ, μόνο έτσι θα πετύχουμε τους στόχους μας, διαφορετικά θα είμαστε άξιοι της τύχης μας.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στους ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΄21.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ Σ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ, Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ, Σ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ.

Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

Μνήμη των αναιρεθέντων υπό του Ηρώδου αγίων νηπίων: Ο Ιερός Χρυσόστομος για την σφαγή των νηπίων

    Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ  [:Ματθ.2,13-23]     « Τότε Ἡρῴδης ἰδὼν ὅτι ἐνεπαίχθη ὑπὸ τῶν μάγων, ἐθυμώθη λίαν, καὶ ἀποσ...