Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Σάββατο, Μαρτίου 16, 2013

Έκκληση του Ταμείου της Αγάπης του Θεού.


Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,
Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων από το Ηράκλειο Κρήτης, οι οποίοι βοηθούμε το έργο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης σε συνεργασία μαζί της και βοηθούμε, όσο μπορούμε το έργο της για τους εδώ συνανθρώπους μας, οι οποίοι έχουν έντονα οικονομικά προβλήματα και μεγάλες ανάγκες.
Παίρνομε την πρωτοβουλία να απευθυνθούμε σε σας, με αγωνία και πόνο για το έργο αυτό της Εκκλησίας μας, προκειμένου να στηρίξουμε και ενισχύσουμε αυτήν την προσπάθεια και τη δράση αυτή της Τοπικής μας Εκκλησίας.
Έχομε ξεκινήσει πριν από λίγο καιρό, με τη δημιουργία ενός φορέα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, του «Ταμείου της Αγάπης του Θεού», την προσφορά βοήθειας και ποικίλης συμπαράστασης σε συνανθρώπους μας, οι οποίοι δυσκολεύονται και ενίοτε φθάνουν σε απόγνωση και απελπισία, σε ανθρώπους, οι οποίοι δεν μπορούν να καλύψουν πλέον τις βασικές τους ανάγκες.
Η ομάδα μας αυτή των εθελοντών συνεργατών μας επισκέπτεται κατ’ οίκον και εξακριβώνει τα προβλήματα των ανθρώπων και έπειτα προσπαθεί  να διασφαλίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα στοιχειώδη για την κάθε οικογένεια, τα φάρμακα, το φαγητό, το νερό, τη στέγη, το ρεύμα.
Ήδη μέχρι σήμερα έχουν βοηθηθεί εκατοντάδες συνάνθρωποί μας, με τη συμπαράσταση πολλών ανθρώπων, οι οποίοι ενισχύουν πρόθυμα το ταμείο μας αυτό, έστω και με μικρές δωρεές. Δυστυχώς όμως, ενώ οι ανάγκες έχουν πολλαπλασιαστεί τα έσοδά μας μειώνονται δραματικά. Για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε, εάν θέλετε και μπορείτε και όσο θέλετε και μπορείτε, όσο έχετε τη δυνατότητα, να συνδράμετε στην προσπάθειά μας αυτή, η οποία κατά τρόπο άμεσο και διαφανή προσφέρεται και ανακουφίζει όσους έχουν άμεση και μεγάλη ανάγκη, στην πόλη του Ηρακλείου, αλλά και στα γύρω χωριά.
Ο αριθμός του λογαριασμού, ο οποίος έχει ανοιχθεί στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα, με έδρα το Ηράκλειο, και με δικαιούχο την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, αποκλειστικά για το σκοπό αυτόν, είναι 112142712. Και στην Τράπεζα Πειραιώς υπάρχει λογαριασμός με αριθμό 5751060074678. Για την όποια δωρεά αποστέλλεται η νόμιμη απόδειξη είσπραξης.
Προσβλέπομε στην ευαισθησία και στα φιλάνθρωπα αισθήματά σας, ζητούμε την κατανόηση και τη βοήθειά σας, σας ευχαριστούμε προκαταβολικώς και σας ευχόμαστε καλή δύναμη στους αγώνες και τα έργα σας.

Από το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης και από το "Ταμείο της Αγάπης του Θεού"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

Μνήμη των αναιρεθέντων υπό του Ηρώδου αγίων νηπίων: Ο Ιερός Χρυσόστομος για την σφαγή των νηπίων

    Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ  [:Ματθ.2,13-23]     « Τότε Ἡρῴδης ἰδὼν ὅτι ἐνεπαίχθη ὑπὸ τῶν μάγων, ἐθυμώθη λίαν, καὶ ἀποσ...