Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τρίτη, Μαρτίου 12, 2013

Καταφέρεσαι με τους παπάδες…βάζεις κάρβουνα στο κεφάλι σου.



Είχε πει κάποτε κάποιος Γέροντας… ότι όποιος κοροϊδεύει τους ιερείς, είναι σαν να βάζει ένα μαγκάλι  κάρβουνα στο κεφάλι του!

Στην συνέχεια εξήγησε στους πιστούς που τον άκουγαν…

«Εμείς δεν κρίνουμε τους ανθρώπους, ακόμη και αν φαίνονται αμαρτωλοί. Εμείς κρινόμαστε για τις δικές μας ψυχές και σκέψεις. 

Ποιος είναι αναμάρτητος για να κρίνει τον συνάνθρωπό του; 
Μόνο ο Χριστός!

Να ξέρετε πως ο παπάς εκτελεί Μυστήρια, ενώ ο Άγγελος όχι!

Αν δείτε έναν Άγγελο και έναν παπά μαζί, να τρέξετε να φιλήσετε το χέρι του παπά πρώτα!

Ο παπάς και αμαρτωλός να είναι Κοινωνία θα βγάλει… άλλο αν δεν τιμά ο ίδιος το Αξίωμά του, αφήστε ο Κύριος να το κρίνει και μην κάνετε τόση μεγάλη αμαρτία, να κρίνετε ιερέα!

Εμείς δεχόμαστε την μεταμόρφωση του Ιερέα σε Εκείνον, που μας χαρίζει το Αίμα και το Σώμα Του, έστω και για όσο κρατά το Μυστήριο ή όσο φορά τα Άγια Ράσα Του.

Κοιτάξτε τον εαυτό σας και σωπάστε. 
Βολεύει τον Αντίχριστο και όσους τον υπηρετούν, να χλευάζουν τους Ιερείς και τα Θεία. 

Κάποια στιγμή, θα πούνε ότι και αυτοί είναι δημόσιοι υπάλληλοι, διεφθαρμένοι και επιζήμιοι για την οικονομία του τόπου και θα βρουν αφορμή, να κλείσουν και τις τελευταίες εκκλησίες, που απέμειναν, όπως κλείσανε εφορίες, πανεπιστήμια, σχολεία, κοινότητες, δήμους, στρατόπεδα… με σχέδια Καλλικράτης, Αθηνά κ.α.

Αυτός είναι ο σκοπός τους!
Η πολιτική απαξίωση να φέρει την παγκόσμια κυβέρνηση και η απαξίωση των ιερέων και των Αγίων, να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για μία πανθρησκεία!»
πηγή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

Μνήμη των αναιρεθέντων υπό του Ηρώδου αγίων νηπίων: Ο Ιερός Χρυσόστομος για την σφαγή των νηπίων

    Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ  [:Ματθ.2,13-23]     « Τότε Ἡρῴδης ἰδὼν ὅτι ἐνεπαίχθη ὑπὸ τῶν μάγων, ἐθυμώθη λίαν, καὶ ἀποσ...