Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2013

Ιερώνυμος σε Αρχιεπίσκοπο Κύπρου: ''Τώρα προέχει η ενότητα του Ελληνισμού''


KYPROYARXIEP
Τηλεφωνική επικοινωνία διάρκειας είκοσι λεπτών είχαν σήμερα το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Χρυσόστομο.
Όπως ανακοίνωσε η Αρχιεπισκοπή Αθηνών "κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας ο κ. Ιερώνυμος εξέφρασε στον κ. Χρυσόστομο την έντονη ανησυχία και τον προβληματισμό του για τις τελευταίες εξελίξεις, τονίζοντας ότι η όλη κατάσταση εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τον Ελληνισμό και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο σύνολό της".
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, συνεχίζει η ανακοίνωση, εξέφρασε στον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο "την ολόψυχη στήριξη της Εκκλησίας της Ελλάδος και του πιστού λαού στην Εκκλησία της Κύπρου και στους Κυπρίους αδελφούς μας, τονίζοντας τη σημασία της ενότητας σε αυτές τις κρίσιμες ώρες σύμπαντος του Ελληνισμού".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

Μνήμη των αναιρεθέντων υπό του Ηρώδου αγίων νηπίων: Ο Ιερός Χρυσόστομος για την σφαγή των νηπίων

    Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ  [:Ματθ.2,13-23]     « Τότε Ἡρῴδης ἰδὼν ὅτι ἐνεπαίχθη ὑπὸ τῶν μάγων, ἐθυμώθη λίαν, καὶ ἀποσ...