Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τρίτη, Μαρτίου 26, 2013

Μάθε οι σημερινοί θρησκευτικοί ηγέτες γιατί συλλειτουργούν και τι σχεδιάζουν.



(ΑΝΤΙΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΙΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ)

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει μία παγκόσμια θρησκεία και διακυβέρνηση.

Άνθρωποι που κάποτε ήταν Τούρκοι Αξιωματικοί ή Ναζιστές, τώρα εισήλθαν και ως ηγέτες των Εκκλησιών, προωθούν την ένωση των «Εκκλησιών» με γοργά βήματα, λες και είναι άλλη μία συνεργασία πολιτικών κομμάτων ή απλά ιδεολογιών, θεωριών και φιλοσοφικών απόψεων...

Άραγε πόσο εύκολο ήταν κάποιος να φέρει με «τιμή», το σήμα της ναζιστικής αυτοκρατορίας;

Άραγε ποιος και με τι «έμπρακτες» αποδείξεις στο βίο του, μπορούσε να «στεφθεί» αξιωματικός(!) του τούρκικου στρατού;

Άραγε ποια είναι τα κοινά σημεία, συνένωσης των Καθολικών και των Ορθοδόξων, όπως το αντιλαμβάνονται οι ηγέτες τους/μας; 

Και λένε οι Άγιοι Προφήτες…: «Θα κυβερνούν άθεοι… για να βρεις κάποιον σωστό Χριστιανό, θα πρέπει να διανύσεις χιλιόμετρα… και η μακροθυμία του Θεού μας, θα έχει τελειώσει, θα αφήσει τα πράγματα για λίγο στην τύχη τους, μπας και βάλουμε μυαλό…»

Άλλοι πάλι Άγιοι Προφήτες είπαν, αλλά εμείς δεν τους ακούσαμε…: «Όταν βλέπετε τον Πάπα να γυρνάτε την πλάτη σας… πιο πολύ και από τον Σατανά… και όταν βλέπετε Ορθόδοξο Ιερέα και Άγγελο μαζί, να φυλάτε πρώτα το χέρι του Ιερέα, γιατί αυτός κάνει τα Μυστήρια, ο Άγγελος όχι…»

Μάθε οι σημερινοί θρησκευτικοί ηγέτες γιατί συλλειτουργούν και τι σχεδιάζουν… ποιος θα χάσει και ποιος θα κερδίσει, από αυτή την συνεργασία, της Ορθόδοξης και της Καθολικής Εκκλησίας.

Η εποχή μας θέλει να «ενώσει» τους ανθρώπους και να καταστρέψει τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό, την μόνη αληθινή θρησκεία. Θέλει σκάνδαλα σε όλες τις θρησκείες και ανθρώπους να καταφέρονται με τους ιερείς, να αποπροσανατολίζονται, ψάχνοντας για εξωγήινους στον ουρανό και ανάβοντας το καντήλι τους, με το φως των ολυμπιακών αγώνων…!

Ψεύτικα «θαύματα» εμφανίζονται και μετά αποκαλύπτονται… Ψεύτικοι «άγιοι» κατηγορούνται για εγκλήματα και στο τέλος, οι πιστοί συγχέουν την αλήθεια με το ψέμα, αποπροσανατολίζονται και χάνουν την πίστη τους, αφού και τα αληθινά θαύματα, βρίσκουν μία «επιστημονική» εξήγηση…

Οι παπικοί κατήργησαν όλες τις νηστείες, δεν νηστεύουν πλην τής Μ. Παρασκευής, κατά την οποία τρώνε...ψάρι (μεγάλη αμαρτία)! 
Οι παπικοί κατήργησαν την ιερατική αμφίεση, το ράσο και αντί αυτού, φορούν μοδάτα παπούτσια, τσάντες, φουλάρια και διόλου τυχαία σύμβολα… ενδείξεις των συμφερόντων και των σχεδίων τους!;


Οι παπικοί τελούν το Βάπτισμα διά ραντίσματος και όχι διά καταδύσεως, ενώ δεν επικαλούνται την Χάρη του Αγίου Πνεύματος κατά την Θεία Ευχαριστία.
Σύντομα το Βάπτισμα θα καταργηθεί, ως «μέτρο» προστασίας των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των νηπίων, που θα καλούνται ως ενήλικες πλέον να αποφασίζουν τι θέλουν και όχι ως νήπια να «καταπιέζονται» με ένα Μυστήριο, που ίσως δεν επιθυμούν! Ένα Μυστήριο «υπεύθυνο» και για την εξάπλωση ιώσεων…!!!

Η απουσία της Χάριτος, τούς αναγκάζει να ερεθίζουν το συναίσθημα, για να νοιώσουν συγκίνηση και «κατάνυξη».
Αυτός είναι ο λόγος πού ζωγραφίζουν όσο μπορούν πιο ρεαλιστικά και γλυκερά τον Χριστό, την Παναγία και τους Αγίους• αυτός είναι ο λόγος πού έχουν πολύ συναισθηματική, εντυπωσιακή και συγκινητική θρησκευτική μουσική.
Στο εμπόριο κυκλοφορούν πάρα πολλές εικόνες Αγίων με φωτεινά λαμπάκια, πολύχρωμα σχέδια και μουσικές, ήχους καθολικών τροπαρίων… 

Μην πλανηθείτε Χριστιανοί! Μην γεμίζετε το εικονοστάσι σας με σκουπίδια…

Ο Πάπας διαθέτει σε όλη τη δικαιοδοσία της «εκκλησίας»  του, το  Π ρ ω τ ε ί ο.  Έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για τον τελευταίο διάκονο στην Παραγουάη και για τον πρώτο αρχιεπίσκοπο της Γαλλίας. Μπορεί να χειροτονεί, να προάγει και να καθαιρεί, όποιον θέλει απανταχού της γης! Αποφασίζει μόνος του για όλα τα οικονομικά θέματα, αλλά και για το ποιος θα ανακηρυχθεί Άγιος!

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο Πάπας είναι και  α λ α θ η τ ο ς!  Όλες του οι αποφάσεις πού λαμβάνει τελικά μόνος του, δεν έχουν ποτέ κανένα λάθος. Είναι ένας Θεός επί της γης! Ακόμη και οι πολυάριθμες «Σύνοδοι» πού συγκαλεί, όποτε θέλει, έχουν απλώς συμβουλευτικό χαρακτήρα.

Με το πρωτείο και το αλάθητό του, ο Πάπας κατέστη ένας τύρρανος της ανθρωπότητας.  Η ιστορία βοά για τα «κατορθώματά»  του. Ένα από τα τελευταία του ήταν η «αγιοποίηση»  του σφαγέως των Σέρβων (Χριστιανών!!!), Στέπινατς!!!

Το σημείο του Σταυρού γίνεται με τέσσερα δάχτυλα.
Το τέταρτο δάκτυλο συμβολίζει την Παναγία. Κανείς όμως άνθρωπος δεν μπορεί να σταθεί δίπλα στον λατρευόμενο Τριαδικό Θεό.  Μ’ αυτό τον τρόπο οι Παπικοί ξεφεύγουν στη Μαριολατρεία, την οποία θεωρούν άνθρωπο, χωρίς προπατορικό αμάρτημα! 

Πέραν των μεγάλων παρεκκλίσεων αυτών, ο Παπισμός έχει εισαγάγει και άλλες πλανεμένες κακοδοξίες και πρακτικές στη πίστη και τη λατρεία του. Μία από αυτές είναι και η πίστη και έρευνα των ανθρώπων στους εξωγήινους πολιτισμούς!

Βολεύει οι άνθρωποι φαίνεται, όταν προσεύχονται κοιτώντας τον ουρανό, να πιστεύουν στην ύπαρξη ανώτερων εξωγήινων πολιτισμών και να ελπίζουν στην βοήθεια αυτών, για τα προβλήματά τους και όχι στον ίδιο τον Δημιουργό Θεό μας…!;

Ο ομολογητής γέροντας Γαβριήλ, από την Γεωργία, ο διά Χριστόν σαλός (1929-1995) που έκαψε μάλιστα ένα 12μετρο πορτρέτο του Λένιν, την πρωτομαγιά του 1965 στην Τιφλίδα, έλεγε: 

«Στους έσχατους χρόνους να μην κοιτάτε τον ουρανό. Μπορεί να πλανηθείτε από τα ψευδοσημεία που θα παρουσιάζονται εκεί. Θα εξαπατηθείτε και θα απωλεσθείτε... Στα χρόνια του Αντίχριστου οι άνθρωποι θα περιμένουν τη σωτηρία από το διάστημα! Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο τέχνασμα του Διαβόλου. Η ανθρωπότητα θα ζητάει βοήθεια από τους εξωγήινους, χωρίς να γνωρίζει ότι αυτοί στην πραγματικότητα είναι δαίμονες».


Δεν μπορεί η Αμερική να έχει σκάψει γύρω στις 150 υπόγειες πόλεις, και ο πρόεδρος Ρήγκαν να εξαγγέλει από το βήμα του ΟΗΕ, ότι θα υπάρξει απειλή από το διάστημα και συγχρόνως μεγάλοι επιστήμονες, όπως ο Βέρνερ Φον Μπράουν, να είναι μυημένοι στο θέμα και το Βατικανό να ψάχνει για εξωγήινους χωρίς λόγο. Αυτοί οι δύσπιστοι, αν δεν υπήρχε απτή αιτία (χειροπιαστό συμφέρον που εκμεταλλεύεται την πλάνη των UFOs), δεν θα συμπεριφέρονταν έτσι.
Η σχέση των πολιτικών με την μασονία και τον αποκρυφισμό, δείχνει ότι η πλάνη είναι ήδη προχωρημένη σ’ αυτούς τους κύκλους και με κανένα άλλο, υλοποιημένο ή μη, πνεύμα, δεν θα μπορούσαν αυτοί να έρθουν σε επαφή, παρά μόνο με δαίμονες!

Από την Καθημερινή, 29-4-2001, διαβάζουμε: «Η άκρα μυστικότητα που περιβάλλει τα εφήμερα της Αγίας Έδρας, διατηρείται χάρη στο ιδιότυπο καθεστώς μιας Εκκλησίας, που είναι ταυτόχρονα και κράτος. Το Βατικανό δεν είναι υποχρεωμένο να ανοίξει την πόρτα σε κανενός είδους έλεγχο ή να δημοσιεύσει οιαδήποτε στοιχεία...
Όποτε κάποιο σκάνδαλο βγήκε στην επιφάνεια, οι πρωταγωνιστές του είχαν κακό τέλος…, ενώ η ουσία της ανάμιξης του Βατικανού παρέμεινε αδιευκρίνιστη».

Έτσι άνθρωποι, πολιτικοί ή θρησκευτικοί ηγέτες, που συσπειρώνουν λαούς και κρίνονται ως επικίνδυνοι στα σχέδιά τους, ως δια μαγείας, «πεθαίνουν» από καρκίνο!

Δείτε πως τον έφαγαν τον Χριστόδουλο, με καρκίνο... (άρθρο μας): http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.gr/2013/02/blog-post_8799.html

Δείτε πως τρώνε πολιτικούς σαν τον Ούγκο Τσάβες κ.α. ενάντια στις πολιτικές του Ομπάμα και της Νέας Τάξης…: 
"Φρικτές" και "καταδικαστέες" χαρακτήρισαν οι ΗΠΑ τις δηλώσεις του προέδρου της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει μια αμερικανική "τεχνολογία" που προκαλεί καρκίνο, μία ημέρα αφότου ανακοινώθηκε ότι η πρόεδρος της Αργεντινής θα υποβληθεί σε επέμβαση για την αφαίρεση όγκου.

Ο Τσάβες είχε αναφερθεί στην πιθανότητα να έχουν βρει οι ΗΠΑ μια "τεχνολογία" που προκαλεί καρκίνο. Διαβεβαίωσε ότι δεν θέλει να εξαπολύσει κατηγορίες, όμως επέμεινε πως είναι "παράξενο" το γεγονός τόσοι πολλοί νυν και πρώην πρόεδροι χωρών της Λατινικής Αμερικής να πάσχουν από καρκίνο.

Ο ηγέτης της Βενεζουέλας ισχυρίστηκε ότι επιστήμονες συνεργαζόμενοι με τις αμερικανικές κυβερνήσεις προσέβαλαν με σύφιλη και άλλες ασθένειες -τη δεκαετία του 1940- τους φυλακισμένους στη Γουατεμάλα, κάτι που αποκαλύφθηκε μόλις πέρυσι.

Η πρόεδρος της Αργεντινής, Κριστίνα Κίρχνερ, είναι η τελευταία από μια σειρά ηγετών που ανακοινώνουν ότι πάσχουν από καρκίνο τα δύο τελευταία χρόνια. Είχαν προηγηθεί ο πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, η νυν πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ, ο πρόεδρος της Παραγουάης Φερνάντο Λούγο και ο ίδιος ο Τσάβες. 

(http://www.protothema.gr/world/article/?aid=168265 και
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63596254)

Δεν υπάρχει σωτηρία έξω από τα σχέδια της Νέας Τάξης...

«Δεν υπάρχει σωτηρία έξω από την Καθολική Εκκλησία» λέει το 2000 ο Ράτσιγκερ - πάπας Βενέδικτος, και προσυπογράφει ο τότε πάπας Ιωάννης Παύλος Β΄. Τονίζεται ότι η Καθολική, Αποστολική και Ρωμαϊκή Εκκλησία είναι «Η Εκκλησία» και έξω από αυτήν δεν υπάρχει σωτηρία».

Βαρθολομαίος και Πάπας λοιπόν, μαζί συλλειτουργούν και στο όνομα της αγάπης αλλάζουν σιγά-σιγά Χριστιανικά Δόγματα και Αντιλήψεις πιστών…
Η συλλειτουργία Ορθοδόξου Χριστιανού με Αιρετικό είναι αιτία αποπομπής και καθαίρεσης και όμως… 
Σύντομα άραγε θα δούμε, ο ρόλος του Βαρθολομαίου και η θέση του να ισχυροποιείται, ωσάν Πάπας, με το πρωτείο και το αλάθητό του, να διώκει κάθε Ορθόδοξο Χριστιανικό Μοναστήρι ή Ιερωμένο, που δεν εφαρμόζει το σχέδιό του;!

Όσο εσείς κάθεστε στον καναπέ σας, εκείνοι σας ψεκάζουν… δείτε γιατί και πως:http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.gr/2012/11/blog-post_7.html
και σύντομα θα σας κυνηγήσουν με ιδιωτικούς αιμοβόρικους στρατούς αλλόθρησκων…δείτε την συμφωνία…:  http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.gr/2012/12/blog-post_4518.html
ενώ να θυμάστε... μέχρι και με εξωγήινους θα έρθουμε σε επαφή (υπάρχει σχέδιο... και σχέδιο NASA για «τρελές» 3D απεικονίσεις στους ψεκασμένους ουρανούς! – όσοι θέλετε ψάξτε το στο διαδίκτυο…), αυτήν την εποχή... μπας και φοβηθούμε, ξεχάσουμε τι πραγματικά μας απασχολεί και συσπειρωθούμε μαζί τους...

Επειδή όλα θα γίνονται ξαφνικά, πρέπει οι Χριστιανοί να είναι πνευματικά έτοιμοι, για να αντιμετωπίσουν τα επερχόμενα δεινά, με τη δύναμη που παρέχει η πραγματική Εκκλησία στους πιστούς, δια των Μυστηρίων.

Κάντε την προσευχή σας και μην ακούτε τίποτε, μην αποσπάται η προσοχή σας, από την εικόνα του Αγίου, που προσεύχεστε.
Και αν είστε έξω από την εκκλησία, στο αυτοκίνητο, στην εργασία σας, στο σπίτι ή στην εξοχή, προσευχηθείτε και μην δίνετε σημασία στα αεροπλάνα που αφήνουν χημικά ίχνη και θολώνουν τον ουρανό σας…

Αυτά και άλλα πολλά τερτίπια της εποχής μας, δεν εμποδίζουν την προσευχή σας να φθάσει στα «αυτιά» του Θεού μας!

Να ξέρετε…
«Με άλλους θα κοιμηθείτε και με άλλους θα ξημερώσετε» αλλά εσείς να είστε ασυμβίβαστοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί!

πηγή


"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

Μνήμη των αναιρεθέντων υπό του Ηρώδου αγίων νηπίων: Ο Ιερός Χρυσόστομος για την σφαγή των νηπίων

    Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ  [:Ματθ.2,13-23]     « Τότε Ἡρῴδης ἰδὼν ὅτι ἐνεπαίχθη ὑπὸ τῶν μάγων, ἐθυμώθη λίαν, καὶ ἀποσ...