Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2013

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου


Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου 

Οσοι περίμεναν την επανάσταση ή τη λαϊκή εξέγερση κουράστηκαν να περιμένουν και δεν περιμένουν άλλο. Δεν θα γίνει, λοιπόν, επανάσταση; Κάποιος στοχαστής απέδωσε την εξαφάνιση της επανάστασης στις γυναίκες οι οποίες αγαπούν τη ζωή περισσότερο από τους άντρες και δεν την θυσιάζουν εύκολα. Έπειτα είναι πράγμα οξύμωρο από τη μια να μεγαλώνεις παιδιά κι από την άλλη να σκοτώνεις.
 


Ρώτησα μια αμερικανίδα μητέρα- χεριστή βομβαρδιστικού στους βομβαρδισμούς της Γιουγκοσλαβίας από τα κράτη του ΝΑΤΟ, πως μπορεί να ρίχνει βόμβες στον άμαχο πληθυσμό, ενώ είναι μητέρα, και μου απάντησε ότι δεν την πειράζει καθόλου και ότι μπορεί να είναι καλή μητερα και καλή χειρίστρια βομβαρδιστικού!

Με τέτοιες "καλές μητέρες" θα μπορούσαμε να περιμένουμε επανάσταση όπως την εννοούν τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, ως πρόφαση για να εξοντώνουν τον κόσμο και να επιβάλουν σκληρότερα μέτρα, δηλαδή επανάσταση που τους μόνους που ευνοεί είναι αυτούς που κατεξουσιάζουν τους λαούς, δηλαδή τους φεουδάρχες. Παράδειγμα οι Άγγλοι που ήταν και με τους αντάρτες και με το στρατό.

Εμείς επιμένουμε πως μπορεί να γίνει αληθινή επανάσταση όχι ψευδοεπανάσταση που ευνοεί τον φεουδάρχη. Πώς μπορεί να γίνει αυτό;

Μπορεί να γίνει. Συνάμα είναι περιττό να αναπτύξουμε εδώ τη σκέψη μας, όσο δεν γίνεται κατανοητή η απλή αλήθεια πως η δικτατορία των τραπεζιτών δεν κάνει τίποτε στα τυφλά. Η νυχτομαχία είναι μόνον αυτών που είναι τα θύματα, δηλαδή των πολλών.

Περειττεύει να εξηγήσουμε πώς θα γίνει η επανάσταση και την άλλη μέρα θα τα μαζέψουν και θα φύγουν όλοοι αυτοί που κατεξουσιάζουν τον λαό, όσο δεν γίνεται κατανοητό πως ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

Αν τους εμποδίσουμε να βλέπουν μέσα από την τηλεόραση, πετώντας τους δέκτες μας στα σκουπίδια, θα γίνουν σαν τους τυφλούς του Μπος και σαν τους νεκρούς στον Άδη.

Αν με διαβάζει κάποιος υπεύθυνος σε κάποιο κανάλι, τον προκαλώ να συζητήσουμε δημόσια με θέμα "ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ".

Επίσης αν πιστεύετε ότι μπορούμε να ενωθούμε εναντίον της τηλεόρασης, τηλεφωνήστε μου να ιδρύσουμε την πρώτη εταιρία στην Ελλάδα, νε αντικείμενον " ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΗΛΟΨΙΑΣ".

Πιστεύω ότι εξαπατούμε τους εαυτούς μας δεχόμενοι να μας χειραγωγούν μέσω της τηλοψίας και να πιστεύουμε ότι ζούμε πνευματική ζωή.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

Μνήμη των αναιρεθέντων υπό του Ηρώδου αγίων νηπίων: Ο Ιερός Χρυσόστομος για την σφαγή των νηπίων

    Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ  [:Ματθ.2,13-23]     « Τότε Ἡρῴδης ἰδὼν ὅτι ἐνεπαίχθη ὑπὸ τῶν μάγων, ἐθυμώθη λίαν, καὶ ἀποσ...