Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Κυριακή, Μαρτίου 17, 2013

ΝΕΑ ΙΗΣΟΥΙΤΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ Α΄ Του Παναγιώτη Τελεβάντου




ΝΕΑ ΙΗΣΟΥΙΤΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ Α΄

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=================

“Εκ γαρ στόματος κοράκου ακούσεις κρα”!

Ετοιμαστείτε, πατέρες και αδελφοί, για τις Ιησουιτικές εκρήξεις του νέου Πάπα Φραγκίσκου Α΄, του πρώτου Πάπα που προέρχεται από το δυσώνυμο τάγμα των Ιησουιτών.

Δέστε τι είπε σε ρεπορτάζ που διαβάσαμε στο ιστολόγιο “Τρομακτικό”:

“Ότι θα ήθελε η Καθολική Εκκλησία να είναι ταπεινή και η αποστολή της να είναι επικεντρωμένη στην υπηρεσία των φτωχών δήλωσε ο πάπας Φραγκίσκος.

Ο πάπας έκανε το παραπάνω σχόλιο σε δημοσιογράφους εξηγώντας γιατί επέλεξε το όνομα Φραγκίσκος από τον Άγιο Φραγκίσκο της Ασίζης, τον Άγιο που είναι σύμβολο της ειρήνης, της ασκητικότητας και της βοήθειας των φτωχών.

Ο πάπας αποκάλεσε τον Άγιο Φραγκίσκο της Ασίζης «άνθρωπο που μας δίνει το πνεύμα της ειρήνης, ταπεινό άνθρωπο» και πρόσθεσε «Πόσο θα επιθυμούσα μία εκκλησία ταπεινή, (μία εκκλησία) για τους φτωχούς».

Wow! Τι ταπεινός Πάπας, Θεέ μου! 

Ρε Iησουίτη! 

Αν αληθεύει ότι αυτός που σε ενέπνεε τόσα χρόνια ήταν ο Φραγκίσκος της Ασίζης, τι σε εμπόδιζε άραγε τόσες δεκαετίες να γίνεις Φραγκισκανός και όχι Ιησουίτης μοναχός ή να μεταστραφείς έστω σε μεταγενέστερο στάδιο της σταδιοδρομίας σου;

Προσοχή, πατέρες και αδελφοί! 

Με τον Πάπα Βενέδικτο γνωρίζαμε επακριβώς που στεκόμαστε.

Γερμαναράς 100%.

Μεσαιωνικός Πάπας 100%.

Ακαδημαικός 100%.

Τόσο πολύ βαθιά ήταν ακαδημαικός θεολόγος, ώστε ενθουσίασε τον αρχηγό του αντι- οικουμενιστικού αγώνα π. Θεόδωρο Ζήση, που υμνεί - χωρίς να ερυθριά - την αιρετική εκκλησιολογία του.!!!


Ξέρετε για ποιο σας μιλώ; 

Γι' αυτόν που υψώνει λευκή σημαία σε όλους τους βαμμένους Οικουμενιστές τύπου Πανώτη και Μεσσηνίας και δημοσιεύει απολογίες στον "Ορθοδοξο Τύπο", επειδή επέτρεψε δημοσίευση κειμένων που επέκριναν τις οικουμενιστικές τους θέσεις.!!!

Για το σημερινό Πάπα γνωρίζουμε τα ακόλουθα:

1.) Είναι ο πρώτος Ιησουίτης Πάπας στην ιστορία του Παπισμού.

2.) Είναι ευνοούμενος του Πάπα Ιωάννη - Παύλου Β΄ (Βοιτύλα) - που βρίσκεται στην πορεία της “αγιοποιήσεως” poor thing.!!!

3.) Προσοχή εδώ.! 

Ο “Beatus” Πάπας Ιωάννης Παύλος (Βοιτύλας) ήταν γνωστός για την αντίθεσή του στη “θεολογία της απελευθέρωσης”, που μεσουρανεί στη Νότια Αμερική.

Δεν πιστεύω να ξεχάσατε το γιουχάισμα που έφαγε στη Νικαράγουα όταν δοκίμασε να υποστηρίξει το στρατιωτικό καθεστώς.

Και όμως! Ο Ιησουίτης καρδινάλιος της Αργεντινής ήταν ευνοούμενος του αείμνηστου Πάπα.!!!

Σας λέγει αυτό τίποτα;

Κατόρθωσε και την εντύπωση να δίδει ότι είναι με το μέρος των φτωχών, που ταξιδεύει με τα μέσα συγκοινωνίας και διαμένει σε φτωχικό κατάλυμμα κτλ., κτλ., αλλά ταυτόχρονα παρέδωσε τους Φραγκοπαπάδες που αντιστέκονταν στη χούντα της Αργεντινής στη μανία των οργάνων του στρατιωτικού καθεστώτος.!!!

Είπαμε! Ιησουίτης με τα όλα του.!

Κανείς δεν ξέρει τι σχεδιάζει και πού το πάει! 

Γι’ αυτό κανείς δεν επιτρέπεται να εφησυχάζει.

Ο κίνδυνος από τον Πάπα Βενέδικτο ήταν μηδαμινός - κυριολεκτικά ανύπαρκτος - σε σχέση με τον Ιησουίτη Πάπα Φραγκίσκο, που διετέλεσε και επίσης - ας μην το ξεχνάμε αυτό έστω και για ένα δευτερόλεπτο - επόπτης των Ουνιτών της Αργεντινής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

Μνήμη των αναιρεθέντων υπό του Ηρώδου αγίων νηπίων: Ο Ιερός Χρυσόστομος για την σφαγή των νηπίων

    Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ  [:Ματθ.2,13-23]     « Τότε Ἡρῴδης ἰδὼν ὅτι ἐνεπαίχθη ὑπὸ τῶν μάγων, ἐθυμώθη λίαν, καὶ ἀποσ...