Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Πέμπτη, Μαρτίου 07, 2013

MΟΝΑΧΟΣ ΠΑΐΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ: "ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ"

1Ο μοναχός Παΐσιος ο Αγιορείτης από το απόκρυμνο κελί των Σαββαίων για το «Αγιορείτικο Βήμα»

Άλλη μια σελίδα της Ελληνικής ιστορίας άλλαξε. Ο Ελληνικός λαός πέρασε δια του πυρός των θλίψεων και άντεξε με τη χάρη του Θεού, με την πίστη και την εμπιστοσύνη του σ’ Αυτόν.

Όταν ο πόλεμος προσέρχεται εκ των ιδίων, δηλαδή των κυβερνώντων, αυτός είναι ο χειρότερος, διότι ο ενσυνείδητος χριστιανός ουδέποτε μάχεται με τους ιδικούς του, όπως το βλέπουμε στους μωαμεθανούς των ισλαμικών κρατών, στους αιρετικούς χριστιανούς, π.χ. παπικοί σταυροφόροι και στις άθεες φιλοσοφίες, όπως στον κομμουνισμό. 

Λοιπόν, ο Θεός μας φύλαξε από τον εμφύλιο πόλεμο, τώρα να ετοιμαστούμε για τον εξωτερικό πόλεμο, διότι άναψε το κόκκινο φως και πρέπει να βρεθούμε ενωμένοι με αγάπη προς την Πατρίδα και τους Πατριώτες.

Το σημάδι είναι η υφαλοκρηπίδα, οι προφητείες το λέγανε εξαμήλια, σήμερα το λένε ΑΟΖ. Αν η αναμέτρηση με τους Μογγόλους γίνει εκεί κάτω, μικρό το κακό. Αν όμως τα τέρατα μπουν από πάνω, τότε όχι μόνο τους Έλληνες  θα ξεσκίσουν, αλλά ει δυνατόν και την Ελλάδα ν’ αφανίσουν (αλλ’ αυτό θα είναι ο αφανισμός τους).

Δι’ αυτό μετάνοια-προσευχή: “ήμαρτον Θεέ μου, σώσε μας". Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση και μετράμε μέρες, αλλά μετά ταύτα θα λάμψει το εκτυφλωτικό φως του Θεού δια της Ορθοδοξίας από την Μεγάλη Ελλάδα με κέντρο την Κωνσταντινούπολη που θα σαγηνεύσει όλον τον χριστιανικό κόσμο (ορθοδόξους και αιρετικούς), ακόμη και Εβραίους.

Όπως είπε και ο Γέροντας Παΐσιος: “ήθελα να ζήσω λίγα χρόνια ακόμη να δω τη δόξα της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας".
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...