Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τετάρτη, Απριλίου 24, 2013

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ «ΣΙΩΝΙΣΤΗ» ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ Ο Χ. ΠΑΠΠΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ - ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ!!!


ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ «ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΩΝ
 ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!


Ο άνθρωπος που έτρεχε να φωτογραφηθεί δίπλα στον Πειραιώς Σεραφείμ, τον αποκαλεί πλέον «σιωνιστή» και «συστημικό», επειδή τόλμησε να κάνει κριτική στο κόμμα του! 
Αυτός είναι ο Χρήστος Παππάς, βουλευτής της Χ.Α και «εβραιοφάγος», που κρίνει εύκολα τους άλλους, αλλά όχι τον εαυτό του!
Διαφορετικά, θα μας έλεγε κάτι για το ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ, να διατηρεί κατάστημα ειδών οικιακού εξοπλισμού, όπως λέει ο ίδιος (δείτε αριστερά) το οποίο είναι ευεργέτης του «Ρέστειου κέντρου φιλοξενίας ηλικιωμένων», στο οποίο συμμετέχουν όλα τα γνωστά ονόματα μεγάλων εβραϊκών οικογενειών εν Ελλάδι(διαβάστε αναλυτικά εδώ):

Τι είναι το «Ρέστειον»; Ίδρυμα που ανήκει στο Κ.Ι.Σ (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο), στο οποίο λειτουργεί και συναγωγή (δείτε την φωτογραφία και διαβάστε εδώ)!!!

Δωρητής του εν λόγω ιδρύματος, είναι η εταιρεία με την οποία συνεργάζεται ο Παππάς!!! Δηλαδή, για να το κάνουμε «λιανά», τα κέρδη του συγκεκριμένου μαγαζάτορα - νυν βουλευτή, πηγαίνουν σε «φιλανθρωπίες» των Εβραίων!!!
Κι αναρωτιόμαστε:
Πως συμβιβάζεται ο εν λόγω βουλευτής να είναι νοσταλγός της Χούντας και ταυτόχρονα χορηγός του ΚΙΣ μέσω Cocomat και ταυτόχρονα ο ιδεολόγος του κόμματος που "κυνηγούν ανελέητα οι Σιωνιστές";;; 
Στο ΚΙΣ ανήκει και η "Ένωση Σιωνιστών Ελλάδος" κύριοι της Χ.Α! Ποιός είναι λοιπόν ο Σιωνιστής, Χρήστο Παππά και λοιποί χρυσαυγίτες που λασπολογείτε ΤΥΦΛΑ ως "Σιωνιστές" όσους διαφωνούν μαζί σας;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...