Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Κυριακή, Απριλίου 07, 2013

Η ΖΩΗ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

                                                    Η μικρή μας φίλη Ζωή γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2011. 
altΜία μορφή σπάνιας καρδιοπάθειας δεν της επιτρέπει να αναπτυχθεί και να ζήσει όπως τα άλλα παιδιά. Για να μπορέσει να συμμετέχει σε όλες τις χαρές της ζωής, πρέπει να συγκεντρωθεί το ποσό των 60.000€ για να φύγει στο εξωτερικό, όπου θα την χειρουργήσει ο «Φύλακας-άγγελος» των άρρωστων και άπορων παιδιών του πλανήτη, ο παιδοκαρδιοχειρουργός, διευθυντής του Τµήµατος Καρδιάς-Αγγείων του Πανεπιστηµιακού Νοσοκοµείου της Γενεύης και ιδρυτής του φιλανθρωπικού ιδρύµατος «Coeurs pour tous»-«Καρδιές για όλους», κ. Αυξέντιος Καλαγκός.
Οι γονείς άνοιξαν λογαριασμό στην Αlpha Bank με τα παρακάτω στοιχεία: Παρμακλή αβάπτιστο {αρ.Λογαριασμού 347002787002579}. Όσοι από εσάς θέλετε να δώσετε την Αγάπη σας στην μικρή μας φίλη αναφέρετε πως πρόκειται για Δωρεά.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΡΟΝΗ ΠΑΡΜΑΚΛΗ- 6972 017 805 (Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΖΩΗΣ) 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...