Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τρίτη, Απριλίου 02, 2013

ΠΑΤΕΡ ΕΛΠΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΗΣΜΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ




Για άλλη μια φορά ο Πάτερ Ελπίδιος μέσα από τα λόγια του προσπαθεί να δώσει ελπίδα και κουράγιο σε όλους τους Έλληνες που βιώνουν τις τρομακτικές συνέπειες της κρίσης.
Μόνο όσοι μείνουν κοντά στο θεό θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τη κρίση ευκολότερα. Ο θεός δεν θ΄αφήσει την Ελλάδα μας και όταν έρθει η ώρα θα δώσει το δίκιο στην αδικία.
Κάνει μεγάλη αναφορά για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας και της Κύπρο όπου τα κοράκια της Ευρωπαϊκής Ένωσης με δόλο θέλουν να τα κατακτήσουν βάζοντας μπροστά την Τουρκία ως αιτία.
Και αφού οι Ευρωπαίοι κατακλέψουν την Ελλάδα και την Κύπρο τότε θα επέλθει η μεγάλη φαγωμάρα μεταξύ των μεγάλων. Τότε μεγάλα κράτη θα καταρρεύσουν οικονομικά και την Ελλαδίτσα που κορόιδευαν και λοιδορούσαν θα τη λησμονούν.
Δείτε τα πάρα πολύ ωραία βίντεο.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...