Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τετάρτη, Μαΐου 29, 2013

Η ΕΛΛΑΣ ΟΥ ΕΑΛΩ!

Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΛΗΞΕ! 
Ως αύριο Πέμπτη έδωσε περιθώριο η ΔΗΜΑΡ (ΕΔΩ) ώστε να κατατεθεί το λεγόμενο "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο.
Δηλαδή πολύ πιθανό ανήμερα της Άλωσης της Πόλεως να κατατεθεί το νομοσχέδιο που ...φιλοδοξεί να αλώσει τα τελευταία απομεινάρια του βυζαντίου στο πρόσωπο του Έθνους των Ελλήνων.
Πιεζόμενοι οι κομιστές του - το φέρανε όπως τους το δώσανε τα ξένα αφεντικά τους σχεδόν ...αμετάφραστο!!! - από αυτούς που τους έχουν στο χέρι και τους επιβάλλουν με το έτσι θέλω την θέλησή τους, ξερνάνε στον ελληνικό λαό τη βία και το μίσος που εισπράττουν από αυτούς που τους εκβιάζουν και οδηγούν τα πράγματα - δόξα τω Θεώ! - σε κλιμάκωση (οι ιδιαίτερες σχέσεις Βενιζέλου - Κουβέλη με τον ισραηλητικό παράγοντα εξηγεί πολύ καλά ό,τι συμβαίνει...), πάνω που πίστευε κανείς ότι θα μπούμε στο καλοκαίρι όπου πέφτουν οι τόνοι και θα πνιγόμασταν σε ρηχά νερά... 
Είναι το "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο ο θάνατος του Ελληνικού Έθνους; Όσοι το διαβάσαν συγκλονίστηκαν από την ρατσιστική διάκριση εναντίον των νοικοκυραίων του τόπου, των Ελλήνων! Αναφέρει μέσα απίστευτα πράγματα και δίνει το δικαίωμα σε κάθε λαθρομετανάστη να στείλει φυλακή οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη δεν του συμπεριφερθεί όπως θεωρεί αυτός ότι πρέπει! Οι δε προβλέψεις του, δίνουν κίνητρα και παρακινούν τον κάθε λαθρομετανάστη να καταγγείλει τον οποιονδήποτε ακόμη και γιατί τον ...στραβοκοίταξε! Μάλιστα σε μια τέτοια περίπτωση εξασφαλίζει - ο παράνομος μπουκαδόρος! - νόμιμη άδεια παραμονής μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή του... 
Είναι λοιπόν το "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο ο θάνατος του Ελληνικού Έθνους;
ΟΧΙ!
Μα μπορεί η απάντηση να είναι "όχι" αφού δίνει περισσότερα δικαιώματα στον κλέφτη παρά στον νοικοκύρη; Για την ακρίβεια δίνει στον κλέφτη μόνο δικαιώματα και στο νοικοκύρη μόνο υποχρεώσεις; 
Θα το ήθελαν πολύ όσοι δουλεύουν γι' αυτό αλλά δεν έχουν καταλάβει, είτε το περάσουν, είτε όχι, το επίμαχο νομοσχέδιο ότι η ΕΛΛΑΣ ΟΥ ΕΑΛΩ γιατί για μας τον θάνατο που με τόση βιάση και σπουδή προσπαθούν να μας επιβάλλουν,ακολουθεί πάντα η Ανάσταση!
Τόσους αιώνες το ίδιο σςυμβαίνει. Τόσους αιώνες τόσα θεριά προσπαθήσαν να μας εξοντώσουν οριστικά και πολλές φορές τα κατάφεραν προσωρινά αλλά δυστυχώς γι' αυτούς πάντα έμενε μαγιά η οποία φούσκωνε ξανά την ζύμη... Ακόμη και τα μαύρα χρόνια της σκλαβιάς του 18ου αιώνα ήταν αρκετός ένας Κοσμάς Αιτωλός για να αφυπνίσει όλον τον λαό! 
Στην εποχή μας, το Έθνος μας όντας σε μια άρρωστη και παρηκμασμένη κατάσταση - ανάλογη της εποχής του Πατροκοσμά - έφτασε στο σημείο να βιώσει πρώτα τον πνευματικό θάνατο, κατόπιν τον οικονομικό και τώρα και τον βιολογικό. Δυστυχώς όμως για τους δυνάστες μας και πάλι η μαγιά παρέμεινε όπως ανέφερε κι ο γερό-Παΐσιος και μάλιστα αυτήν την φορά είναι ενισχυμένη με τον λόγο σύγχρονων άγιων γερόντων καθώς και καταφέρνει να χρησιμοποιεί τα μέσα του εχθρού εναντίον του π.χ. το ίντερνετ για να φουσκώσει μια ώρα γρηγορότερα όλη τη ζύμη! Είμαστε ο σπόρος που δεν πεθαίνει γιατί είμαστε φορείς της Αλήθειας και του Φωτός στον κόσμο - στον βαθμό που είμαστε πιστοί στην Άγια Ορθόδοξη Πίστη μας - και αυτά είναι άφθαρτα. Είμαστε πιστοί στην Πίστη μας; Είμαστε σε πορεία μετάνοιας και είναι θέμα λίγου χρόνου με τις πρώτες πραγματικά μεγάλες δοκιμασίες να επανέλθουμε σ' αυτήν όλοι όπως ανέφερε ξανά ο γέροντας Παΐσιος (ΕΔΩ) :
«Τότε (σ.σ."Η" : όταν θα αρχίσουν τα πολεμικά γεγονότα) επειδή στην Ελλάδα ο κόσμος θα φοβηθεί, πολλοί θα στραφούν προς την Εκκλησία, προς τον Θεό, και θα μετανοήσουν»...
...αναφέρει ο άγιος γέροντας. 
Η ΕΛΛΑΣ ΟΥ ΕΑΛΩ!
Αυτό που θα αλωθεί μια για πάντα είναι η πολιτική συμμορία του ψευτορωμέικου όπως μας διαβεβαίωσε ο ισαπόστολος Κοσμάς ο Αιτωλός στην γνωστή του προφητεία :
"Θάρθη πρώτα ένα ψευτορωμαίϊκο· να μη το πιστέψετε· θα φύγει πίσω"
...και θα είναι πραγματική Πασχαλιά για όλους μας! (ΕΔΩ
Η Ελλάδα πεθαίνει όπως προφητικά ανέφερε κι ο Θανάσης Βέγγος (ΕΔΩ) χρόνια πριν, μόνο που πεθαίνει με έναν σκοπό που την ξεπερνάει κατά την Θεία Πρόνοια :
πεθαίνει για να αναστηθεί (ΕΔΩ) και να αναλάβει το μεγάλο έργο που της έχει ανατεθεί από τον Θεό : 
να εκπληρώσει το σχέδιό Του για το οποίο είναι προορισμένη (ΕΔΩ).

Όσο και να χτυπιούνται οι δυνάμεις του κακού ματαιοπονούν :
αέρα δέρουν!
Ο αγιορείτης γέροντας ηγούμενος ανέφερε :
«Για τον Θεό η Ελλάδα είναι το προζύμι της ανθρωπότητας!
Είναι προορισμένη να φέρει το έλεος του Θεού στον κόσμο και να σκορπίσει παντού το Φως του Χριστού.
Οι επίγειες δυνάμεις του κακού μπορεί να θέλουν να την διαλύσουνε αλλά δεν θα καταφέρουν τίποτα!
Η Ελλάς είναι προορισμένη να εκπληρώσει το σχέδιο του Θεού.
Μπορεί να περάσουμε θλίψεις, μπορεί να περάσουμε διωγμούς, μπορεί να περάσουμε πείνες, μπορεί να περάσουμε και θάνατο ακόμα αλλά το σχέδιο του Θεού θα εκπληρωθεί μέσω της Ελλάδας».
Το πιο φοβερό όμως όλων είναι το ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ που θα συντελεσθεί για το Έθνος μας :
το Ποθούμενο!
Αυτό για το οποίο θα κλαίμε όταν θα αναλογιζόμαστε πώς στην μεγαλύτερη ανημπόρια μας, όντας πεθαμένοι, θα μας χαριστεί από τον Θεό το μεγαλύτερο δώρο : η Πόλη για να γίνει το κέντρο του επανευαγγελισμού του κόσμου όλου!
Μια τρίτη Πασχαλιά...(ΕΔΩ)
Σε κάθε άλλη περίπτωση θα επεισέρονταν ο εγωισμός και θα νομίζαμε ότι το αξίζαμε, όμως όχι! Αυτό θα είναι από τον Θεό,δώρο αλλά και υποχρέωση για το έργο που θα επακολουθήσει μέχρι να κυρηχθεί το Ευαγγέλιο στα πέρατα της οικουμένης, μέχρι να αναφωνήσουμε "ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΑΛΩ"!
Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΛΗΞΕ! Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΦΤΑΣΕ... 

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΟ ΕΤ1 ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΖΩΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΑΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...