Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Κυριακή, Ιουνίου 16, 2013

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:Σκληρό πόκερ για την ΕΡΤ! Μήνυμα Σαμαρά στους κυβερνητικούς εταίρους: Βρείτε μου τους 2.000 που θα φύγουν από το Δημόσιο και κάνω πίσω

- Περνά στην αντεπίθεση ο Σαμαράς εν όψει της σύσκεψης των τριών πολιτικών αρχηγών
- Πληροφορίες πως θα ζητήσει από Βενιζέλο - Κουβέλη να του βρουν τους 2.000 που θα φυγουν από το Δημόσιο μέχρι 21/6
- Σε αντάλλαγμα θα πάρει πίσω την απόφαση για λουκέτο στην ΕΡΤ
- Εξοργισμένος ο Βενιζέλος με τον πρωθυπουργό
- ΔΗΜΑΡ: Παράγοντας πολιτικής αστάθειας ο Σαμαράς 

Το πολιτικό θρίλερ που ζει η χώρα εδώ και μέρες συνεχίζεται και θα κορυφωθεί στις 19:30 το απόγευμα της Δευτέρας, στην προγραμματισμένη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μια σύσκεψη που θα κρίνει όχι μόνο το μέλλον της ΕΡΤ αλλά και το μέλλον της τρικομματικής κυβέρνησης. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και κανείς δε μπορεί να προδικάσει τι θα συμβεί. Αν δηλαδή η κυβέρνηση θα «πέσει», αν η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές ή αν θα βγουν αληθινές οι φήμες περί διεργασιών σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ για αλλαγή πρωθυπουργού στην κυβέρνηση συνεργασίας.

ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ πετούν το μπαλάκι στον Αντώνη Σαμαρά για το αν θα γίνουν πρόωρες εκλογές ή όχι. Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης συμφωνούν μεν με τις μεταρρυθμίσεις αλλά ζητούν ανοιχτή ΕΡΤ.

Ο Αντώνης Σαμαράς, που σήμερα από το Ναύπλιο εμφανίστηκε ξανά αμετακίνητος στο λουκέτο στη δημόσια τηλεόραση, άφησε αιχμές κατά των κυβερνητικών του εταίρων και σύμφωνα με δημοσίευμα του capital.gr στη σύσκεψη της Δευτέρας θα... περάσει στην αντεπίθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως θα εμφανιστεί ανοιχτός στο ενδεχόμενο να πάρει πίσω την πράξη νομοθετικού περιεχομένου για το λουκέτο στην ΕΡΤ με αντάλλαγμα να υπάρξει πρόταση από πλευράς ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ για τους 2000 δημοσίους υπαλλήλους που πρέπει να απολυθούν από το Δημόσιο μέχρι το τέλος Ιουνίου. Και θα ζητήσει να μάθει ποιοι θα απολυθούν μέχρι τις 21 Ιουνίου, όταν τελειώνει ο έλεγχος της τρόικας.

Σε διαφορετική περίπτωση θα παίξει το χαρτί της δόσης των 3,3 δισ. ευρώ. Θα εμφανίσει δηλαδή τις πρόωρες εκλογές ως μονόδρομο, με ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτό να σημάνει πως η Ελλάδα δε θα πάρει τη δόση που ήδη έχει προεγκριθεί από Euro Working Group και ενώ τα ταμειακά αποθέματα τελειώνουν τον Ιούλιο!

Όλα αυτά ενώ η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το αν είναι ή όχι συνταγματική η πράξη νομοθετικού περιεχομένου για το κλείσιμο στην ΕΡΤ φαίνεται πως θα βγει τη Δευτέρα, όπως ήταν προγραμματισμένο, αλλά την Τρίτη.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...