Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Δευτέρα, Ιουνίου 17, 2013

Η παγκόσμια καθοδήγηση των ομοφυλοφίλων



Στη Θεσσαλονίκη εχθές είχαμε αυτό το πολυδιαφημισμένο gay pride.

Κάποια ομοφυλόφιλα άτομα  είχαν ένα πολύχρωμο λάβαρο με τα χρώματα του Ουράνιου Τόξου.

Αλήθεια τί μου θυμίζει το ουράνιο τόξο;;;


Κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει…

Το μυαλό μου πήγε στις «Κορασίδες του Ουράνιου Τόξου» σε μια από τις γυναικείες οργανώσεις των μασόνων της Αμερικής που αν και έχουν τα δικά τους τυπικά και παραδόσεις, ακολουθούν το Ελευθεροτεκτονικό μοντέλο.

Αν ανατρέξουμε λίγο στην ιστορία της μασονίας θα δούμε ότι το Ουράνιο τόξο το οποίο προβάλλεται με μαγικές δυνάμεις διαστρεβλώνει το βιβλικό και πραγματικό νόημα του.

Χρησιμοποιήθηκε από τους χίπις, τους σατανιστές και τους χρήστες ναρκωτικών και συμβολίζει την αναρρίχηση της κουνταλίνι των τσάκρας.Επίσης συμβολίζει τη γέφυρα μεταξύ του ανθρώπου και του παγκόσμιου νου.

Τα νεαρά άτομα (18-25 ετών) που είδα εκεί και δυστυχώς ήταν η πλειοψηφία στη συγκέντρωση

επίσης μου έφεραν στο μυαλό το πρώτο από τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ.

“ Εμείς είμαστε εκείνοι, οι οποίοι πρώτοι έχομεν ρίψει εις τούς λαούς τίς λέξεις:

«Ελευθερία, Ισότης, Αδελφότης», λέξεις επαναλαμβανόμενες μετά ταύτα υπό ανόητων ψιττακών ” ( παπαγάλων…)

Οι χριστιανικοί λαοί αποκτηνώθηκαν δια των ισχυρών ποτών, η νεολαία τους αποβλακώθηκε δια των κλασικών σπουδών και δια της προώρου ακολασίας, εις την οποίαν την έχουν οδηγήσει οι πράκτορες μας…

Όποιος νομίζει ότι αυτά είναι παραμύθια ας ρίξει μια ματιά στο τί ακριβώς είναι τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών και ας κάνει και μια έρευνα στο ποιοι είναι αυτοί που στηρίζουν και υποστηρίζουν την ομοφυλοφιλία.

Για την ιστορία θα αναφέρω ότι οι Αμερικανο-Εβραίοι έχουν τα υψηλότερα επίπεδα υποστήριξης στο “γάμο” των ομοφυλόφιλων από όλα τα αμερικάνικα γκρουπ που μετρήθηκαν σε δημοσκοπήσεις σύμφωνα με στοιχεία που έχει δημοσιεύσει το ερευνητικό κέντρο PEW RESEARCH CENTER.

Σύμφωνα με πέντε δημοσκοπήσεις του 2012 και του 2013, με την πιο πρόσφατη να πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2013, το 76 τοις εκατό των Εβραίων στις ΗΠΑ υποστηρίζουν τη νομιμοποίηση του «γάμου» ατόμων του ιδίου φύλου, ενώ το 18% αντιτίθεται και το 8% δεν εξέφρασε γνώμη.

Το ποσοστό αυτό είναι εξαιρετικά υψηλό, ιδιαίτερα σε σύγκριση με τον αριθμό των Προτεσταντών (34%) και των Καθολικών (53%), οι οποίοι υποστηρίζουν τον «γάμο» των ομοφύλων.

Η υποστήριξη των Εβραίων είναι μάλιστα υψηλότερη και από αυτήν των Δημοκρατικών (61%), ή των αυτο-προσδιοριζόμενων “φιλελεύθερων” (72%), ακόμη και των Αμερικανών χωρίς θρήσκευμα (75%).

Ο Joe Biden, ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών εξήρε τους Αμερικανο-Εβραίους για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχαν στον αγώνα για τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων, για τα «ανοικτά σύνορα», το φεμινισμό, την «κοινωνική δικαιοσύνη», και πολλά άλλα. Ο Μπάιντεν δήλωσε ότι οι Εβραίοι ήταν ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες, αν όχι ο μεγαλύτερος, στο να έρθουν «κοινωνικές αλλαγές» στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Επομένως όποιος ομοφυλόφιλος πιστεύει ότι πραγματικά είναι ελεύθερο άτομο, ας το ξανασκεφτεί γιατί μάλλον μέσα από την αναζήτηση της ανώμαλης ηδονής και στην προσπάθειά του να κάνει το μαύρο, ροζ, δεν βλέπει ότι εξυπηρετεί άλλους σκοπούς.

Είπε κάποιος ομιλιτής ομοφυλόφιλος ότι στη φύση υπάρχουν 480 είδη ζώων που είναι ομοφυλόφιλα.

Ο άμοιρος για να καλύψει την ενοχή της πράξης του και να κρύψει την ντροπή της ανούσιας ζωής του, ζήτησε την συμπαράσταση του ζωικού βασιλείου.

Αν πραγματικά ήθελε να πει την αλήθεια αυτός ο ομοφυλόφιλος ζωόφιλος τότε ας έλεγε όλη την αλήθεια όπως είναι και όχι τη μισή.

Η αλληλεπίδραση άλλων ενστίκτων στο ζωικό βασίλειο (ιδιαίτερα αυτό της κυριαρχίας) μπορεί να οδηγήσει σε συμπεριφορές που φαίνεται να είναι «ομοφυλοφιλικές». Μια τέτοια συμπεριφορά δεν μπορεί να εξομοιωθεί με μία ζωική ομοφυλοφιλία.

Εκτός από τους φημισμένους “γκέι πιγκουίνους” Roy και Silo στο Central Park Zoo στο Μανχάταν, υπήρξε μια υποτιθέμενη ομοφυλοφιλική φωτογραφία ζώων και ένα γκαλερί βίντεο στο ζωολογικό κήπο στο Όσλο της Νορβηγίας, που χαρακτηρίζει φλαμίνγκο και καμηλοπαρδάλεις, μεταξύ άλλων ζώων, ως δήθεν gay ζώα.

Το θέμα είναι ότι στο ίντερνετ κάποιος μπορεί να βρει πολλές ομοφυλοφιλικές φωτό με ζώα αλλά ας ψάξει λίγο την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ αν όντως θέλει να μάθει την αλήθεια και όχι απλά να καλύψει την ανήθικη πράξη του.

Ο ένθερμος γκέι ομιλητής συνέχισε τον λόγο του με πυρά εναντίον της εκκλησίας και αποκάλεσε τους ιερείς ομοφοβικούς ρασοφόρους.

Η απάντησή σε αυτόν είναι ότι ο ομοφυλόφιλος άνθρωπος είναι απόλυτα αποδεκτός από την Ορθόδοξη Εκκλησία, όσο και κάθε άλλος άνθρωπος.
Δεν υπάρχει άνθρωπος, που κάποια ιδιότητά του ή προτίμηση ή πράξη του να κάνει την Εκκλησία να τον απορρίψει· υπάρχουν μόνο άνθρωποι που οι ίδιοι έχουν απορρίψει την Εκκλησία και πορεύονται προς το Θεό απ’ το δρόμο που νομίζουν αυτοί, ο οποίος όμως συνήθως είναι λάθος δρόμος.

Καμιά ρατσιστική διάθεση δεν υπάρχει στην Εκκλησία απέναντι σε κανένα άνθρωπο ή ομάδα ανθρώπων. Ρατσιστές γίνονται πολλές φορές οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι επειδή δε μπορούν να κάνουν έστω ένα βήμα για ν’ απομακρυνθούν από τις φοβίες και τα πάθη τους.

Ομοφυλόφιλοι οι οποίοι σκότωσαν τον πρώην εαυτό τους κατάφεραν και έγιναν Άγιοι της εκκλησιάς μας και αυτό δείχνει ότι η εκκλησία δέχεται τους πάντες στους κόλπους της.

Οι άγιοι Πρωτάς και Υάκινθος, ευνούχοι της αγίας Ευγενίας που την ακολούθησαν στο μοναχικό βίο και στο μαρτύριο, ο άγιος Αζάτ, ευνούχος του Πέρση βασιλιά Σαπώρ, που το μαρτύριό του προκάλεσε τόση θλίψη στο βασιλιά, ώστε σταμάτησε τους διωγμούς, ίσως είναι μερικά παραδείγματα. Από το Γεροντικό ξέρουμε την περίπτωση ενός ασκητή που εξομολογήθηκε τον έρωτά του στον όσιο Αχιλλά· στη συνέχεια όμως έφυγε αμέσως, προφασιζόμενος ότι ντράπηκε ένα γέρο ασκητή, τυφλό και παράλυτο, που ζούσε εκεί. Τότε ο άγιος, εγκρίνοντας τη φυγή του μακριά από το πάθος, τον επαίνεσε ως αγωνιστή, λέγοντας: «Αυτό δεν είναι πορνεία, αλλά πόλεμος με τους δαίμονες».

Από τη σύγχρονη εποχή, ξέρουμε την περίπτωση του αγίου Αμερικανού ιερομόναχου π. Σεραφείμ Ρόουζ, που πριν μεταστραφεί στην Ορθοδοξία ήταν ομοφυλόφιλος, έπαψε όμως να ασκεί την ομοφυλοφιλία και την απέρριψε ως πάθος όταν έγινε ορθόδοξος χριστιανός. Ξέρουμε επίσης την ανάλογη περίπτωση του μοναχού Κοσμά από το Ρέθυμνο της Κρήτης, που εγκατέλειψε την ομοφυλοφιλία και ασκήτεψε κοντά σ’ ένα εκκλησάκι νότια της πόλης, όπου και κοιμήθηκε γύρω στο 1990.

Τέλος,ας μην ξεχνούν οι ομοφυλόφιλοι ότι ο Θεός δημιούργησε ως πρωταρχικό ζεύγος έναν άντρα και μια γυναίκα και σ’ αυτούς έδωσε την ευλογία του γάμου και δεν υπάρχει άλλος γάμος.

Αυτή είναι η μόνη αλήθεια και όχι οτιδήποτε άλλο σερβίρουν τα ξενόφερτα κινήματα που δεν θέλουν τίποτα άλλο από το να διαλύσουν την ελληνική νεολαία.

Εσείς οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι λέγατε στη συγκέντρωση σας ότι δεν είσαστε αποδεκτοί ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ.

Δεν καταλαβαίνετε ότι ο στόχος των εβραιομασόνων είναι αυτός ακριβώς;

Όλα τα γκέι πρότυπα τόσων ετών που σας παρουσίασαν μέσα από τα ΜΜΕ και τα κοινωνικά δίκτυα δεν είχαν άλλο σκοπό από το να σας απομακρύνουν από τις οικογένειές σας για να γλιτώσετε την κατακραυγή;

Σας έδωσαν τη μόδα και τις τάσεις της, σας άλλαξαν το χτένισμα και σας πρόσφεραν όλα τα γυναικεία αξεσουάρ και τα ρούχα σαν unisex, σας άφησαν άνεργους για να παρακολουθείτε με τις ώρες πρωινές εκπομπές γεμάτες καλοπληρωμένους γκέι να δείχνουν την απόλυτη ευτυχία στη ζωή τους και να χαμογελάνε ακατάπαυστα.

Μεγαλώσατε μέσα σε μια καλοστημένη παγίδα που ναι μεν είναι γεμάτη χρώματα ουράνιου τόξου αλλά δεν παύει να είναι παγίδα.

Και το χειρότερο είναι ότι σας παρουσιάζουν αυτή την παγίδα σαν την απόλυτη ελευθερία έκφρασης λέγοντας σας πως οτιδήποτε έξω από αυτό το πολύχρωμο κλουβί είναι αρρωστημένο και απειλή για την ελευθερία σας.

Αλήθεια, θέλετε να ανήκετε σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων ηθικά καθοδηγούμενων από σκοτεινούς τύπους;

Σας μεγάλωσαν σαν ομοφυλόφιλους, σας απομάκρυναν από τις οικογένειές σας, σας απομόνωσαν από το υπόλοιπο περιβάλλον και τώρα σας δίνουν εντολή να επαναστατήσετε για ελευθερία.

Δεν σας αφήνουν να καταλάβετε ποιος είναι ο πραγματικά ελεύθερος άνθρωπος.

Δεν μπορεί κανένας ομοφυλόφιλος να αρνηθεί ότι όλη η επικοινωνία του είναι σε μεγάλο βαθμό μέσα από τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης.

Αν κάνετε μια μικρή έρευνα θα καταλάβετε ποιόν σκοπό εξυπηρετούν αυτά τα κοινωνικά δίκτυα και πόσο καιρό μπορούν να περιμένουν αυτοί που τα έστησαν κατόπιν παγκόσμιων εντολών μέχρι να καθοδηγήσουν μια ολόκληρη γενιά στην ελευθερία της ελεύθερης πτώσης.

Λάθος εχθρό πολεμάτε όταν μιλάτε για την ανωμαλία της υπόλοιπης κοινωνίας που δεν σας δέχετε.

Λάθος εχθρό πολεμάτε όταν τα βάζετε με το Θεό.

Λάθος εχθρό πολεμάτε γιατί σας έβαλαν να βλέπετε αυτό που θέλουν αυτοί που δεν θέλουν ποτέ να τους δείτε.

Σίγουρα όλοι εσείς οι ομοφυλόφιλοι καταλαβαίνετε σε τί αναφέρομαι αλλά το θέμα είναι να ψάξετε μέσα σας και να βρείτε τον πραγματικό εχθρό σας.

Όλοι οι ομοφυλόφιλοι αφού πέσουν τα φώτα των κλαμπ και ο ήχος της μουσικής, αφού ξεθωριάζουν τα χρώματα των βαμμένων υφασμάτων με τα χρώματα του ουράνιου τόξου και τα σημαιάκια γίνουν σωρός σκουπιδιών στην άκρη του δρόμου, θα πάνε στο άδειο σπίτι μόνοι και θα κλάψουν τη νύχτα στο μαξιλάρι τους για τη μοναξιά που βιώνουν.

Κανένας δεν θέλει να είναι θύμα.

Κανένας δεν μπορεί να ζήσει μέσα στη σκλαβιά.

Κανένας δεν θέλει να είναι κοινωνικά αποκομμένος.

Βρες πραγματικά αυτόν που ευθύνεται για τη ζωή που ζεις και άλλαξε για να ζήσεις.

Spiros

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...