Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τετάρτη, Ιουνίου 05, 2013

Η αραβική άνοιξη στην Ελλάδα θα οδηγήσει σε ελληνική ...Πασχαλιά!

(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) 
Η αραβική άνοιξη ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2010 πρώτα από την Τυνησία κι επεκτάθηκε σαν τον δείκτη του ρολογιού, κινούμενος ανάποδα σε όλη την λεκάνη της Μεσογείου και γύρω - γύρω από τους τεράστιας αξίας υδρογονάνθρακες του ανατολικού της τμήματος.
Πολύς λόγος έχει γίνει για το ποιοι υποκίνησαν και στήριξαν με χρήμα αυτές τις λαϊκές επαναστάσεις και οι περισσότερες αναλύσεις καταλήγουν στο ότι πίσω από αυτές κρύβονται αμερικανικά συμφέροντα σε αγαστή συνεργασία με σουνιτικά συμφέροντα των χωρών της Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας, Κατάρ κ.α. ώστε να εξαφανίσουν τον σιϊτικό κυρίως παράγοντα και όποιον άλλον αντίκειται στα σχέδιά τους για την περιοχή.
Ο ανάποδα κινούμενος δείκτης του ρολογιού σταμάτησε στην Συρία όπου τα σχέδια των δυνατών κόλλησαν κι ο Άσσαντ δείχνει απίστευτη σθεναρότητα υπό την στήριξη των Ρώσων αλλά και της Χεσμπολάχ. Η Τουρκία που προσπάθησε να υποσκάψει το καθεστώς Άσσαντ με κάθε τρόπο και στήριξη των ισλαμοφασιστών, προσπάθησε επίσης να συμπαρασύρει τους Αμερικανούς σε μια επέμβαση τύπου Λιβύης αλλά οι τελευταίοι - όπως δείχνουν οι τελευταίες αναλύσεις - της είπαν να πάει μόνη της να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά... Όταν παριστάνεις τον νταβατζή της γειτονιάς κάποια στιγμή πρέπει να το αποδείξεις...
Αντί όμως να δούμε τον Άσσαντ να πέφτει βλέπουμε ότι αυτός που κλυδωνίζεται τελικά είναι ο τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν! Αυτός που έσκαψε τον λάκκο του Άσσαντ! Κι έτσι ενώ η Τουρκία υποστήριξε κάθε ανατροπή καθεστώτος στην Βόρεια Αφρική με την αραβική άνοιξη πληρώνεται τώρα με το ίδιο νόμισμα στο εσωτερικό της! Η προσπάθεια ισλαμοποίησής της, συναντά σθεναρή αντίσταση που δεν περίμενε κανείς ότι θα υπάρξει.
Βρισκόμαστε πλέον σε ένα κομβικό σημείο όπου υπάρχει ένα σύμπλεγμα συμφερόντων, μέσα στο οποίο υπάρχει κι η χώρα μας έχουσα στο εσωτερικό της κάποια εκατομμύρια αναφομοίωτους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. Λαθρομετανάστες από τις κατεστραμμένες χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής που μετά τις αμερικανικές επιθέσεις και την αραβική άνοιξη, υπό την σαφή ενίσχυση κι υποστήριξη αυτών που θέλουν να ισλαμοποιήσουν την ευρύτερη περιοχή, είδαν την χώρα μας σαν γη της επαγγελίας. Μόνο να αναλογιστεί κάποιος τα χρήματα που χρειάζονται για να έρθει εδώ από το Πακιστάν ή από το Μαρόκο μπορεί να καταλάβει ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν ήρθαν εδώ έτσι τυχαία.
Ήρθαν καθοδηγούμενοι για να υπάρχουν εδώ - και με την υποστήριξη των εκάστοτε ελληνόφωνων ανθελληνικών κυβερνήσεων - ως μοχλός πίεσης κι ως μία βόμβα που θα ενεργοποιηθεί για να σκάσει όταν το θεωρήσουν σκόπιμο τα αφεντικά τους και οι εντολοδόχοι τους. Εώς τότε έχουν ρίξει τα μεροκάματα, κάνοντας κάθε είδους δουλειά υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και λόγω της δυσκολίας αφομοίωσής τους, για οικονομικούς αλλά κυρίως πολιτιστικούς λόγους - αν ήταν μόνο το οικονομικό θα τους είχε αφομοιώσει και η Σουηδία! - οδηγούνται εκ των πραγμάτων σε εγκληματικές ενέργειες. Μαζί με αυτούς ενυπάρχουν και οι αλβανοί ουτσακάδες που είναι πιο οργανωμένοι σε εξοπλισμό κι εκπαίδευση και καρτερούν κι αυτοί την στιγμή που θα επέλθει αστάθεια στο εσωτερικό της χώρας μας για να πραγματοποιήσουν τις δικές τους εκγληματικές ενέργειες.
Απέναντι σε αυτούς το ελληνικό κράτος δείχνει να είναι σε κατασολή και δεν λαμβάνει κανένα μέτρο. Ενώ το τσουνάμι της αραβικής άνοιξης στην χώρα μας έρχεται αυτοί βρίσκονται στον δικό τους κόσμο και αφοσιωμένοι στην προώθηση των προσωπικών τους συμφερόντων και μόνο.
«Μα θα μπορούσε να γίνει εδώ ένας ξεσηκωμός των λαθρομεταναστών κατά τα πρότυπα της αραβικής άνοιξης;» θα ρωτήσει κάποιος.
Σε μια χώρα που αργοπεθαίνει και οι πολίτες της οδηγούνται στην απόγνωση, σε μια χώρα που όλα τα οικονομικά δεδομένα δείχνουν ότι συντηρείται με τα σωληνκάια ως τις γερμανικές εκλογές για να τραβηχτούν αυτά μετά από αυτές, σε μια χώρα που το λίπος που συντηρούσε όλους αυτούς τους λαθρομετανάστες έχει καεί, σε μια χώρα που γειτονεύει με την Τουρκία και η οποία χειραγωγεί αυτές τις τεράστιες μάζες κατά το δοκούν, πόσω δε μάλλον με την εσωτερική κρίση που τώρα αυτή διέρχεται αμφιβάλλει κανείς για το αν θα ξεσηκωθούν οι λαθρομετανάστες;
Πτώχευση, ξεσηκωμός Ελλήνων, θερμό επεισόδιο με Τουρκία, εσωτερική αστάθεια, ξεσηκωμός λαθρομεταναστών, δείχνουν να συναποτελούν ένα σύνολο γεγονότων των οποίων η σειρά μεν είναι άγνωστη - βάλτε τα όπως νομίζετε, όλα τα σενάρια είναι πιθανά - αλλά δείχνουν ότι θα συμβούν το ένα πίσω από το άλλο, σχεδόν όλα μαζί!
Τα σχέδια των Σιωνιστών, με εργαλείο το σουνιτικό Ισλάμ για την χώρα μας προβλέπουν διάλυση σε κομμάτια!

Έλεγε ο γέροντας Παΐσιος :
«Όσο για την κατάσταση στην πρώην Γιουγκοσλαβία, αυτή είναι προϊόν του Βατικανού. Είναι οι "ευλογίες" του Πάπα, του "μεγάλου χριστιανού". 

Τα νοήματα όλων αυτών συλλαμβάνει ο διεθνής σιωνισμός. 
Το διεθνές χρηματιστήριο που ονομάζεται Αμερική. Αμερική δεν υπάρχει. 

Οι Σιωνιστές είναι η Αμερική. Αυτοί λοιπόν αφού λάβουν τα μηνύματα τα σατανικά, τα προωθούν στο Βατικανό, αυτό τα μετατρέπει σε σχέδια και στη συνέχεια καλεί το Ισλάμ να τα εφαρμόσει. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούν σήμερα τα σατανικά σχέδια. Αυτοί κατόρθωσαν κι αιχμαλώτισαν τους ηγέτες μας.

Οι ελπίδες μας είναι μόνο στο Θεό. Κι εσείς να ζείτε χριστιανικά, γιατί σας λέω υπεύθυνα - και θα το δείτε - ότι δεν έχουμε μέρες. Αυτό που ανάβει τώρα στα Βαλκάνια θα συνεχίσει. Αυτό θα είναι η αφετηρία μέσω της οποίας ο Θεός, με το δικό Του τρόπο, θα ελευθερώσει τους χριστιανούς και θα τους υψώσει πάλι στη γραμμή τους. Και θα επανέλθει το Βυζάντιο. Και ξέρετε γιατί; Διότι οι Ευρωπαϊκοί λαοί θα ξαναενωθούν. Ποιός θα τους καθοδηγεί; Δεν κρατάει κανείς. Μόνο εμείς κρατάμε την Ορθόδοξη πίστη».
Όλο το κείμενο εδώ.
Ο μέντορας του Ερντογάν Γκιουλέν με τον Πάπα Ιωάννη Παύλο... 

Να διαλύσουν ονειρεύονται την χώρα μας αλλά δεν υπολόγισαν μία κρίσιμη παράμετρο :
ότι με το ξέσπασμα της εδώ ελληνικής αραβικής και με όσες απώλειες επιφέρει αυτή στην χώρα μας, είναι σίγουρο ότι αυτή θα απαλλαχτεί από την συμμορία του ψευτορωμέικου που την καταδυναστεύει από την ίδρυσή της εώς σήμερα γιατί οι υγιείς δυνάμεις του τόπου είναι πανέτοιμες κι έχουν την δύναμη, την γνώση και κυρίως την θέληση να δράσουν την καίρια στιγμή όταν όλα τα θεριά θα πέσουν να μας φάνε, για να καθαρίσουν τον κόπρο του Αυγεία!Όσες μηχανορραφίες κι αν έκαναν και κάνουν οι ξένοι εναντίον μας, χωρίς τους ντόπιους δοσίλογους δεν θα είχαν καταφέρει τίποτε. Με την απώλειά του ψευτορωμέικου, οι ξένες συμμορίες θα χάσουν το στήριγμά τους και θα δούνε τότε ότι σε αυτόν τον λαό - αν όχι σε όλον, σε μεγάλο τμήμα του - είναι ακόμη ζωντανό το ελληνικό πνεύμα, εκείνο που από τα αρχαία χρόνια ήταν φορέας του Φωτός κόντρα σε όλα τα σκοτάδια, αψηφώντας τα και το οποίο βρήκε την πλήρη έκφρασή του, στον Ορθόδοξο Χριστιανισμό στα χρόνια του Βυζαντίου. 
Δυστυχώς, για όσους μάς επιβουλεύονται δεν έχουν καταβάλλει όλους τους Έλληνες, οδηγώντας τους στην κατάθλιψη και κυρίως δεν έχουν καταλάβει τους Έλληνες οι οποίοι λόγω της συνειδητής ή ασυνείδητης εμπιστοσύνης στην Θεία Πρόνοια δείχνουν μονίμως χαλαροί - ίσως αφήνοντας τα πράγματα να ωριμάσουν και να πληρωθεί ο χρόνος -, μα πάντα στο χείλος του γκρεμού αφυπνίζονται, γίνονται ο ...εαυτός τους, για να στείλουν κάθε κατεργάρη στον πάγκο του όπως έκαναν πάντα.
Και τότε οι δυνάμεις του σκότους θα δούνε τα δόγματα του σοκ να εφαρμόζονται αντίστροφα μα με τα όπλα του Φωτός. Και τότε μόνο ίσως καταλάβουν ότι η αραβική άνοιξη στην Ελλάδα, θα οδηγήσει σε ελληνική ...Πασχαλιά και στην προκειμένη περίπτωση στην Ανάσταση του Έθνους μας!
Αλλά θα είναι αργά γι' αυτούς που θα δούνε πώς έχασαν την μπουκιά από το στόμα..
Κι όλα αυτά γιατί θα γίνουν;
Γιατί «η Ελλάς είναι προορισμένη να εκπληρώσει το σχέδιο του Θεού» (διαβάστε ΕΔΩ) και για να γίνει αυτό θα πρέπει να καθαρθεί πρώτα. 
Είμαστε ο "νέος Ισραήλ" σύμφωνα με τον γέροντα Παΐσιο και έχουμε την διαβεβαίωσή του, αυτού που προέβλεψε την κρίση με πάσα λεπτομέρεια ότι η Ελλάδα μετά από όλα αυτά, την δαιμονική μπόρα, θα δοξασθεί και θα βιώσουμε όλοι την θεϊκή λιακάδα. 

Μπορεί ο καθένας την παρούσα στιγμή να τα βγάζει πέρα δύσκολα και να έχουμε 'ρθει οι περισσότεροι σε αδιέξοδο... 

" Αλλά σας λέω ό,τι και να δείτε να μην απελπίζεσθε (...) Το έθνος θα μεγαλώσει" 

...μας λέει ο γερό-Παΐσιος... 

Ποιανού άλλου η διαβεβαίωση σάς καλύπτει εάν όχι του γέροντα Παΐσιου; 

Ποιος θα το έβαζε κάτω εάν ήξερε ότι μετά από όσα ζούμε και θα ζήσουμε για ένα χρονικό διάστημα, ακολουθούν τα καλύτερα χρόνια από δημιουργίας του κόσμου και την Ελλάδα πρωταγωνιστή της παγκόσμιας πνευματικής αναγέννησης; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...