Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Κυριακή, Ιουλίου 28, 2013

ΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΙΗΣΟΥΙΤΗΣ


ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΛΕΤΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΥΨΩΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ, ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΡΟΖΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ!

ΕΙΔΑΤΕ, ΜΑΣ ΛΕΝΕ, ΠΟΣΟ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ;!!!

ΕΝΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ.! 

Ο ΠΑΠΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟ ΡΟΖΑΡΙ ή ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΥΨΩΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ;!!!

ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΡΟΖΑΡΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΟΖΑΡΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΞΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...