Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Κυριακή, Ιουλίου 21, 2013

"Πράσινο φως" από την κυβέρνηση, για επέμβαση στη Μονή Εσφιγμένου (;)



ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 (ν.ημ.)
ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
Τέταρτη ημέρα αστυνομικής παρουσίας στο κονάκι της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου.
Αν και σε δημοσιογράφους το επίσημο κράτος διαψεύδει περί αστυνομικής επέμβασης , αστυνομικός (συνημμένες φωτό) με απόσπαση στο Άγιο ‘Ορος από την Θέρμη πριν λίγη ώρα φωτογράφιζε το

κονάκι μας από όλες τις μεριές.



Βάσιμες πληροφορίες εξακολουθούν να λένε ότι έχει δοθεί πράσινο φώς από την κυβέρνηση για αθόρυβη επέμβαση εναντίον μοναχών μας εντός Αγίου Όρους. Έκκληση βοήθειας του Μοναστηριού μας προς όλους τους συλλόγους φίλων της Μονής, από όλους τους Νομούς της χώρας.


Για μια ύστατη φορά έκκληση κάνουμε ότι δεν είμαστε εγκληματίες αλλά μοναχοί και εντάσεις εντός Αγίου Όρους δεν επιθυμούμε αλλά παρά την θέληση μας δρομολογούνται. Αν είναι θέλημα Θεού να χάσουμε το αίμα μας για να υπερασπιστούμε το κονάκι μας στον τόπο μετανοίας μας, ας είναι.


Γραφείο Τύπου Ιστορικής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου,
Άγιο Όρος






(Για όποιες διευκρινήσεις Ηρακλής Μωραϊτης, 6977253297)







Πηγή EMAIL ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ, ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...