Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Παρασκευή, Ιουλίου 26, 2013

ΘΥΣΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ

article-2377782-1AFC885D000005DC-315_634x434
ΘΥΣΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ
Με αφορμή τη θυσία αλόγου στη Μ.Βρετανία, μια παρουσίαση του σατανιστικού ημερολογίου με τις προγραμματισμένες …ανθρωποθυσίες.
   Ενώ οι θυσίες-προσφορές αίματος στον διάβολο είναι καθιερωμένες ανά τακτά διαστήματα, σύμφωνα με το σατανιστικό ημερολόγιο, υπάρχουν και περιπτώσεις θυσίας σε έκτακτη περίπτωση που κάποιος επιθυμεί μια συμφωνία με το διάβολο ή τους δαίμονές του. Στην Αγγλία, όπου οργιάζει η λατρεία του διαβόλου, τα άλογα λόγω της εξημέρωσής τους είναι εύκολα θύματα για τους φρενοβλαβείς σατανολάτρες.
Έτσι στη ΝΔ Βρετανία, στο Dartmoor βρέθηκε το δύστυχο ζώο μέσα σε κύκλο καμένου γρασιδιού που υποδηλώνει τη χρήση κεριών. Η τελετουργία φαίνεται να έγινε κατά τη διάρκεια της πανσέληνου την προηγούμενη νύχτα.
Στην περιοχή αυτή (Devon & Cornwall) οι σατανιστές έχουν έντονη δράση. Μόλις πέρσι ένα διετές άλογο βρέθηκε επίσης ακρωτηριασμένο κατά τη πανσέληνο. Του είχαν βγάλει τα δόντια, το δεξί μάτι και τα γεννητικά του όργανα! Το 2006, εκατό πρόβατα σφαγιάστηκαν αφού τους αφαιρέθηκαν οι γλώσσες, τα μάτια και τα γεννητικά τους όργανα! Τα κουφάρια τους ήταν τοποθετημένα έτσι ώστε να σχηματίζουν πεντάλφες και μερικά ήταν μέσα σε κύκλους με σπασμένο το λαιμό….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...