Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Κυριακή, Αυγούστου 11, 2013

Δεινή ήττα της Εκκλησίας της Ελλάδος η ουσιαστική κατάργηση της Κυριακής,η επικράτηση των πολιτικών “γάμων” έναντι του θρησκευτικού και η Γενοκτονία των Ελλήνων Ρωμιών ! 2012 : 100.000 γεννήσεις και 117.000 θάνατοι. Σοκαριστικά τα συγκριτικά στοιχεία με το 2009.

Δεινή ήττα της Εκκλησίας της Ελλάδος αποτελούν τόσο η ουσιαστική κατάργηση της αργίας της Κυριακής όσο ( και ακόμα περισσότερο ) η ουσιαστική γενοκτονία του Ελληνορθόδοξου γένους των Ρωμιών, αλλά και η επικράτηση των πολιτικών “γάμων” έναντι  των θρησκευτικών για πρώτη φορά μετά το 1981!!!  Για  πρώτη φορά οι γεννήσεις  έφτασαν στο ψυχολογικό όριο των 100.000 ( από τα οποία μόλις τα 85.000 είναι Ελληνόπουλα  ) και οι θάνατοι εκτοξεύτηκαν στις 117.000, δημιουργώντας ένα έλλειμμα 17.000 ανθρώπων, που είναι ακόμα μεγαλύτερο αν αναλογιστεί κανείς την τεράστια μετανάστευση νέων και μεσήλικων προς το εξωτερικό ! Είχαμε προειδοποιήσει εδώ και 3 χρόνια ότι τα μέτρα που λαμβάνουν οι ελληνικές κυβερνήσεις από το 2009 και μετά και συνεχίζονται αμείωτα και σήμερα έχουν λάβει τη μορφή ΛΑΙΛΑΠΑΣ και σιωπηλής ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ του Ελληνορθόδοξου Γένους των Ρωμιών, με κύριους υπεύθυνους πρωθυπουργούς, υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας ! Κι ενώ ο “κόσμος καίγεται”, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκείνο που απασχολεί μέρος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδας είναι η “πλήρωση κενών θέσεων” Μητροπόλεων  !!! Η προέλαση της Νέας Τάξης και των νεοεποχιτών είναι ολοκληρωτική μέσα στο Ελληνικό Κράτος και η αδυναμία της πλειοψηφίας των Επισκόπων να σταματήσουν την λαίλαπα της διάλυσης της Ελληνικής κοινωνίας και του Ελληνορθόδοξου Γένους των Ρωμιών είναι  ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ! Δεν θα πούμε, σήμερα, τίποτα περισσότερο ! Ούτε για την κατάργηση της αργίας της Κυριακής, ούτε για το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ, τη σιωπηρή ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ελλήνων Ρωμιών. Όσοι έχουν την ευθύνη της διοίκησης της Ελλάδας αυτά τα χρόνια, όσοι έχουν την ευθύνη της διοίκησης της Εκκλησίας της Ελλάδας, πιθανόν, να γραφτούν με ΜΕΛΑΝΑ χρώματα στην ιστορία του Ελληνισμού και της Ορθόδοξης Εκκλησίας ! Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!…

Είχαμε γράψει το άρθρο όταν είδαμε στα στατιστικά ότι για πρώτη φορά το 2012 οι πολιτικοί “γάμοι” υπερτερούν των θρησκευτικών γάμων ! Αλήθεια, τι λέει η Ιεραρχία της Ελλάδας, η Εκκλησία της Κρήτης και οι Μητροπόλεις των Δωδεκανήσων όταν τα μισά ζευγάρια προτιμούν την “ευλογία” του δημάρχου από την ευλογία του Χριστού και της Εκκλησίας ; Είναι και αυτό επιτυχία ;;; 

ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τα μνημόνια ξεκλήρισαν μια πόλη 16.299 κατοίκων το 2012 – Θλιβερά στοιχεία

Μία πόλη 16.299 κατοίκων έσβησε οριστικά από το χάρτη της Ελλάδας το 2012 εξαιτίας των μνημονίων που επέβαλαν οι δανειστές και εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις. Πρόκειται για αρνητική μεταβολή του ελληνικού πληθυσμού, αφού οι γεννήσεις μειώθηκαν κατά 5,69% και οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 5% μέσα σε ένα χρόνο. Το σχέδιο λοιπόν του ΔΝΤ και των Ευρωπαίων έχει τελικά… αποτέλεσμα. Ξεκληρίζει το λαό.

Το μνημόνιο υπολογίζει και τον αριθμό των θανάτων στην Ελλάδα, προκειμένου να επιτευχθεί η δημοσιονομική προσαρμογή της χώρας. Παρ’ ότι λοιπόν η Ελλάδα μετατρέπεται σε χώρα γερόντων και οι αφίξεις νέων παιδιών έρχονται με το σταγονόμετρο, φαίνεται πώς οι αριθμοί της τρόικας δεν «βγαίνουν» ακόμη.

Έτσι, συνεχίζουν να κόβουν συντάξεις και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από τους ηλικιωμένους. Δεν μπορεί, θα αυξηθεί ο αριθμός αυτών που δεν μπορούν να πάρουν τα φάρμακα τους ή μία φρατζόλα ψωμί και θα πεθάνουν.

Έτσι, συνεχίζουν να κόβουν μισθούς και επιδόματα από οικογένειες, να απολύουν γονείς και να στερούν από τους νέους το δικαίωμα στην εργασία, αλλά και στη δημιουργία οικογένειας. Δεν μπορεί, θα σταματήσουν οι Έλληνες να γεννάνε.

Τόσο κυνικά και στυγνά σκέφτονται αυτοί που συνέταξαν το μνημόνιο και το επέβαλαν στην Ελλάδα. Με τον ίδιο εγκληματικό τρόπο όμως αντιμετωπίζουν και την ελληνική κοινωνία αυτοί που μας κυβερνούν τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Η πολιτική τους, έως τώρα, είχε ως αποτέλεσμα οι γεννήσεις στην Ελλάδα να μειωθούν το 2012 στις 100.371 (51.654 αγόρια και 48.717 κορίτσια), καταγράφοντας μείωση της τάξεως του 5,69% σε σχέση με το 2011, που είχαν ανέλθει στις 106.428.

Την ίδια στιγμή, οι θάνατοι κατά το 2012 παρουσίασαν αύξηση κατά 5% και ανήλθαν σε 116.670 (60.137 άνδρες και 56.533 γυναίκες) έναντι 111.099 που ήταν το 2011.

Ένας μεγάλος αριθμός θανάτων αποτελεί συνέπεια της οικονομικής κρίσης, αφού τα εγκεφαλικά, τα καρδιακά επεισόδια και γενικά προβλήματα υγείας που σχετίζονται με την ψυχολογική πίεση, το στρες και το άγχος έχουν αυξηθεί δραματικά, όπως και οι αυτοκτονίες. Στις μεγαλύτερες δε ηλικίες, η έλλειψη φαρμάκων έχει οδηγήσει εκατοντάδες στο θάνατο.

Αυτό προκύπτει και από τα στοιχεία της μέσης ηλικίας θανάτων, αφού έμειναν σχεδόν απόλυτα σταθερά.

Από τη θλιβερή αυτή εικόνα που παρουσιάζει η αντιστοιχία γεννήσεων και θανάτων στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια της εφαρμογής του μνημονίου, καθίσταται ξεκάθαρο πώς οι δανειστές θέλουν να μειώσουν τον πληθυσμό και να ελέγξουν πλήρως όσους απομείνουν δεσμεύοντας όλα τους τα περιουσιακά στοιχεία και διαχειρίζοντας το χρέος τους.

Και δυστυχώς, με τους πολιτικούς της καρπαζιάς που διαθέτουμε και με δική μας ανοχή και ευθύνη οι στόχοι των δανειστών επιτυγχάνονται!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Η εικόνα της ντροπής για τις γεννήσεις !

2008

Γεννήσεις 118.302

Θάνατοι : 107.979

+ 10.323

 

 

2009

Γεννήσεις 117.933

Θάνατοι : 108.316

+ 9617

 

 

2010

Γεννήσεις : 114.766

Θάνατοι : 109.084

+ 5682

 

2011 :

Γεννήσεις : 106.777

Θάνατοι : 110.729.

 - 3952

2012

Γεννήσεις :  100.371

Θάνατοι :  116.670

- 16299  

Τα στοιχεία της ντροπής για τους γάμους :

Οι γάμοι, κατά το 2012, ανήλθαν σε 49.710, έναντι 55.099 το 2011 (ΠΙΝ.4), παρουσιάζοντας μείωση  9,8% .

Το μεγαλύτερο ποσοστό της μείωσης (15,64%) σημειώθηκε στους θρησκευτικούς γάμους οι οποίοι  κατά το 2012 ανήλθαν σε 23.980, έναντι 28.427 το 2011.

Αντιθέτως οι πολιτικοί γάμοι υπερέβησαν τους θρησκευτικούς κατά 3,6%. Συγκεκριμένα σε σύνολο  49.710 γάμων, οι θρησκευτικοί ήταν 23.980 (ποσοστό 48,2%) και οι πολιτικοί 25.730 (ποσοστό 51,8%) [πίνακας 4]

Σε λίγα χρόνια θα αδειάσουν παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά και αργότερα Γυμνάσια και Λύκεια και Πανεπιστήμια και στρατόπεδα.

Όσα κατάφεραν οι φιλοτεκνικοί νόμοι από το 2002 και μετά ( και ειδικότερα από το 2004 ), τα έσβησαν τα ΑΝΤΙΤΕΚΝΙΚΑ μνημονιακά μέτρα από το 2009 και μετά.

Οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ έχουν τεράστιες ηθικές ευθύνες απέναντι στον Ελληνισμό και την Ιστορία και τον Θεό για το συντελούμενο έγκλημα με τα μέτρα των Υπουργείων των Οικονομικών και Εργασίας.

Ευθύνες, όμως, ( και μάλιστα , επίσης, τεράστιες ) θα έχουν και η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Κρήτης και των Μητροπόλεων των Δωδεκανήσων, αν συνεχίσουν αυτή την παθητική, παράλογα αδιάφορη στάση απέναντι στο συντελούμενο ΕΓΚΛΗΜΑ σε βάρος του Έθνους και της Ορθόδοξης Εκκλησίας με την κατάργηση της αργίας της Κυριακής και τη Δημογραφική Γενοκτονία των Ελλήνων Ρωμιών !

Ευθύνες, επίσης, τεράστιες υπάρχουν για την ουσιαστική απομάκρυνση των νέων από το Μυστήριο του Γάμου και την τέλεση πολιτικών “γάμων”, ενώ το ίδιο θα γίνει με τις πολιτικές “βαπτίσεις- ονοματοδοσίες” και πολιτικές κηδείες !!!

Μέσα σε λίγα χρόνια ένα μεγάλο μέρος της Ελληνικής Κοινωνίας απομακρύνεται σταθερά από την Εκκλησία και αυτό είναι ένα θέμα που ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ! Η Νέα Τάξη κατάφερε μέσω του καπιταλιστικού συστήματος και του χρήματος και της αθεΐας να στρέψει τη πλειοψηφία των νέων μακριά από την Εκκλησία, ενώ οι  περισσότεροι Επίσκοποι ασχολούνται με Πανηγυρικά Συλλείτουργα και Εσπερινούς και με “μίτρες” – δηλαδή εκλογές νέων Μητροπολιτών και αδιαφορούν ή υστερούν στην προσέγγιση της νέας γενιάς των Ελλήνων Ρωμιών !!!

Υ.Γ.  Είδαμε ότι  ασχολήθηκε μαζί μας το γνωστό ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ, ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ των Ροίδη- Λασκαράτου, Πρόκειται, προφανώς, για ηλιθίων ατόμων, αφού εμείς εδώ και πολλά χρόνια βοηθούμε εκατοντάδες, χιλιάδες παιδιά σε Αφρική, Ασία, και Λατινική Αμερική. Δεν γνωρίζουν να ξεχωρίσουν το ένα θέμα από το άλλο. Ναι, μας ενδιαφέρουν ΚΑΙ τα Ελληνόπουλα ΚΑΙ τα παιδιά όλου του κόσμου. Εμείς δεν υποστηρίζουμε τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ των ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ και των ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ, όπως τα νεοφιλελεύθερα ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ( με άδηλους χρηματοδοτούμενους πόρους εντός ή εκτός Ελλάδας ) ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ του μπλογκ Ροίδη και Λασκαράτου. Τους αφήνουμε, για μια ακόμα φορά στη κοινή περιφρόνηση. Οι νεοφιλελεύθεροι πρόγονοί τους έκαναν εκατομμύρια εγκλήματα σε όλο το κόσμο, μέχρι και σήμερα και είναι η ναζιστική τους θεωρία που θέλει να διαλύσει τον Χριστιανισμό και να επιβάλλει τη Νέα Τάξη στην Ελλάδα.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...