Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τετάρτη, Αυγούστου 07, 2013

ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΔΡΑΧΜΗ; ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΧΑΝΕΙΣ. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η χώρα σου χάνεται και εσύ περιμένεις από τα κοράκια του Δντ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης να σε σώσουν
Η χώρα σου χάνεται και εσύ περιμένεις από τα κοράκια του Δντ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης να σε σώσουν
3 χρόνια και από την είσοδο της Ελλάδας στο μνημόνιο και η χώρα αιμορραγεί χάρη στα τεράστια λάθη των πολιτικών αλλά και των πολιτών.
3 χρόνια και από τις ψεύτικες υποσχέσεις του μεγαλύτερου προδότη πρωθυπουργού που πέρασε από την ιστορία αυτής της χώρας λέγοντας και παραπλανώντας τον Ελληνικό λαό με την περίφημη φράση Λεφτά Υπάρχουν.
Δε θα καθίσω στη συνέχεια αυτού του άρθρου να επισημάνω τα λάθη και τις παραλήψεις τόσο των πολιτικών αλλά και των πολιτών που οδήγησαν τη χώρα δεμένη χειροπόδαρα στο μνημόνιο, αλλά θέλω να δούμε το τι μπορούμε να κάνουμε από εδώ και στο εξής.
Αν μπορούμε να κάνουμε φυσικά κάτι γιατί τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα τόσο για τη χώρα αλλά και για τους ίδιους της τους πολίτες.
Η χώρα μας μπήκε σε μια οικονομική αστάθεια τα τελευταία 5-6 χρόνια. Τα ξένα κοράκια Δντ, Αμερική, Γερμανία έπαιξαν το παιχνίδι τους τόσο καλά έτσι ώστε η χώρα μας να εγκλωβιστεί στο αιματηρό για την κοινωνία μας μνημόνιο.
Οι μπακαλίστικες απόψεις αλλά και ο εκφοβισμός των πολιτών που ακούγονται κάθε φορά από τα έδρανα της βουλής τόσο στις καθημερινές συζητήσεις αλλά πολύ περισσότερο σε προεκλογική περίοδο είναι το γνωστό δίλλημα Μνημόνιο η Δραχμή.
Το εκβιαστικό αυτό δίλλημα Μνημόνιο η Δραχμή που ακούμε καθημερινά από πολιτικούς, απλούς πολίτες, οικονομολόγους, δημοσιογράφους, είναι για όλους τους πολίτες μια μέθοδος τρομοκρατίας, ένας καθαρός εκφοβισμός μέσα στην άγνοια.
Κανείς μέχρι τώρα δε βγήκε σοβαρά και υπεύθυνα να εξηγήσει σε όλους τους Έλληνες τις πραγματικές συνέπειες του Διλλήματος παρά μόνο η κάθε πολιτική πλευρά, Μνημονική και μη Μνημονική υποστηρίζει τις γνωστές θέσεις της.
Το πραγματικό δίλλημα που πρέπει να ακούσουμε από κάποιο υπεύθυνο και σοβαρό στόμα είναι να κοιτάξει στα μάτια όλους τους Έλληνες πολίτες και να τους πει…
Διαλέξτε με ποιο τρόπο θέλετε να εξαθλιωθείτε. Αποφασίστε με ένα δημοψήφισμα με ποιο τρόπο θέλετε να υποστούμε τις μελλοντικές συνέπειες της τραγικής μας οικονομίας.
Να αποφασίσει ο λαός με ποιον εχθρό θέλει να πορευτεί. Με το Μνημόνιο η με τη Δραχμή; Χωρίς όμως να γίνει οπουδήποτε προπαγάνδα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μέχρι την ημέρα της κρίσιμης απόφασης.
Και αφού αποφασίσει ο λαός τον τρόπο της εξαθλίωσής του τότε μια μεταβατική κυβέρνηση από όλα τα κόμματα να συγκληθεί και να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.
Η πίστωση χρόνου τελειώνει σιγά σιγά από τα ξένα κοράκια που θέλουν να καταβροχθίσουν ότι πολύτιμο έχει η χώρα μας και η ανοχή της κοινωνίας βράζει μέχρι που να ξεχειλίσει βίαια.
Οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πλέον εγκυμονούν πάρα πολλούς και σοβαρούς κινδύνους και αυτά που ακούγονται καθημερινά από κάποιος ανεγκέφαλους που παροτρύνουν τους Έλληνες να βγουν στους δρόμους και να διαδηλώσουν ως αγανακτισμένοι είναι μέγα λάθος.
Είδαμε τα αποτελέσματα στα κράτη της Μέσης Ανατολής όταν ο λαός βγήκε στην αρχή ήρεμα και ειρηνικά και αργότερα με βία το τι αποτελέσματα ακολούθησε. Είδαμε στη γειτονική Τουρκία μια τεράστια συγκέντρωση αγανακτισμένων πολιτών που μέτρησε θύματα και τραυματισμούς αλλά το βασικότερο ότι άναψε το φυτίλι για μια επομένη ακόμη πιο Άναρχη διαδήλωση στο προσεχές μέλλον.
Αυτό ακριβώς θέλουν να πετύχουν και στη χώρα μας τα ξένα κοράκια.
Αυτό ακριβώς είναι το επόμενο σχέδιό τους.
Να εξαθλιώσουν τον Ελληνικό λαό μέχρι τέλους έτσι ώστε η εξέγερση να μοιάζει με την μονή λύση. Τότε ο εμφύλιος δε θ΄αργήσει να έρθει.
Δείτε ακριβώς που οδηγήθηκαν η Αίγυπτος και η Σύρια που ακόμη οι άνθρωποι σκοτώνονται και θα σκοτώνονται εκεί. Δείτε την Τουρκία που ο Ερτογάν ήθελε να βγάλει τους υποστηρικτές του ως αντιδιαδήλωση των αγανακτισμένων.
Το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων έχει μεταλλαχτεί. Το να καταστρέψεις μια χώρα δεν φτάνει μόνο να της προκαλέσεις οικονομική ζημία αλλά και να οδηγήσεις τους πολίτες της να σκοτώνονται μεταξύ τους. Έτσι θα την διαλύσεις απλά, γρήγορα, οικονομικά και χωρίς δικές σου απώλειες.
Πρέπει να προλάβουμε αυτά τα γεγονότα αν θέλουμε πραγματικά να μείνουμε όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά και να κρατήσουμε όρθια αυτή τη χώρα.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι είτε με το Μνημόνιο είτε με την Δραχμή η εξαθλίωση των Ελλήνων είναι μια υπόθεση μη αναστρέψιμη !!! Ας παραδώσουμε τη χώρα στους Έλληνες σε αυτούς δηλαδή όπου ανήκει και όλοι μαζί και με την βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε.
Το σαράκι της εξέγερσης θα προσπαθήσουν να το φυτέψουν ΑΥΤΟΙ στη κοινωνία μας όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή γι΄αυτούς. Πρέπει να τους προλάβουμε !!!
Και αν όλα τα παραπάνω σου φάνηκαν υπερβολές φίλε αναγνώστη, ή θεωρίες, ή ένα κακόγουστο αστείο θέλω να σου πω πως θα έρθει καιρός που θα σε μισήσουν ακόμη και τα ίδια σου τα παιδιά, τα εγγόνια σου, οι φίλοι σου, Όλοι!!!! Αν η χώρα παραμείνει παραδομένη στα ξένα κοράκια !
Η πλήρη αδιαφορία σου Νεοέλληνα αλλά και ο φόβος σου να μην χάσεις αυτά τα λίγα που έχεις αρκεί να είσαι παραδομένος στα ξένα κοράκια του Δντ θα σε οδηγήσουν να ζήσεις ακόμη πιο δραματικές καταστάσεις στο προσεχές μέλλον.
Το παρακάτω συγκλονιστικό βίντεο είναι μια εικόνα από την κατάσταση του εμφυλίου στη Συρία. Μια χώρα που μερικά χρόνια πριν ζούσε αρμονικά μέχρι που τα ξένα κοράκια αποφάσισαν να βάλουν το χέρι τους.
Η μικρή δέχτηκε καταλάθος μια σφαίρα. Δεν ξέρουμε αν θα ζήσει. Δεν ξέρουμε ακόμη πόσα παιδιά ζουν τον δικό της εφιάλτη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...