Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Δευτέρα, Αυγούστου 05, 2013

Νέα αισχρή διακωμώδιση της Χριστιανικής θ.Λειτουργίας, σε ραδιοφωνική διαφήμιση εταιρείας κινητής τηλεφωνίας! Ιερώνυμος; Ποιός Ιερώνυμος;


ΝΕΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ "ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ" ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΑΣΧΗΜΑ
ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ Θ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!ΑΚΟΥΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; Η ΜΗΠΩΣ ΠΑΛΙ..."ΒΑΡΕΙΑΚΟΥΕΙ";






Χθές ημέρα Παρασκευή 2α Αυγούστου 2013, ακούγοντας σε πρωϊνή ώρα, συγκεκριμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς,εντοπίσαμε μία ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ διαφήμιση, που μάς άφησε κυριολεκτικώς άφωνους ! Η διαφήμιση ανήκει στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, την "Wind"! Δεν γνωρίζουμε άν όντως, ήταν η πρώτη ημέρα μεταδόσεως.
Πρόκειται για μία πέρα για πέρα εξοργιστική και ανίερη διακωμώδιση του Χριστιανικής μας θ. Λειτουργίας! Αρχίζει με "βυζαντινές ψαλμωδίες", όπως ακριβώς ακούγονται οι ψάλτες στους Ιερούς Ναούς μας, συνεχίζει δέ, με τον "ιερέα" που "μεσολαβεί", διαβάζονται όμως και απο τις δύο 'πλευρές' σε συνέχεια, "στίχοι" με περιεχόμενο που ...διαφημίζει ένα πρόγραμμα της ανωτέρω εταιρείας! Όμως!



Δεν θα "ζητήσουμε" ευθύνες απο κανέναν - ανθέλληνα; - διαφημιστή, που "συνέλαβε" την "ευφυή" αυτή "ιδέα", διακωμωδήσεως της Χριστιανικής θ.Λειτουργίας. Δεν θα "ζητήσουμε" απολύτως καμμία ευθύνη, απο καμμία, προφανώς 'νεοεποχίτικη' και απέραντα ισοπεδωμένη εταιρεία, κινητής τηλεφωνίας, για την "παραγγελία" , πληρωμή και αποδοχή, αυτού του ΑΠΟΛΥΤΩΣ απαράδεκτου σε περιεχόμενο, "διαφημιστικού" 'σπότ'.


Δεν θα "ζητήσουμε" ευθύνες, ούτε απο τους συγκεκριμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς, που μαζεύουν μετά... μανίας και το τελευταίο ευρώ, απο τους διαφημιζόμενούς τους! Ούτε απο κανέναΕΣΡ, που κατά πάγια τακτική του, "επεμβαίνει" πάντα Ε Π Ι Λ Ε Κ Τ Ι Κ Ω Σ και σιγά, μήν το απασχολήσει εν μέσω Αυγούστου, η ανωτέρω "διαφήμιση" που θίγει 1.000% το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων Ορθοδόξων πολιτών! (Είχαν "μιά σκασίλα" για όλους εμάς...)

Θα περιμέναμε ΟΜΩΣ οι αρμόδιοι, άν υφίσταται αυτό το πολύτιμο τελευταίως... "ΕΙΔΟΣ" ανθρώπων, της Εκκλησίας της Ελλάδος, εκεί στην οδό Αγίας Ειρήνης, να έχουν ΗΔΗ πάρει θέση και να καταδικάσουν με αυστηρότατο τρόπο και την συγκεκριμένη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, αλλά και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που αποδέχθηκαν την μετάδοσή της, είτε με επίσημη ανακοίνωση, είτε με πληρωμένες καταχωρήσεις στον Τύπο, για το προσβλητικό αυτό αίσχος, για την Πίστη μας!

Επιτέλους άγιοι πατέρες και Αρχιερείς! Αφήστε την ...ραστώνη και τους συμβιβασμούς με τους ισχυρούς του κόσμου και μιμηθείτε, έτσι για λίγο έστω, τον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο και τον σύγχρονό μας "μαθητή του", μακαριστό πρ.Μητροπολίτη Φλωρίνης Αυγουστίνο Καντιώτη, που "ΔΑΓΚΩΝΑΝ" άσχημα, χωρίς να υπολογίζουν ΤΙΠΟΤΑ! OMOΛΟΓΟΥΣΑΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!

Συνεννοηθήκαμε;
ΠΗΓΗ
 /  αντιγραφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...