Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τρίτη, Αυγούστου 06, 2013

Το Ψεμμα, που κυκλοφορει ακατασχετα. ΑΠΑΝΤΗΣΙ, ΣΕ ΚΑΘ' ΥΠΟΤΡΟΠΗΝ, ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΥΣ

Το Ψεμμα, που κυκλοφορει ακατασχετα.


ΑΠΑΝΤΗΣΙ, 

ΣΕ ΚΑΘ' ΥΠΟΤΡΟΠΗΝ, 

ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΥΣ 

 

Η εντολη για να ορμηση το μπουλτοζακι επανω στο κονακι της μονης, ηταν αυτου του ....χτικιαρη ρασοφορου που παριστανει τον "πατριαρχη";



Διπλα και μαζι με τον επιμελητη ο αστυνομος των Καρυων και ενω το μπουλτοζακι ξεκιναει απο τον Αλβανο οδηγο;

 

Ορθοδοξη Ενωτικη Κινησι αποκαλειται μια νεα κινησι που φιλοδοξει να ενωση τις ορθοδοξες δυναμεις, αλλα λεει τα αντιθετα απο οσα θα επρεπε να λεει και να γραφει και ετσι προκαλει και εξοργιζει και μονο ενωτικα δεν ενεργει.

Την ΜΠΟΥΛΤΟΖΑ, αγαπητοι κυριοι, την ειδαμε ολοι μας. 

Και εμεις αναρωτηθηκαμε: Ποιος την εστειλε; 

Ποιανου εντολες εκτελουσε ο δικαστικος επιμελητης.

Και αν ηταν δικη του σκεψι και αποφασι γιατι η αστυνομια των Καρυων δεν τον συνελαβε επ αυτοφωρω; 

Μαλιστα μας φαινεται οτι μαζι με τον επιμελητη βρισκεται και ο αστυνομος των Καρυων λιγο πιο μπροστα απο την μπουλτοζα και συμπραττει σε ολα μαζι του.

Με τις εντολες και την αδεια του αστυνομου εισωρμησε το μπουλτοζακη;

Ποιος νομος το επιτρεπει αυτο να γινη αυτο; 

Διοτι νομικοι που το ειδαν το αδιανοητο αυτο περιστατικο εφριξαν και οι ιδιοι. 

Κι ομως εσεις και αλλοι πολλοι ...δεν φριξατε. 

Και αυτο το φαινομενο θα το δουμε και αυριο στα σπιτια μας. 

Θα παιρνει ο καθε επιμελητης και απο ενα μπολτουζακι και θα ορμαει επανω στις πορτες των σπιτιων μας γιατι θα μας θεωρουν καταληψιες. 

Ναι, κυριοι της ορθοδοξης ενωτικης παραταξης. 

Και καλα την μπουλτοζα την ειδατε και την ειδαμε και την ειδε ολοκληρος ο πλανητης και αναγκασθηκατε να την αναφερετε χωρις και να διαμαρτυρηθειτε γι αυτο και να το κακισετε. 

Την μολοτωφ ποιος την ειδε; 

Ποια επισημη αρχη αποφανθηκε οτι τα στουπια τα βουτηγμενα στο πετρελαιο, αποτελουν βομβα μολοτωφ; 

Υπαρχει καποιο πορισμα της αστυνομιας που να βεβαιωνει γι αυτο;

Και αφου δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ πως ΟΛΟΙ ΣΑΣ ανοητως και επιπολαιως και εφαμαρτως επαναλαμβανετε ενα διακινουμενο ψεμμα;

ΝΤΡΟΠΗ, κυριοι.

ΝΤΡΟΠΗ, επαναλαμβανουμε.

Ουτε δυστυχως και η κατ ευφημισμον Ιερη αλλα πραγματικα Ανιερη κοινοτητα δεν συγκρατηθηκε, αλλα επανελαβε τελειως ανευθυνα το ψεμμα των Κουτσουλιερηδων, των ενοχων και υπαιτιων και πρωταιτιων ολων αυτων των επεισοδιων που γιναμε μαρτυρες.

Ειναι, κατα την αποψι μας, μειζον το ζητημα της μπουλτοζας. Και θαπρεπε να εγερθη ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ νομικο και κοινωνικο ζητημα, αλλα ολοι προσπαθουν να το καταπιουν.

Ολοι οι ΨΕΥΤΕΣ και ολοι οι ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΙ.

Ματαξυ των οποιων ειστε και εσεις, που αποτελειτε την ορθοδ. ενωτ. κινησι.

Προτεινετε διαλογο με τους Εσφιγμενιτες. 

Και σ' αυτο εχετε δικηο.

Ποτε εγινε μαζι τους καποιος διαλογος;

Και ενω ο Αρχιαιρεσιαρχης Βαρθολομαιος, ο κατ' ευφημισμον πατριαρχης της Κωνσταντινου πολεως, κανει διαλογους με ολους και με ολα, δεν κανει διαλογους με οσους τον ελεγχουν και τον κατακρινουν για τις προδοσιες του και για τις μειοδοσιες του στα ζητηματα της Πιστεως.

Και εδω υπαρχει το προβλημα.

Ο ΕΝΟΧΟΣ, ο κυριως ενοχος, ολης της εσωτερικης και Παγκοσμιου Εκκλησιαστικης κακοδαιμονιας ειναι ο Αρχιτρομοκρατης Βαρθολομαιος.

Αυτος ειναι ο κακος δαιμων και ο προκλητικος ρασοφορος που αναστατωνει ολες τις εκκλησιες και ολα τα πατριαρχεια.

Και ομως βαζει την ουρα στα σκελη και κανει την παπια και κανει τον γενναιο και κανει τον σοβαρο ενω με ολα αυτα τα καραγκιοζλικια του αυτογελοιοποιειται και αυτοεξευτελιζεται και εξευτελιζει ολους τους ορθοδοξους, αφου εκμεταλλευεται ολες τις καταστασεις και δρεπει ολους τους καρπους με καθε μεσο και με καθε τροπο.

Κυριοι, της ορθ. ενωτ. παραταξης, ναστε στο μελλον πιο ακριβεις και πιο ακριβολογοι στις εκφρασεις σας για να μην μας επιτρεπετε να σας κακιζουμε για τις αυθαιρετες και εωλες και συκοφαντικες αποφανσεις σας.

Εαν δεν το κανετε θαχουμε και εμεις το δικαιωμα να σας τα ψαλουμε καταλληλως. 

Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ


Με θλίψη και απογοήτευση παρακολουθήσαμε τις προηγούμενες μέρες τα όσα συνέβησαν στο Άγιον Όρος και συγκεκριμένα στο Αντιπροσωπείο (Κονάκι) της Μονής Εσφιγμένου στις Καρυές. Ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί και υποστηρικτές της Ορθόδοξης Ενωτικής Κίνησης, αισθανόμαστε την ανάγκη να καταθέσουμε την άποψή μας σχετικά:



- Κάθε μορφή βίας, από όποια πλευρά κι αν προέρχεται, είναι καταδικαστέα. Η Ορθοδοξία δεν έχει ανάγκη ούτε τις μπουλντόζες ούτε τις μολότοφ για να επιβληθεί. Διότι ουδέποτε επιβλήθηκε, αλλά ακολουθεί την προτροπή του Κυρίου μας "Όστις θέλει οπίσω μου ελθείν".



- Το ζήτημα της Μονής Εσφιγμένου είναι πολύπλοκο και δεν λύνεται με βεβιασμένες ενέργειες, ούτε πρέπει να εξαρτάται από τις διαθέσεις θερμοκέφαλων. Απαιτείται Ορθόδοξη, σοβαρή και ουσιαστική προσέγγισή του μέσω ενός Διαλόγου μεταξύ των δύο "αντιμαχόμενων" πλευρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...