Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τετάρτη, Αυγούστου 21, 2013

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ. VIDEO

κωστας τσακωνας
Αποκαλυπτικός όσο ποτέ εμφανίζεται ο σεβαστός ηθοποιός Κώστας Τσάκωνας και μιλάει για την κατάντια της χώρας μας. Οι προδότες πολιτικοί λέει πως οδήγησαν τη χώρα μας έτσι και καλεί όλους τους Έλληνες να ψηφίσουν κάποιο αντιμνημονιακό κόμμα την επόμενη φορά.

Πολύ καλά τα λες Κώστα στο παρακάτω βίντεο αλλά το τρένο δυστυχώς έφυγε και από τον τελευταίο σταθμό το καλοκαίρι του 2012 με τις τελευταίες εκλογές στη χώρα μας. Τότε που ένα διαφορετικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να ταράξει τα νερά της κατευθυνόμενης από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τότε θα μπορούσαν να δείξουν σε όλο το κόσμο ότι οι Έλληνες δεν είναι δειλοί.
Αλλά για ποιους Έλληνες πολίτες αυτής της χώρας μιλάμε;
Για τους φραπεδάτους Νεοέλληνες;
Για τους Άθεους Νεοέλληνες που αγγίζουν πλέον το 50% της χώρας μας;
Για τους δωδεκαθειστές Νεοέλληνες που και αυτοί με τη σειρά τους μέρα νύχτα βρίζουν την ορθοδοξία μας στα social media;
Για τους Γιεχωβάδες Νεοέλληνες;
Για τους Μασόνους Νεοέλληνες;
Για τους Νεοέλληνες που τόσα χρόνια ψήφιζαν, εξέλεγαν και χειροκροτούσαν τον Πάγκαλο όταν και επίσημα πλέον αποδείχτηκε ότι διέταξε να κατεβεί η Ελληνική σημαία από τα Ίμια λέγοντας πως την πήρε ο αέρας;
Για τους Νεοέλληνες που ψήφισαν για πρωθυπουργό της χώρας μας το 2009 κάποιον που δεν ήξερε να μιλάει καλά Ελληνικά;
Είναι πολλά, πάρα πολλά που αποδεικνύουν την ηλιθιότητα των Νεοελλήνων και την προδοσία των πολιτικών που θα μπορούσαν να γεμίσουν σελίδες ολόκληρες.
Το μέλλον της Ελλάδας θα είναι πολυτάραχο τα επόμενα χρόνια. Ήπειρος, Θράκη Μακεδονία και το Αιγαίο να κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή από κάποιο θερμό επεισόδιο.
Το θέλημα του Θεού για να δοκιμάσει τον Λαό του έστειλε την φτώχια στη χώρα μας.
Έχουμε δρόμο ακόμη. Πάρα πολύ δρόμο μέχρι να ξαναδεί ο Λαός μας την αχτίδα της Ελπίδας.
Θα χαθούν περιουσίες, σπίτια, αυτοκίνητα, φίλοι, οικογένειες, παιδιά, μανάδες και πατεράδες μέχρι να σκύψουμε το κεφάλι πραγματικά και να ζητήσουμε τη βοήθειά Του.
Όσοι το πιστεύουν πραγματικά αυτό θα τα καταφέρουν. Όσοι χαμογελούν ειρωνικά στο θέλημα Του θα παραδώσουν τα ψεύτικα όπλα τους (την ελπίδα στο χρήμα) και θα βάλουν στον κρόταφό τους το πραγματικό.
Καλή δύναμη σε όλους.
Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...