Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Παρασκευή, Ιανουαρίου 03, 2014

Ο αποχριστιανισμός της ελληνικής κοινωνίας είναι ή δεν είναι ο πρώτος στόχος της ευρωατλαντικής "αριστεράς";


Ο βουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ  Βαγγέλης Διαμαντόπουλος  σαν κακέκτυπο   ηθοποιού σε σταλινικό θέατρο, προσπαθεί  να "ξορκίσει" το μνημόνιο  και τον καπιταλισμό, δίνοντας  μια χυδαία  παράσταση που  δεν είχε  ως  θέμα  τους τραπεζίτες , το κεφάλαιο, τον Μαρξ, τον Λένιν  αλλά  την  πίστη  της συντριπτικής πλειοψηφίας  των Ελλήνων.

Στο πρωτοχρονιάτικο  καρναβάλι  του Άργους Ορεστικού ντυμένος   ορθόδοξος παπάς  "κοινωνούσε"  τον κόσμο  με τον ίδιο  τρόπο  που προσπαθεί  η ευρωατλαντική  συμμορία των  δήθεν πολιτικών του αντιπάλων  να  μας "κοινωνήσει"  τα  κοπρολύμματα  των Βρυξελλών και των  ινστιτούτων Brookings (στα οποία τρέχει ο αρχηγός του).

Όσο και να προσπαθούν οι παλιάτσοι της  δήθεν αριστεράς να απομειώσουν  την αξία του χριστιανισμού, το μόνο που θα καταφέρουν  είναι  να  γελοιοποιούνται και να γίνονται το ίδιο απεχθείς και μισητοί  με τους  κάθε λογής  χρυσαυγίτες  της   σοσιαλδημοκρατίας και της "λαϊκής δεξιάς"  που  συσκυβερνούν.
Ότι και να κάνουν οι μεταμφισμένοι  σε κομμουνιστές  κομπάρσοι  τοης εξουσίας, δεν θα μπορέσουν να  σβήσουν  απο τη μνήμη  μας  ότι  η  μόνη αταξική και γνήσια  κομμουνσιτική  κοινωνία ήταν  εκείνη  των πρώτων  χριστιανών  που σήμερα   υπάρχει δυστυχώς μόνο στα ορθόδοξα   κοινόβια μοναστήρια.
Πρίν απο τον  ψευτοαντιεξουσιαστή καραγκιόζη του ΣΥΡΙΖΑ  υπήρξαν  πολλοί  σαν κι αυτόν  που προσπάθησαν  με τις  ιδεολογικές  τους απεκκρίσεις  να σκεπάσουν  την  αλήθεια   και να μαγαρίσουν  την αλήθεια  του Χριστού.Όλοι τους  απέτυχαν  και έμειναν  ως  θλιβερά  δείγματα  της  ανθρώπινης παρακμής και υποτέλειας  σε  εξουσίες  και καθεστώτα.
δείτε  το video:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...