Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Πέμπτη, Ιουλίου 10, 2014

ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΦΗΤΕΣ (ΗΛΙΑΣ & ΕΝΩΧ) 13-11-11 π.Νεκτάριος Μουλατσιώτης

Εκτός από το κυρίως θέμα της ομιλίας στους δυο προφήτες που θα έλθουν, όπως αναφέρεται στην Αποκάλυψη, ποιοι είναι οι προφήτες, πότε θα κάνουν την εμφάνισή τους, ποιο θα είναι το έργο τους, ποια είναι τα ονόματά τους, πως θα τους καταλάβουμε κ.α. στην ομιλία του ο γέροντας αναφέρθηκε συνοπτικά στο πρώτο θηρίο της αποκάλυψης (ομιλία γέροντος 30/10/2011http://gerontasnektarios.blogspot.com...), αναφέρθηκε για τα θηρία που πίνουν το αίμα των λαών, για το θηρίο που έβαλαν να κυβερνήσει την χώρα μας.

Τραπεζίτης και εντολοδόχος ο κ. Παπαδήμος, που δεν τον θέλει ο ελληνικός λαός.

Ψευδές το ότι ο ελληνικός λαός είναι ικανοποιημένος με τον κ. Παπαδήμο. Αυτός που μέχρι εχθές ως σύμβουλος του κ. Παπανδρέου έβαζε τους φόρους στον λαό, σήμερα γίνεται Πρωθυπουργός, χωρίς όμως να τον θέλει ο λαός. Η Ευρώπη δεν άφησε να γίνει το δημοψήφισμα γιατί φοβήθηκε.

Από πού δέχτηκε πιέσεις - από ποια λέσχη, από ποια οργάνωση - ο κ. Σαμαράς για να υπογράψει τη δανειακή σύμβαση, που μέχρι τώρα έλεγε ότι δεν θα υπογράψει την λάθος συνταγή, το λάθος δρόμο.

Ποια η σχέση της μασονίας και της λέσχης μπίλντερμπεργκ με τους έλληνες πρωθυπουργούς.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...