Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τρίτη, Ιουλίου 01, 2014

" Έσκουζε σαν γουρούνι, με τον αγιασμό..."

Όπως αναφέρει το Russia Today, με αυγά και αγιασμό περίμεναν την κουστωδία του Marilyn Manson ορθόδοξοι χριστιανοί ακτιβιστές εν όψει της συναυλίας του στη Μόσχα. Η συναυλία τελικά καθυστέρησε και ακυρώθηκε μετά από απειλές για βόμβα.

Ο Manson είχε ήδη αντιμετωπίσει προβλήματα κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Ρωσία, με μαζικές διαμαρτυρίες και ακύρωση τελικά μιας συναυλίας στη σιβηρική πόλη του Νοβοσιμπίρσκ.
Οι αντι-Manson ακτιβιστές στη Μόσχα ετοίμασαν επίσης ένα "θερμό καλωσόρισμα" για τον Μάνσον και τη μπάντα του. 
«Αφού δέχτηκε αυγά, ο Manson έτρεχε μακριά σκούζοντας σαν γουρούνι, καθώς του ρίχναμε αγιασμό. Δεν θα το πιστέψετε, αλλά έκανε κύκλους», έγραψε ο ακτιβιστής Enteo.
Τελικά, η συναυλία του Manson στη Μόσχα ακυρώθηκε εντελώς. Αυτό επιβεβαιώθηκε στην επίσημη σελίδα της περιοδείας στο facebook και από τον ίδιο τον Μάνσον στο Twitter.

Σημείωση του ιστολογίου ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
(το προσυπογράφουμε):

Ο Manson, (το πραγματικό του όνομα είναι Brian Warner), το Μάνσον το «εμπνεύστηκε» από τον Τσάρλς Μανσον, τον ηθικό αυτουργό της σφαγής της ηθοποιού Σάρον Τέητ). Έχει δε δηλώσει ότι θέλει να τον θυμούνται όλοι, "ως το πρόσωπο εκείνο που τέλειωσε τον χριστιανισμό" (Spin, August 1996, p. 34),έχει βγάλει CD με τον τίτλο «AntiChrist Superstar» και άλλο με τον τίτλο "Holy Wood", όπου γελοιοποιεί τον Εσταυρωμένο, προτρέπει το ακροατήριο του να λατρεύσουν τον Σατανά, σκίζει και καίει Άγιες Γραφές δημόσια, ή τις τοποθετεί επάνω στα όργανά του και φωτογραφίζεται, καίει σταυρούς επί σκηνής ή ουρεί επάνω τους και άλλα ακατονόμαστα. Τώρα αν κάποιοι τον αποκαλούν «καλλιτέχνη» και αυτούς που του πέταξαν αυγά «σκοταδιστές», δεν μπορώ να κάνω τίποτα. 
Απλά σε αυτές τις συζητήσεις ένα είναι το ζητούμενο: 
Κάψε ένα Κοράνι δημόσια ή ούρησε πάνω σε ένα αστέρι του Δαβίδ δημόσια «λεβέντη» μου, και μετά τα λέμε.  

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
πηγή το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...