Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Σάββατο, Νοεμβρίου 08, 2014

Τελικά την ΑΟΖ θα την χαράξουν οι ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ στο Αρχιπέλαγος Αιγαίου-Κύπρου;


Σημαντική η σημερινή ημέρα της εορτής των Αρχαγγέλων μπορεί και σημειολογική με μελλοντικές άμεσες προεκτάσεις.

«Με μια τριπλή χειραψία επισφραγίστηκε η τριμερής συνάντηση του Καΐρου με την ομώνυμη κοινή διακήρυξη, η οποία καλεί σε έναρξη διαπραγματεύσεων για οριοθέτηση των ΑΟΖ μεταξύ των χωρών που δεν το έχουν πράξει.
Καλεί την Τουρκία να σεβαστεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας, να τερματίσει όλες τις έρευνες και ενέργειες εντός της κυπριακής ΑΟΖ και να αποφύγει παρόμοιες ενέργειες στο μέλλον.
Γίνεται επίσης αναφορά για λύση που θα επανενώνει την Κύπρο, στη βάση των ψηφισμάτων των ΗΕ και του διεθνούς δικαίου. Η διακήρυξη περιλαμβάνατε επίσης αναφορές στο μεσανατολικό και στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας και του ισλαμικού κράτους. Και οι τρείς ηγέτες έκαναν λόγο για ιστορική στιγμή και μια συνάντηση που τη χρωστούσαν στην ιστορία».
Ο πυροκροτητής όμως ΑΠΟ-ρυθμίστηκε και είναι έτοιμος ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ … και λέγεται Τουρκία του νέου Χαλιφάτου Ευρώπης –Ασίας.
Α.Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Ερντογάν, υποσχέθηκε «να σύρει το Ισραήλ στο Συμβούλιο Ασφαλείας» και αφού χαρακτήρισε την ισραηλινή αντίδραση «βαρβαρική ενέργεια» τόνισε ότι το Ισραήλ εκμεταλλεύεται το γεγονός καθώς η διεθνής κοινότητα έχει στραμμένη την προσοχή της στην Συρία για να προβαίνει σε βιαιότητες κατά των μουσουλμάνων.
«Ελπίζω η ισραηλινή κυβέρνηση να επιλύσει το ζήτημα άμεσα και να αποδώσει το τέμενος αλ Ακσά, στους μουσουλμάνους, σύντομα. Διαφορετικά το Ισραήλ θα υποστεί τις συνέπειες» είπε απειλητικά ο Ρ.Τ.Ερντογάν
Β. Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Προύσα, που τώρα οι Τούρκοι την αποκαλούν Μπούρσα, ο Α.Νταβούτογλου, είπε τα εξής εξωφρενικά:
«Όπως στα χρόνια της κατοχής (σ.σ.: εννοεί την περίοδο που ο Ελληνικός Στρατός είχε απελευθερώσει τα εδάφη της Ιωνίας που κατοικούνταν από το τον 10ο αιώνα π.Χ. από Ελληνικούς πληθυσμούς) μπήκαν μέσα στο ταφικό μνημείο του Οσμάν Γκαζί στην Μπούρσα με τις μπότες τους, έτσι τώρα και αυτοί (Ισραηλινοί) προσπάθησαν να μπουν στο ιερό τέμενος Αλ Ακσά με τις μπότες τους. Όπως τότε οι δυνάμεις μας στην Μπούρσα τους εμπόδισαν(σ.σ.: τους Έλληνες) να μπουν μέσα, έτσι τώρα θα εμποδίσουν τις δυνάμεις κατοχής (το Ισραήλ) να μπουν μέσα, τόσο οι Παλαιστίνιοι όσο και όλοι οι μουσουλμάνοι θα σταθούν εμπόδιο σε αυτή την πράξη»!
ΦΕΤΟΣ οι ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ ακουμπούν με τις φτερούγες τους γείτονες που φαίνονται να χάνουν τις υποκριτικές διπλωματικές ισορροπίες τους!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΚΑ και ΑΓΓΕΛΟΦΡΟΥΡΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...